{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

VIP webová stránka

Napsal Dwandy dne 31.10.2014 pro sekci GS
S příchodem nového webu bohužel zanikla možnost aktivovat si VIP na webové stránce Gamesites.cz. To ovšem bylo pouze dočasné, neboť jsme pro vás připravili úplně nové, mnohem lepší výhody, které můžete nyní využívat. Výhod nabízíme hned několik a každou z nich si může uživatel libovolně zapínat/vypínat podle potřeby. O jaké výhody se vlastně jedná a jak si lze výhody aktivovat? To si povíme v pokračování.

Pokud od dnešního dne uvidíte na webu někoho s různě barevným nickname a s dalšími zajímavými funkcemi, které nelze přehlédnout, rozhodně se nelekejte. Jedná se pouze o nové VIP výhody, které může získat každý uživatel Navždy již po první aktivaci!

Starý způsob aktivace dával na výběr z několika časově omezených možností. Nyní přicházíme pouze s jediným způsobem aktivace a tím je VIP NAVŽDY! A jaké výhody lze vlastně na naší stránce získat? Zde je seznam:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Můžeš si na webové stránce změnit svůj nickname na jakýkoli jiný nick
- Můžeš si nastavit barevný vzhled pro svůj celý nickname, nebo jednotlivá písmenka
- Můžeš si nastavit různě barevný vzhled pro svoje odpovědi v diskusním fóru
- Můžeš si nastavit různě barevný vzhled pro svoje komentáře na webové stránce
- Můžeš si libovolně zamykat a odemykat svoje témata v diskusním fór
- Každé téma, které založíš v diskusním fóru, bude speciálně označené VIP vzhledem
- U každého příspěvku v diskusi, nebo u komentáře, budeš mít speciální rank VIP
- Každé tvoje ohodnocení článku bude mít extra sílu - považováno jako dva hlasy
- Každý tvůj palec v komentářích bude mít extra sílu - považováno jako dva hlasy
- Máš právo na odbanování na webové stránce gamesites.cz nebo TeamSpeaku
- Všechny jednotlivé výhody si můžeš libovolně zapínat a vypínat ve svém nastavení 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jednotlivé výhody si lze libovolně zapínat a vypínat na Této stránce ->> (musíte být přihlášení), nebo nově naleznete ve svém Nastavení profilu možnost vstoupit do bonusového nastavení, přes které se dá na stránku také dostat.

Pokud by někdo měl problém se změnou barvy nickname, doporučujeme zkusit to v jiném prohlížeči. Momentálně ještě na výhodách pracujeme, a tak je možné, že to v nějakém prohlížeči může zlobit. Optimální je Google chrome ale mělo by to jít bez větších problému i v ostatních.

AKTIVOVAT VIP NA WEBU GAMESITES.CZ >>