{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nové Counter-Strike servery

Napsal Dwandy dne 12.12.2014 pro sekci CS 1.6
Venku zima, pořád jenom tma, spousta prázdnin a hromada volného času - ano, je tady tolik oblíbené zimní období, které je především ve znamení hraní počítačových her. Dost bylo běhání venku za motýlkama - myšku do ruky a jdeme hrát! Připravili jsme si pro vás 3 nové servery...
Jako první si představíme tolik oblíbený a věčně diskutovaný mod JailBreak, pro který spouštíme již desátý herní server. Ale pozor! Rozhodně se nejedná o další kopii, protože je server úplně jiný. Server se jmenuje JailBreak Simple a jak už název může napovědět, je to tak trochu oldschool stajl. Došlo ke zrušení spousty VIP výhod (převlek, freeday, rychlost a další), není tu žádný vůdce gangu, žádné pohyby, žádný CT shop, žádné herní módy, žádný fotbal, žádné karaoke, žádný armagedon a tak dále a tak dále ... Co se na serveru teda bude dělat, ptáte se? Bude se hrát starým způsobem, kdy Simon musel neustále něco vymýšlet a neměl k dispozici tolik rozšířené Simon menu, které je na ostatních JB serverech. Doufejme, že se na tomto serveru sejde pár schopných Simonů a hra bude díky nim zajímavá. Na serveru jsme nechali jenom několik málo map, které se pro tento server hodí.
IP serveru: 217.11.249.89:27939
 
Dalším, který jsme zařadili do našeho seznamu Counter-Strike 1.6 serverů je Warcraft. Opět se nejedná jen o kopii již existujícího módu, protože pokud vás soupeř zabije, ihned se narodíte. Ano, mluvím o DeathMatch verzi, takže žádné čekání na nové kolo. Server má jako jediný novou databázi, kam se ukládají XP, takže to nenaruší hru na původních serverech. 
IP serveru: 217.11.249.84:27775
 
A posledním nováčkem v CS 1.6 serverech je Call of Duty mód. Ani tady nebudete ztrácet čas čekáním na nové kolo, protože se i zde ihned po smrti narodíte. DeathMatch se pro tento mód vyloženě hodí a hráči si budou moci naexpit svoje postavy mnohem rychleji. Pro všechny Call of Duty servery navíc plánujeme update, který by měl přijít během několika dní, takže určitě nezapomeňte čekovat :)
IP serveru: 81.0.217.178:27909
 
 
Autor: Dwandy; Zobrazeno: 5230x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář