{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Středeční upgrade verze .54 míří na stable

Napsal FyaskostyleR dne 25.02.2015 pro sekci
Shrnutí středeční (update/upgrade) globální odstávky serverů Dayz. Tentokrát je to upgrade a na stabilní verzi se můžeme těšit již na verzi 0.54. Co je v této verzi nového se dočtete níže.

Jako každou středu nás dnes čeká nemilá odstávka serverů hry DayZ, která začně kolem 8:00 našeho času(SEČ). Většinou nám vývojáři servery nahodí zhruba v 14:00, ale dnes bude stabilní větev upgradována na verzi 0.54. Alespoň o tom píší na twitteru DayzTV: "Yes. 0.54 Patch is Aimed to be Released on Stable Branch this Wednesday. We keep you updated". Předpokládáme tedy, že odstávka bude trvat déle(naposledy servery naskočili kolem 20:00). Pokud vše dobře dopadne a opravdu již dnes zmenší propast k beta verzi, můžeme se těšit na pár zaručeně skvělých novinek. Pojďme se na ně tedy podívat.

Mezi nejzajímavější patří:

 ► Přidána korba na V3S (nejspíš pro 8 hráčů, 5 z 15 spawnů)
 ► Neprůstřelná vesta (Plate Carrier, 6 slotů)
 ► Nová zbraň (FN Trumpet)
 ► Tlumič (Vyroba z PET lahve a izolačky)

 neprustrelna vesta

Mimo tyto novinky, by jsme se měli dočkat několika úprav herního světa. Změny by měli být na Pik Kozlovka, Devil´s Castle a z potvrzených změn taktéž úpravy Solnichny. Často se hráči divili, jak je možné že hráč s puškou v ruce běhá rychleji než bez ní. Možná proto, protože nebyly nastaveny váhy předmětů. Dnes by se i toto mělo změnit(jak je vidět na obrázku vesty nahoře a tlumiče dole) a rozdíly v rychlosti nejspíše začnou být znatelné a reálné. Nové efekty grafiky jako např. létající chmýří nebo vážky by mohli snížit FPS na které si už takhle plno hráčů stěžuje. Tak doufejme že tomu tak nebude a všichni si bez lagů večer zasalutujeme. Změnit by se mělo také hlavní menu, ale prý zatím není úplně plynulé a spouštěcím parametrem -oldui se můžete vrátit ke starému.

  Úprava počtu spawnutých objektů prozrazuje, co vlastně na mapě můžete najít kromě předmětů. 700 nežijících se vám bude snažit znepříjemnit hraní, 300 zvířat naopak bude utíkat před porážkou a pokud jste nevěděli kolik vlastně můžete na mapě najít V3Sek nebo HeliCrashů, tak je to přesně V3S(15) a HC(3). Změn bude v této verzi opět opravdu hodně a nebylo by od nás hezké vám prozradit vše. Zkuste tedy samy zapátrat po novinkách a dejte o nich vědět na našem fóru dalším hráčům.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář