{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GTA V pro PC znovu odloženo!

Napsal Tudop dne 24.02.2015 pro sekci
Rockstar Games, vývojáři Grand Theft Auto opět oznámily nové okolnosti vydání jejich nejnovětší hry GTA V na platformu PC. Více informací níže uvnitř článku.

Před několika hodinami Rockstar vypustil do světa zprávu, že opět odkládá vydání jejich nejnovější hry Grand Theft Auto 5 na PC. Původní datum vydání 24.3. bylo změněno na 14.4. 

 

Vývojáři hru odložili již několikrát, z jakého důvodu tentokrát? Vlastně pořád ze stejného.

Vyjádření Rockstar Games:

"Omlouváme se všem fanouškům po celém světě, kteří odpočítávají zbývající dny do vydání. Potřebujeme více času na ujištění se, že hra je vyladěná, tak jak je to jen možné. A také abychom zařídili plynulý start GTA Online i Heistů hned ode dne vydání PC verze. Za vaše pochopení obdarujeme každého, kdo si hru předobjednal 200 tisíci in-game kreditů do GTA Online."

Ale aby jsme nezústali jen u těch negativních zpráv. Rockstaři připravili konečně pevný termín vydání Heists updatu, na všech konzolích bude ke stažení zdarma 10.3. 

Vyjádření Rockstar Games:

"Rádi oznamujeme, že vydání Heists pro GTA Online je naplánováno na 10.3. Víme, že čekání bylo dlouhé a děkujeme vám za  vaší trpělivosti. Heists přinášejí zbrusu nový kooperativní zážitek pro 4 hráče, dovolující zúčastnit se intenzitvních, několikadílných přepadení a loupeží napříč Los Santos a Blaine County. Během několika příštích týdnů budeme mít opět bližší informace o novinkách."

Nové obrázky z Heists updatu

Zdroj: http://www.rockstargames.com/newswire/article/52394/gtav-updates-online-heists-coming-march-10-gtav-for-pc

Autor: Tudop; Zobrazeno: 5115x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář