{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Football cup má vítěze, je jím opět Viktor?

Napsal DarkMouse dne 25.02.2015 pro sekci CS 1.6
Ve dnech 21.-22.2.2015 se na našich JailBreak serverech konal již třetí Football cup od pořadatelů Smokeyy a DarkMouse. Výsledky a vše ostatní se dozvíte v tomto článku.

Ve dnech 21.-22.2.2015 se na našich JailBreak serverech konal již třetí Football cup od pořadatelů Smokeyy a DarkMouse. Turnaj je již za námi a jsou již známy i výsledky. Na tyto výsledky se neprodleně podíváme, ale nejprve si zopakujeme, jak asi turnaj probíhal.


Celkově se zaregistrovalo 23 týmů, ze kterých si přišlo zahrát přibližně 80%. Poté na teamspeaku se ještě 5 týmů doregistrovalo a šlo hned hrát. Hráli jsme dohromady na 4 serverech, 1. kolo a 2. kolo na serverech JailBreak#6 - #8 a finále na JailBreak #9. Turnaj se odehrával na mapě jail_justice_brgames, kterou si hráči vybrali v anketě na fóru. Celkově turnaj trval asi 7-9 hodin a připravoval se asi 2 týdny a dolaďovali a dodělávali jsme způsoby hry až na serverech podle počtu hráčů, kteří přišli.

První a druhé kolo a finále:

Z časových důvodů se turnaj tyto 2 kola konala v 1 den hned po sobě v každé skupině. Do prvního kola si přišlo zahrát 22 týmů, které jsme různými styly hry zredukovali. Druhé kolo, které bylo naplánováno, se mohlo uskutečnit pouze v jedné skupině ze tří, protože na turnaji bylo málo účastníků, kteří by si v těchto kolech zahráli a pokusili se pro sebe vybojovat titul Mistra GS  ve Fotbalu. Z každé skupiny postoupily 3 týmy do finále, ve které si každý tým zahrál 2 zápasy (1x každý s každým). Někdo by řekl, že zápasy byly zbytečné, ale opak je pravdou. Do GRANDFINÁLE se vešlo jen 8 týmů, tak jsme se musely jednoho zbavit. Všechno finálové výsledky byly zapsány do jedné tabulky, ze které poslední v turnaji vypadl.

GRANDFINÁLE:

Do finále se z původních 22 týmů probojovalo jen 8, ze kterých se zúčastnilo a bojovalo až do samého konce jen 7. Těchto 7 týmů se snažilo, jak jen mohlo, ale vyhrát mohl jen jeden. GRANDFINÁLE se dělilo na dvě části, 1. a 2. kolo. Do druhého kola se probojovaly jen 4 týmy, kde mezi sebou hrály znovu systémem 1x každý s každým. Po odehrání jsme udělali tabulku, ve které se rozhodlo o konečném pořadí čtyř nejlepších. Ještě se odehrál rozstřelovací zápas o 3. místo, z důvodu shody bodů posledních dvou týmů.

Výherci turnaje:

1. místo - FCB a GKS (Viktor, Strengi)
2. místo - Hartzakove (Smekinousek, Lam1k)
3. místo - Černý Ďáblové (Kakynous, Patrikus)

Nejlepší střelec:

Nejlepšího střelce jsme rozhodli podle střelených branek v GRANDFINÁLE. Stal se jim hráč Patrikus z týmu Černý Ďáblové, který do protivníkovy branky dostavil až 15 branek (pouze v poslední den turnaje) - GRATULUJEME!!!

Nejlepší brankář:

Nejlepšího brankáře jsme rozhodli, podle puštěných branek v GRANDFINÁLE. Ocenit se mohli pouze brankáři, kteří se dostali až do 2. kola. Tři brankáři ze čtyř týmů měli stejný počet puštěných branek, tak jsme museli určit nejlepšího z nich podle úspěšnosti jeho týmu v turnaji. Nejlepším brankářem se tedy stal hráč Strengi z týmu FCB a GSK, který pustil v GRANDFINÁLE do své brány pouze 10 gólů. - GRATULUJEME!!!

Smolař turnaje:

Smolařem turnaje nebyl žádný hráč a ani celý tým, ale naopak největšími smolaři turnaje se stal organizační tým v podání DarkMouse, Smokeyyho a PuNka, kteří na turnaji neuvěřitelně smolili to, co asi jen jde. Pro příklad se stalo, že se již rozdělili hráči do týmů a chtěli jsme zapnout zápas, ale co se nestalo… 2x jsme zmáčkli tlačítko na zapnutí zápasu a druhým stlačením se zápas zároveň opět vypnul, ale toto nebyla jediná věc, která se nám nepovedla. Věcí, které jsme pokazili, bylo mnohem víc, ale i tyto chyby nenarušily správný chod turnaje.

 

Výsledky zápasů a další podrobnosti najdete ZDE

 

Rozhovor s trojnásobným mistrem JailBreak Football Cupu:

 

Smokeyy: Ahoj Viktore!

Viktor: Zdar

Smokeyy: Jaký máš pocit z třetího vítězství po sobě na JailBreak Football Cupu?

Viktor: Rozhodně skvělý. A jsem za to rád. 3x po sobě vyhrát velký turnaj ve fotbale, se jen tak nestává.

Smokeyy: Ale stává, jen ne ve hře :D Jak se ti líbila organizace této sezóny?

Viktor:  Tak jak už jsem četl v článku :D Byla smolná :D Ale jinak turnaj byl vymyšlen a zrealizován dobře.

Smokeyy: Přišla ti účast líto, nebo to byla jen pro tebe menší konkurence pro další výhru?

Viktor: Tak i docela líto. Bylo by to zajímavější a také těžší se dostat až do konce turnaje. Škoda, že Bwern (Bývalý spoluhráč) nedorazil s VANIM, ale zase byl s dobrým hráčem Shortyxem.

Smokeyy:  S kým ti přišel zápas nejtěžší a proč?

Viktor: Tak určitě jak jsme narazily na team DTG, kde byl Bwern a Shortyx. Proč? Vím jak dobře hraje Bwern (Z minulého turnaje) a Shortyx (Z vezěňské ligy), takže skvělý hráči ve fotbale na JB.

Smokeyy: Stýská se ti po Vězeňské lize? Chtěl by si, aby se jednou za čas odehrál nějaký menší turnaj?

Viktor: Tak bylo by to super, ale udělal bych to systémem normální fotbalové ligy. 1 tabulka a hrálo by se na určitý počet kol. :)

Smokeyy: Škoda že nevíš, jak je to časově náročné. Myslíš že by si dokázal obhájit i čtvrtý titul po sobě?

Viktor: Vím jaké to je :D Už jsem jednou turnaj pořádal. A k tomu 4. titulu vůbec netuším. Uvidíme co bude za konkurenci. A pokud bych se konečně zase dostal zpět do AT, tak bych byl radši pomocník nebo trenér :D Taky si musím zasloužit odpočinek.

Smokeyy: Nj, každý jednou musí jít do důchodu :D Co by si vytkl organizaci? Co jsme dělali špatně, apod.?

Viktor: Organizaci asi nic. Jen mě štve, že přišlo méně týmu a musel se systém hry překopat, takže bylo občasné časové zdržení.

Smokeyy: Okey, díky za rozhovor a gratuluji ke zlatému hattricku.

Viktor:  Taky děkuji :) a snad dám příště šanci ostatním :D

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář