{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Škola cska aneb "S Gamesites na vrchol"

Napsal Whoik dne 12.03.2015 pro sekci CS 1.6
Ať už hrajete Counter Strike 1.6 déle anebo s ním teprve začínáte, vždy se najde něco, čemu se můžete přiučit. A proto přichází projekt nazvaný S Gamesites na vrchol. Postupně vás provedeme od základního nastavení hry, přes klasický public, přes všechny mody, které na Gamesites nabízíme. Proto pokud jste někdy váhali nějaký mód vyzkoušet, protože jste si nevěděli od úvodu rady, nyní budete mít možnost vše napravit.

V tomto novém projektu se vám pokusíme přiblížit krásy Counter Striku 1.6 a jeho různých modifikací, tak jak je můžete znát z našich serverů. Už se nikdy nebudete muset bát, že sotva dojdete na nějaký server, hned obdržíte ban za neznalost pravidel. Protože již budete natolik znalí, že naopak vy, budete vyučovat hru ostatní.

Výuka bude probíhat pomocí streamu (http://www.twitch.tv/whoan44) a našeho Teamspeak 3 serveru (ts.gamesites.cz). Hlavními postavami bude vždy hlavní admin (Who am I ?! případně Peto nebo Diaz) a HLSA daného módu, který budeme představovat. 

Vysílání bude probíhat každou následující neděli od 14:30. Na Teamspeaku vždy bude vytvořená roomka pro daný díl, kde bude streamování a diskuze probíhat.

První díl bude věnován základům CSka, kde bude hra jako taková představena, povíme si něco o configu, nastavení hry a zkusíme postřílet první hlavy na public serverech.

Předběžný rozpis jednotlivých dílů:

1. díl - Úvod (Neděle 15.3.2015)
2. díl - Avatar (Neděle 22.3.2015)
3. díl - Jailbreak
4. díl - COD
5. díl - Furien
6. díl - CTF
7. díl - Jump servery
8. díl - Gun Game
9. díl - Noví Zombie
10. díl - Warcraft
11. díl - Basebuilder
12. díl - Knife
13. díl - Fun servery
14. díl - Závěr

Stále se jedná o předběžnou verzi, proto můžete čekat ještě úpravy, může být více dílů anebo samozřejmě budeme reagovat na žádostí hráčů o rozšíření některých dílů a podobně.

Těšíme se na vás již tuto neděli ve 14:30 na našem Teamspeak serveru a věříme, si rádi najdete cestu i na další díly tohoto projektu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 6327x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář