{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Škola cska, díl č.2 - Avatar

Napsal Whoik dne 21.03.2015 pro sekci CS 1.6
První úvodní díl máme za sebou, a tak přišel čas vás naučit jednotlivé módy, které na gamesites.cz nabízíme. Začínáme Avatarem, který je pro náš portál specifický a rozhodně to není mód jednoduchý. Proto nám budou asistovat experti, kteří nás vezmou i do těch největších zakoutí avatarů.

Přišel čas, kdy si začínáme představovat jednotlivé módy, abyste nechodili na servery s obavou, že dostanete ban, protože neznáte pravidla nebo princip hry. Tím prvním módem je Avatar, který je specifický pro náš portál.

Celý stream bude probíhat ve společnosti HLSA Avataru Roxtedyho, který nás celým modem provede a naučí nás, jak být nejlepším Avatarem!

Informace k celému projektu:

Výuka bude probíhat pomocí streamu (http://www.twitch.tv/whoan44) a našeho Teamspeak 3 serveru (ts.gamesites.cz). Hlavními postavami bude vždy hlavní admin (Who am I ?! případně Peto nebo Diaz) a HLSA daného módu, který budeme představovat.

Vysílání bude probíhat každou následující neděli od 14:30. Na Teamspeaku vždy bude vytvořená roomka pro daný díl, kde bude streamování a diskuze probíhat.

Předběžný rozpis jednotlivých dílů:

1. díl - Úvod (Neděle 15.3.2015)
2. díl - Avatar (Neděle 22.3.2015)
3. díl - Jailbreak
4. díl - COD
5. díl - Furien
6. díl - CTF
7. díl - Jump servery
8. díl - Gun Game
9. díl - Noví Zombie
10. díl - Warcraft
11. díl - Basebuilder
12. díl - Knife
13. díl - Fun servery
14. díl - Závěr

Stále se jedná o předběžnou verzi, proto můžete čekat ještě úpravy, může být více dílů anebo samozřejmě budeme reagovat na žádostí hráčů o rozšíření některých dílů a podobně.

Těšíme se na vás již tuto neděli ve 14:30 na našem Teamspeak serveru a věříme, si rádi najdete cestu i na další díly tohoto projektu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4794x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář