{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Furien Mini Turnaj stále na GS!

Napsal DarkMouse dne 07.04.2015 pro sekci CS 1.6
Jsi zamilovaný do hraní na našich furien serverech a myslíš si, že máš na to vyhrát pro sebe titul a ikonku vítěze Furien Mini Turnaje? Pokud ano, tak jsi na správném místě! Několik adminů se svými HLSA ze serverů Furien si pro vás připravili Furien Mini Turnaj, více informací se dočtete ve článku.

Několik adminů se svými HLSA ze serverů Furien si pro vás připravili Furien Mini Turnaj, sice se již první část tohoto turnaje odehrála, ale turnaj pokračuje a putuje na další servery, tentokrát to bude na serverech Furien #3 a #4. Tento turnaj nekončí ani těmito servery, v pokračování článku se dozvíte další informace nejen o tomto turnaji.

Na furien serverech se odehrálo již několik turnajů, tyto turnaje vyhrály různí hráči či admini. Avšak tento turnaj není jen tak obyčejný… Je to turnaj, který se odehrává na všech furien serverech od Furien #1 po Furien #11. Turnaj se hraje na 2 serverech najednou podobně, jako to bylo na JailBreak týdenních soutěžích.

Z každého serveru postupují 2 lidé, kteří se dostanou co nejdál pomocí vyzařovací metody. Postupující soutěžící z obou serverů se spojí na 1 server, kde se utkají proti sobě ještě oni, v této části jsou již jen kousek od titulu a dalších cen pro výherce. Na jaký server se registrovat si můžete vybrat např. podle oblíbeného serveru, ale také podle toho na kterém jsou slabší soupeři nebo prostě se registrovat tam, kde je volné místo.

Turnaj se prozatím odehrál na serverech Furien #1 a Furien #2, na kterých vyhrál admin, který má k furienu velmi blízko, protože právě zde má nahozená práva. Výhercem prvních 2 serverů byl Angel. Na druhém místě se umístil Xe a na poslední místo na žebříček vítězů se probojoval hráč ssss!  

Předběžný rozpis serverů a jednotlivých termínů:

Furien #3 a #4 → 11.4.2015, 15:00

Furien #5 a #6 → 25.4.2015, 15:00

Furien #7 a #8 → 9.5.2015, 15:00

Furien #9, #10 → 23.5.2015, 15:00

Furien #11 → 23.5.2015, 16:00

 

Sekce pro tento turnaj na fóru, ve které naleznete registraci, další informace a vždy aktuální rozpisy k serverům naleznete ZDE 

Nyní následuje ukázka našich furien serverů a zároveň pár úspěchů Angela, který se stal vítězem serverů Furien #1 a #2.

Na Vaši brzskou účast se těší tým organizátorů v podání M4rlb0ro, Popolvar a Azurith.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář