{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pozvánka k JailBreak Soutěžím!

Napsal DarkMouse dne 09.04.2015 pro sekci CS 1.6
Pamatujete každotýdenní turnaje, které byly minulý rok? Pokud ano, chystáme udělat dva turnaje, se kterými jsme na začátcích začínali a se kterými jsme odstartovali naši éru turnajů s pořadateli DarkMouse a Smokeyy. Pokud ne, více informací o plánovaných soutěžích se dozvíš v tomto článku!

Pamatujete na týdenní turnaje, které byly minulý rok a skládaly se převážně z Box cupu a JailBreak Věžeňské ligy ve fotbale? Ano? tak pro Vás máme dobrou zprávu, tento týden v pátek chystáme udělat tyto dva turnaje. Ne? tak si v tomto článku tyto dva turnaje trochu přiblížíme a představíme si jej. 

Těmito turnaji začala mojí maličkosti (DarkMousovi) a Smokeyymu spolupráce v pořádání turnajů zde na GS, protože padlo rozhodnutí naše turnaje spojit a udělat z nich pravidelnou akci. Do této akce se spojily soutěže Box cup (od DarkMouse) a Vězeňská liga (od Smokeyyho). Turnaje se minulé léto konaly od konce školního roku po celé prázdniny a i chvilku na začátku nového školního roku, kdy už jsme pomalu všichni cítili, že se blížíme k zakončení této éry. Postupem času, jak jsme se blížili ke konci, tak jsme obměňovali i soutěže, které nebyly moc navštěvované a tak jsme postupem času obměnili Box cup za Olympics League a proběhly i další změny.

Původně byly obě soutěže 2 proti 2, ale nyní vám přinášíme 1 turnaj 2vs2 a jeden 1vs1. Konkrétně bude 1vs1 Box cup a 2vs2 bude Vězeňská liga. Ve Vězeňské lize náhodně rozlosujeme týmy, které si proti sobě dají zápas na 2 poloviny, jedna polovina bude trvat 45 sekund a tým, který vyhraje postupuje dále, pohrávající tým v soutěži bohužel končí. V Box cupu budete soupeřit také náhodně rozlosovaní, ale každý sám za sebe, vítěz postoupí dál a poražený turnaj opouští.

 

Termíny turnaje:

Vězeňská liga → 10.4.2015, 16:00

Box cup → 10.4.2015, 17:30

 

Výhry:

1. místo → Kód na rezervaci nicku na server + 6 bodů do tabulky s body z turnajů

2. místo → Kód na rezervaci nicku na server + 4 body do tabulky s body z turnajů

3. místo → Kód na rezervaci nicku na server + 2 body do tabulky s body z turnajů

Každý hráč dostane kód svůj => 2 člený tým získá 2 kódy (pro každého jeden)

 

Registraci a další podrobnější informace naleznete v TOMTO topicu.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář