{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dota 2 cup přichází na GS!

Napsal DarkMouse dne 17.04.2015 pro sekci DOTA
Zdravíme příznivce steamové hry vyvíjené společností Valve Corporation, která nese název Dota 2. V případě, že jsi hráč této MOBA hry, máme pro tebe dobrou zprávu. Na GS se připravuje asi vůbec první Dota 2 cup. Více info o tomto připravovaném turnaji se dozvíte v pokračování článku.

Jsi příznivcem steamové hry vyvíjené společností Valve Corporation, která nese název Dota 2? Pokud ano, jsi na správném místě. Na GS se připravuje asi vůbec první Dota 2 cup. Více info o tomto připravovaném turnaji se dozvíte v pokračování tohoto článku.

 

Nejdříve by jsme si mohli asi říct něco o této hře, kterou vyvíjí a provozuje společnost Valve Corporation. Tato společnost vyvíjí i hry jako je např. Half-Life a nebo srdcovka některých z Nás Counter-Strike. Hra je podobného rázu jako je např. League of Legends a hráči hrající hru opačnou se většinou nemají zrovna v lásce a často se spolu hádají a soupeří o to, která hra z těchto dvou je tou lepší.

Hra je žáru MOBA (Multiplayer online battle arena, v čestině Vícehráčová online bojová aréna). Můžete zde najít mapu, která se velmi podobá té z Warcraft III, tato mapa se dělí na 3 základní cesty. Ve hře jsou hráči rozdělení na dva týmy nesoucí odlišné barvy, týmy se skládají z 5ti hráčů bojujících proti sobě. Na mapě má každý tým svojí základu na opačné straně než soupeř a každá má jiný vzhled, který je rozdělený podle týmů. Ve hře máte na výběr z hrdinů, kteří se třídí podle stylu hraní a typu výbavy. Hra disponuje neuvěřitelnými 110 hrdiny. 

Ale nyní již k turnaji. Předběžný termín tohoto turnaje je 9.5. v odpoledních hodinách. Hraje se v týmech, které se skládají ze 2 hráčů. Podmínkou turnaje je mít v PC stažený a spustitelný Teamspeak 3 a samozřejmě danou hru. V zápase bude vašim cílem dát 6 killů (zabití protivníka) nebo zničit věžičku. Hraje se o jakoukoli věc ze steam obchodu v ceně do 10€ (výhru si nějak rozdělíte) a ikonku na TS.

 

Další informace o tomto turnaji a přesný termín turnaje se dozvíte ZDE!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář