{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Update - The Hunter and the Hunted

Napsal hTcinfo dne 28.05.2015 pro sekci CS:GO
Hrajete Counter-Strike Global Offensive ? V tomto článku se dozvíte něco o novém updatu který byl nedávno přidán do této hry se jménem operace The Hunter and the Hunted.

 

The Hunter and the Hunted

Valve pro nás připravilo novou operaci která nese jméno Bloodhound. Tato operace se objevila po updatu 27.5.2015. Jako první věc, která byla přidaná do hry je samozřejmě Pamětní mince za vstup do této operace.

 

Musím uznat, že tentokrát si na minci dali záležet. Další novinkou jsou nové a propracované mapy, které byly vytvořené komunitou a získali si přízeň hráčů natolik, že se rozhodli mapy použít.

Mapa Zoo

Mapa Resort

Mapa Rails

Mapa Log

Mapa Season (i v dřívější operaci)

Mapa Agency (i v dřívější operaci)

Dalším oživením máme nový Rank systém, který se zobrazuje u CS:GO Profilu. Na začáku máte Rank 1 a získaváte si počas hraní XP, dokud nedoexpíte LVL. V DM a různých jiných modech dostáváte XP za své skore a v Compepetive na základě vyhraných kol. Další možnost získávání XP je plnění Bloodhound misí. Při každém rank up máte šanci na drop itemu ovšem jenom jednou za týden. Poslední změna, je nový přírustek do rodiny Knifů. Valve uvedlo nový typ knifu a tím je Falchion Knife.

Zde můžete vidět jak knife vypadá:

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář