• Stránka 1 z 1
Otázka ?
Ahoj, mám zde další otázku. Možná je naprosto dementní, ale nejsem si s ní úplně jist.
Simon řekne : "Na mé slovíčko start skočíte." poté řekne : "Zahrajeme si na simona. Simon říká vše platí." poté řekne : "Start."
Mají skočit nebo ne ?
Děkuji odpověď.
Simon řekne : "Na mé slovíčko start skočíte." poté řekne : "Zahrajeme si na simona. Simon říká vše platí." poté řekne : "Start."
Mají skočit nebo ne ?
Děkuji odpověď.
- JustJesus
- Kazatelův učeň
Re: Otázka ?
Ahoj
Ano mají skočit , pokud neskočí můžeš je klidně zabít popřípadě nevýhodu to už záleží jak s tím naloží simon.
Jelikož než se začal hrát simon , tak vysvětlil hru na slovíčko START skočíte , čímž pádem mají skočí jelikož tam zaznělo to slovíčko start. Nevím jak ti to jinak vysvětlit .
Abych to shrnul
Pokud skočí = Nebudeš je zabijet
Pokud neskočí = Můžeš je zabít popřípadě nevýhodu.
Ano mají skočit , pokud neskočí můžeš je klidně zabít popřípadě nevýhodu to už záleží jak s tím naloží simon.
Jelikož než se začal hrát simon , tak vysvětlil hru na slovíčko START skočíte , čímž pádem mají skočí jelikož tam zaznělo to slovíčko start. Nevím jak ti to jinak vysvětlit .
Abych to shrnul
Pokud skočí = Nebudeš je zabijet
Pokud neskočí = Můžeš je zabít popřípadě nevýhodu.
- Ended
- Pokročilý
Pokud tento názor je pravdivý a mohu mu věřit, tak můžete LOCK ! 

- JustJesus
- Kazatelův učeň
Simon definoval "hru", a poté začal hrát simona, stačí říct pouze "start" nemusíš říkat "simon říká start". 

-
Vous - Kolemjdoucí
Pokud Simon vysvětlí hru, nesmí ji kombinovat s jinou. Tudíž by měl v té hře pokračovat.
Pokud bude takto slovíčkařit, dostane ban.
lock
Pokud bude takto slovíčkařit, dostane ban.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1