I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Peto#Jb5

Příspěvekod AntikCz » 30 bře 2015, 15:27

Zdravím, dnes sem dostal krásný bezdůvodný ban od Vedení GS Peto. Velmi si toho vážím a doufám o více takových banů. Opravdu je obdivuhodné jak potvrzujete reputaci Gs.cz. Mohli by jste založil dalši sekci "Pochvály na Adminy" Určitě by to chytlo ůspěch. Pac a pusu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AntikCz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Peto#Jb5

od Rumcajz » 30 bře 2015, 15:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Peto#Jb5

Příspěvekod PEto » 30 bře 2015, 15:40

No pusu si daj akurat tak na zrkadielko. Ban bezdovodny nebol, sam simon uznal, ze to potom nepovedal.

K situacii, simon nas poslal na zadnu stenu do modrej miestnosti, tam sme mohli robit co sme chceli. Po chvili sa simon spytal: Nepovedal som ze tam mate pustit K a M ? Vacsina mu napisala nie, uznal, ze to nepovedal. Ty si tam zabil hraca a aj ked som pisal, ze to nepovedal a ty si vedel, ze som admin, tvrdil si si svoje. Nato si mi napisal, ze ti mam dat kludne ban, ak to nepovedal. Pre istotu som siel pozret demo, ktore v 99% pripadoch tocim, presne pre taketo veci.

http://leteckaposta.cz/394702886

Sekcia je zriadenia, mozes mi tam ist napisat pochvalu. A pusinku mi tam nezabudni dat tiez.

btw, pises staznost, cize by si mal dodat dokaz ty a nie ja :)
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: Peto#Jb5

Příspěvekod Maxipes » 30 bře 2015, 15:43

Ani nevis, jak hluboce se mylis. Topic, kde muzes vyjadrit sympatie clenum GS tymu najdes tady :-)

Admin se Ti vyjadril, dokonce dodal dukaz, ze jsi dal FK. Budiz Ti ban poucenim do budoucna.

Zamitnuto.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy