• Stránka 1 z 1
Peto#Jb5
Zdravím, dnes sem dostal krásný bezdůvodný ban od Vedení GS Peto. Velmi si toho vážím a doufám o více takových banů. Opravdu je obdivuhodné jak potvrzujete reputaci Gs.cz. Mohli by jste založil dalši sekci "Pochvály na Adminy" Určitě by to chytlo ůspěch. Pac a pusu.

-
AntikCz - Kolemjdoucí
Re: Peto#Jb5
No pusu si daj akurat tak na zrkadielko. Ban bezdovodny nebol, sam simon uznal, ze to potom nepovedal.
K situacii, simon nas poslal na zadnu stenu do modrej miestnosti, tam sme mohli robit co sme chceli. Po chvili sa simon spytal: Nepovedal som ze tam mate pustit K a M ? Vacsina mu napisala nie, uznal, ze to nepovedal. Ty si tam zabil hraca a aj ked som pisal, ze to nepovedal a ty si vedel, ze som admin, tvrdil si si svoje. Nato si mi napisal, ze ti mam dat kludne ban, ak to nepovedal. Pre istotu som siel pozret demo, ktore v 99% pripadoch tocim, presne pre taketo veci.
http://leteckaposta.cz/394702886
Sekcia je zriadenia, mozes mi tam ist napisat pochvalu. A pusinku mi tam nezabudni dat tiez.
btw, pises staznost, cize by si mal dodat dokaz ty a nie ja
K situacii, simon nas poslal na zadnu stenu do modrej miestnosti, tam sme mohli robit co sme chceli. Po chvili sa simon spytal: Nepovedal som ze tam mate pustit K a M ? Vacsina mu napisala nie, uznal, ze to nepovedal. Ty si tam zabil hraca a aj ked som pisal, ze to nepovedal a ty si vedel, ze som admin, tvrdil si si svoje. Nato si mi napisal, ze ti mam dat kludne ban, ak to nepovedal. Pre istotu som siel pozret demo, ktore v 99% pripadoch tocim, presne pre taketo veci.
http://leteckaposta.cz/394702886
Sekcia je zriadenia, mozes mi tam ist napisat pochvalu. A pusinku mi tam nezabudni dat tiez.
btw, pises staznost, cize by si mal dodat dokaz ty a nie ja

-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Re: Peto#Jb5
Ani nevis, jak hluboce se mylis. Topic, kde muzes vyjadrit sympatie clenum GS tymu najdes tady 
Admin se Ti vyjadril, dokonce dodal dukaz, ze jsi dal FK. Budiz Ti ban poucenim do budoucna.
Zamitnuto.
Lock.

Admin se Ti vyjadril, dokonce dodal dukaz, ze jsi dal FK. Budiz Ti ban poucenim do budoucna.
Zamitnuto.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1