• Stránka 1 z 1
Stížnost na Admina PuNko | JB 6
Dnes jsem hrál přibližně od 16:00 a skončil asi v 16:45. Celou dobu tam byli admini: Maxipes Fick a Life.
Admin PuNko mi dal bezdůvodně BAN za MFK/PP zjistil sem to až když sem se připojoval v 17:50.
Prosil bych o vysvětlení nebo vyřešení.
PS: Také bych chtěl dodat že to dal asi i více lidí zabanoval co sem tak vyděl z banlistu.
Děkuji.
Admin PuNko mi dal bezdůvodně BAN za MFK/PP zjistil sem to až když sem se připojoval v 17:50.
Prosil bych o vysvětlení nebo vyřešení.
PS: Také bych chtěl dodat že to dal asi i více lidí zabanoval co sem tak vyděl z banlistu.
Děkuji.
-
ondrej512 - Kolemjdoucí
Stížnost na Admina PuNko | JB 6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Admina PuNko | JB 6
PP = Porušovanie Pravidiel, bol si nahlásený v porušovaniu pravidiel za MFK a bolo tam ku tomu aj demo ale pomohlo by mi keby si povedal nick v hre že ktorý je to presne ban
e.PuNko: kukal som hlstats a myslím že si tento, pozri si demo a počúvaj sa čo hovoríš
dal si mfk
e.PuNko: kukal som hlstats a myslím že si tento, pozri si demo a počúvaj sa čo hovoríš

https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Ahoj 
To bude asi tím, že jsi byl nahlášen v sekci porušování pravidel a byl jsi spatřen na demu jak dáváš MFK, tak ti dal ban.

To bude asi tím, že jsi byl nahlášen v sekci porušování pravidel a byl jsi spatřen na demu jak dáváš MFK, tak ti dal ban.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Stížnost se zamítá
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1