• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Návrhy
Mám zopár nápadov, ktoré by sa mohli pridať na server
1. Keďže T si môžu bežne kúpiť iba zvon (na speed je to ďaleko) tak by som navrhoval nejakú oceľovú tyč, stála by 15 bodov a bola by niečo medzi zvonom a sekáčikom.
2. Pridal by som vankúš: stál by 2 body, a bol by slabší ako ruky. Len tak pre srandu
3. Camp meter počas módov: veľa ľudí má tendeciu kempiť počas módov, preto by bol pre T na prestrelku, matrix, furien, spartu, možno box. Pre CT zase počas furienu, matrixu a schovky
4. Skúsiť tzv. výberové konanie: toto ešte nemám plne premyslené ale napadlo ma to tak, že by sa išlo na TS, tam by sa hráč ukázal adminovi, svoje vedomosti a ak sa mu bude pozdávať tak mu dá heslo na server.
5. Pridať nejakú výbavu pre CT: ako VIP je to úplne nanič, takisto aj pre NonVIP, preto by som pridal nejakú gravitáciu (tá by sa mohla dať aj Tčkam, cena ako za speed)
6. Už tu to raz bolo spomenuté ale je to zaujímavý nápad: rezervácia simona - často sa stáva, že stále berie niekto simona a nedá šancu inému, alebo to proste nevie
7. Pridať zbraň do shopu (stála by 100 bodov, bola by pre T, a mala 1 zásobník. Malo by to náhodný výber nejakej zbrane)
8. Pridať duel knifov alebo s primárnou zbraňou
Toto sú moje doterajšie postrehy, snáď sa nejaká ujme, môžte to komentovať, poprípade niečo doplniť
1. Keďže T si môžu bežne kúpiť iba zvon (na speed je to ďaleko) tak by som navrhoval nejakú oceľovú tyč, stála by 15 bodov a bola by niečo medzi zvonom a sekáčikom.
2. Pridal by som vankúš: stál by 2 body, a bol by slabší ako ruky. Len tak pre srandu

3. Camp meter počas módov: veľa ľudí má tendeciu kempiť počas módov, preto by bol pre T na prestrelku, matrix, furien, spartu, možno box. Pre CT zase počas furienu, matrixu a schovky
4. Skúsiť tzv. výberové konanie: toto ešte nemám plne premyslené ale napadlo ma to tak, že by sa išlo na TS, tam by sa hráč ukázal adminovi, svoje vedomosti a ak sa mu bude pozdávať tak mu dá heslo na server.
5. Pridať nejakú výbavu pre CT: ako VIP je to úplne nanič, takisto aj pre NonVIP, preto by som pridal nejakú gravitáciu (tá by sa mohla dať aj Tčkam, cena ako za speed)
6. Už tu to raz bolo spomenuté ale je to zaujímavý nápad: rezervácia simona - často sa stáva, že stále berie niekto simona a nedá šancu inému, alebo to proste nevie
7. Pridať zbraň do shopu (stála by 100 bodov, bola by pre T, a mala 1 zásobník. Malo by to náhodný výber nejakej zbrane)
8. Pridať duel knifov alebo s primárnou zbraňou
Toto sú moje doterajšie postrehy, snáď sa nejaká ujme, môžte to komentovať, poprípade niečo doplniť

-
Hoover - Spamer
Re: Návrhy
Nápady dobré až na to Výberové kolo nebo jak tomu mám říkat a ještě rezervace simona... Nwm ... Na server může chodit hráč každy... Já si zezačátku pravidla nečetl, ale učil se to zapochodu ...
Pro nové hráče je to blbost o.o

-
Slinkys - Zkušený
To výberové konanie by bolo iba na 1 server. Ani ja som sa pravidlá neučil a som sa učil za pochodu 

-
Hoover - Spamer
ku tej 8. Duel s primarnou zbraňou- Dal by som tam limit 5 nabojov, napriklad M4, a postupne by sa nabijalo, take ine by to bolo.
tota 4. absolutny blud.
Ku tej rezervacii simona, navrhujem to ako EVIP výhodu za 20 bodov.
tota 4. absolutny blud.
Ku tej rezervacii simona, navrhujem to ako EVIP výhodu za 20 bodov.
EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
-
Mimiman - Redaktor
Tak nápady ...
Některé jsou dobré, některé úplně na nic ..
Sice nevím co to je vankuš, ale nevím k čemu by to bylo.
Nejvíc jsem se zastavil u toho výběrového serveru, nebylo by špatné udělat jeden server only for steam a starší 15-ti let .. to by se hrálo..
Primární zbraň .. 1) Ano na koupení by to byla dobrá možnost, když ten už tam je. Ale to třeba MP5, protože takové AWP nebo AK to by bylo i v rozporu s logikou .. jak by jí do věznice dostali .. ale ¨MP5 taková malá a dost dobrá a účinná zbraň.
2) Duel primárních zbraní jsem očekával už v tom jarním updatu.
Některé jsou dobré, některé úplně na nic ..
Sice nevím co to je vankuš, ale nevím k čemu by to bylo.
Nejvíc jsem se zastavil u toho výběrového serveru, nebylo by špatné udělat jeden server only for steam a starší 15-ti let .. to by se hrálo..
Primární zbraň .. 1) Ano na koupení by to byla dobrá možnost, když ten už tam je. Ale to třeba MP5, protože takové AWP nebo AK to by bylo i v rozporu s logikou .. jak by jí do věznice dostali .. ale ¨MP5 taková malá a dost dobrá a účinná zbraň.
2) Duel primárních zbraní jsem očekával už v tom jarním updatu.
-
Ovie - Profesionál
Ok takže. Pojedu po bodech jak si to psal
1. spíš bych tu tyš dal jako páčidlo a nahradil místo Zvonu. Jinak se mi to zdá zbytečné
2.Polštář ? Blbost..kdyby to ubíralo aj polovinu zvonu tak je to blbost...vem si už když v realném světě tě někdo praští polštářem. Utrhne ti tím hlavu ? Asi ne.
3.ten camp meter se mi zdá dobrý nápad, aspoň by to odradilo škodiče...
4.výběrový konácí ? :O dle mě další blbost. Nedávno se přidaly Servery a myslím že toto by bylo nepotřebné protože mají hráči na Serverech VIP
5.s výbavou pro CT souhlasím, snad se nějaké někdy dočkáme
a ta gravitace...tu bych radši nedával kvůli zneužívání..
6.Rezervace Simona ? Zbytečné..kdo si veme Simona tak ho má, pokud ho někdo nebere a chce ho mít, mmusí být rychlejší
7.Dle mě zbytečné..hráč si muže koupit Invis/převlek a dostat se v klidu do zbrojnice. + máš v Shopu Deagle
8.Myslím že Knife Duel by mohl být dobrý, ale chtělo by to pořádně promyslet.
1. spíš bych tu tyš dal jako páčidlo a nahradil místo Zvonu. Jinak se mi to zdá zbytečné
2.Polštář ? Blbost..kdyby to ubíralo aj polovinu zvonu tak je to blbost...vem si už když v realném světě tě někdo praští polštářem. Utrhne ti tím hlavu ? Asi ne.
3.ten camp meter se mi zdá dobrý nápad, aspoň by to odradilo škodiče...
4.výběrový konácí ? :O dle mě další blbost. Nedávno se přidaly Servery a myslím že toto by bylo nepotřebné protože mají hráči na Serverech VIP
5.s výbavou pro CT souhlasím, snad se nějaké někdy dočkáme

6.Rezervace Simona ? Zbytečné..kdo si veme Simona tak ho má, pokud ho někdo nebere a chce ho mít, mmusí být rychlejší
7.Dle mě zbytečné..hráč si muže koupit Invis/převlek a dostat se v klidu do zbrojnice. + máš v Shopu Deagle
8.Myslím že Knife Duel by mohl být dobrý, ale chtělo by to pořádně promyslet.
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
Ještě dopisuji že Primary Duel už tam "je". Primární zbraň je např. AWP, Scout, Kulomet. Tyto zbraně jsou primární. Ale mohl by se udělat zvlášť. Co tím myslím=T by si vybralo tento duel a vybralo by mu to náhodné CTčko s náhodnými Gunamy (M4, AK, MP5...)
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
Myslím si že návrh číslo 3 by se dost uplatnil a usnadnil práci adminům, ale zbytek je zbytečný..
Admin : --
Ex Admin : Jailbreak|Avatar|Hunger Games
EVIP : JB1,6,7|AVATAR1|FURIEN4
VIP : DEATHRUN 2
Top jailbreak player
Ex Admin : Jailbreak|Avatar|Hunger Games
EVIP : JB1,6,7|AVATAR1|FURIEN4
VIP : DEATHRUN 2
Top jailbreak player
-
Olicak - Pokročilý
Ten vankúš som chcel hlavne pre zábavu 
Tým, že dáš server only steam, vyriešíš problém napol (niektoré ddeti stálu môžu dojsť, ale zase môže prísť o dobrého hráča)
S tou 7 máš vlastne pravdu
Duel s primárnou zbraňou myslel hlavne M4 a AK

Tým, že dáš server only steam, vyriešíš problém napol (niektoré ddeti stálu môžu dojsť, ale zase môže prísť o dobrého hráča)
S tou 7 máš vlastne pravdu

Duel s primárnou zbraňou myslel hlavne M4 a AK
-
Hoover - Spamer
Všechny nápady jsou dobré, až na tu 2.. To se mi nelíbí.
Ale je to jen můj názor. 

VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
Nechápem to vyberove konanie.
Ja mam tiež njaký návrh písa som to do AS dúfam že to nevadí, že to sem zverejním. Písal som to ešte predtým než bol spravený JB9, no myslím že aj tak by to nebolo odveci, obzvlášť, krásna JB10, nový JB..
asi tak.
Budem rad ak sa vyjadria aj hraci k nametu. Aj Nevinna by mohla ma spindat co za blbosti ma napadly, prijmam kritiku podte do mna.
Ja mam tiež njaký návrh písa som to do AS dúfam že to nevadí, že to sem zverejním. Písal som to ešte predtým než bol spravený JB9, no myslím že aj tak by to nebolo odveci, obzvlášť, krásna JB10, nový JB..
l0wShine píše:JB
Možno novo otvorený (ďalší) JB by nebol zlý, o classic sa už Admini dlho bijú a aj hráči by si prišli na svoje. Proste, odlišný JB. Nemyslím starú, zabugovanu verziu bez lopty a modov. To tam kludne nech ostane, ale tie mody určite by som ubral nech tam je len ten matrix aaa to proste nie je ani tak podstatné, proste nový jail ktorý by sa odlišoval, mapkami ale aj nejakými vecičkami.
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=164224
- Class menu
The Class Menu
Special Ops (m4a1, usp)
Spetsnaz (ak, glock)
SAS (awp, deagle)
GSG 9 (ump, usp)
SWAT Team (m3, p22
Israel Police (mac10, Deagle)
Kommando (bullpup, p22
Reinforcements (shield, usp) - Admins Only
Heavy Duty (m249, elites) - Admins Only
Defender (galil, deagle) - Admins Only
To myslím že vyzerá veľmi zaujímavo. Spravili by sa vlastné mapy, máme tu predsa mapperov, nejakých pár zákaldných mapiek, kde by neboli automaty ani takto zbrane v zbrojke, nejak by to trebalo vymyslieť a pozmeniť. Vycucať z každej mapy trošku a spraviť niečo. Určite by sa to chytilo.
- Vymyslel by sa trošku nový shop, keď už máme vodcu gangu tak si myslím že klúč od veznic k otvoreniu ciel za pár bodov by taký problém byť naťukať nemal byť.A rýchli nečakaný open pekne začne zbúru, ak máte viac bodov na invis, prevlek no nepomôže vám to??
Blockmaker co je stavbar je fakt super pridal by som nejaké nové bloky, bhop block, block ktorý neuberá HP, prípadne aj deadblock. Eśte by to určite chcelo pridať obmedzenia blokov, speed môžu byť len 2 čo mi príde málo.
Možno by bolo zaujímavé aj nejak zariadiť za body prestup ku CT, v danom poradí, keď sa uvolní na servery hneď miesto. Ide o to že by sme mali o item naviac a určite by bol využívaný. K CT by sa dalo dostať len na začiatku kola počas volení dozorcov v prípade len behom hry by mohlo byť 5CT a zvyšné dva by boli na bodoch.TO by hneď boli zbúry len aby bodiky sa sypali a jedina cesta k bodom je min. VIP..
Gang system je určite zdroják od https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=169907 len fixnutý, upravený, prispôsobený, tak v novom JB by mohol byť VG v ponuke shopu pre EVIP a mohlo by byt vodcou gangu viac, upravili by sa niektoré veci, trebars by mal po novom VG len a len ON výhody. To už by ste sa vy s tým určite sami pohrali..
SilentSteps - aby nebolo počuť kroky - to je myslím aj v zakladnom JB. Celkom sa to hodí, keď idete v šachte, etc.
Bhop schopnost za par drobnych - urcite pomoze pri atrakciach alebo ak sa nudite
Ako byva na publikoch last man bets ak pisem spravne - stavky na poslednych hracov, tak by sa mozno nieco podobne mohlo zaviest s urcenym obmedzenim s tym ze sa bude na zaciatku moznost vsadzat na vyhru T/CT - ovplivnilo by to urcite zbury a videli by stavky len T, CT by stavkovat nemohli, takze T by sa takto mohli jasne zhodnut viacery cez freezetime kt. je nastaveny, ci bude megazbura alebo nie.
- nieco ako ked sa na avataroch alebo zm hodi confusion ak pisem spravne - ten granat co vydá zvuk, vyklepe obrazovku a spraví nejaký farebný efekt - tiez by to nebolo od veci nejak zakomponovat do AB..![]()
- http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=164343 - moznost spustit 5s zemetrasenie - earthquake
- longjump - ako je na ZM serveroch drzite duck + jump doskocite dalej, myslim ze by sa to siklo a bola by to zabava.. LJ skoky by sa obmedzili samozrejme bud casovo, alebo na pocet samotny.
..vsetko pre T vyhody som pisal a co nieco do CT shopu pridat?
- urcite deagle kt. by mohli kupit VIP hraci za drobaky
- neprestrelny stit - za vela bodikov - ako u sparty maju CT, nikdy nie je na skodu.
- no recoil - pozna snad kazdy netreba info
- gravitaciu /1/2/3 lvl - co lvl, to peniaze - divili by ste sa, ale zide sa !
ak by ste sa pohrali, mozno by ste vedeli dat do shopu aj paralizer a default by bol obusok. Paralizer by uberal viac HP
- ak nie paralizer mozno by sa zisiel aj taser - je to v podstate to same ale z tasera mozete strielat, hraca by to zmrazilo pripadne spawnulo do cely, nejaky plugin som videl k tomu ze hraca to spawne do cely - na alliedmodders - tu plugin ktory by sa mozno dal nejak skonbinovat s tym taserom -> http://amxx.pl/topic/38244-jailbreak-aresztowanie/
- urcite velmi znamy plugin do JB hry- kontrolovanie vezna, zamierite na vezna, drzite E a ono vam ukaze ci ma hrac zbran. Lenze co som sa stretol s tym na JB bolo to fakt nejake dogabane ze som sam tomu nerozumel ako to funguje takze asi by to trebalo fixnut. Myslim ze to je tento plugin http://amxx.pl/topic/21426-jb-rewizja-przeszukiwanie-wieznia/
- doktor/lekar - http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=166161 urcite sa hodí pre zachranu teamu- mozno by sa to hodilo aj nastavit ako je trebars stavbar v Smenu s moznostou len pre EVIP hracov - simon kt. ma EVIP moze nastavovat lekara
- do Smenu by som dal mozno tento DJ plugin ktory by mohol na podiach ozivit a spravit zabavu, nove hry atp. http://cs.gamebanana.com/gamefiles/3122
- klasiku ale len pre EVIP CT za nejaky ten bodik curanie na mrtvoli, myslim ze by to pobavilo a nebola by to len tak nejaka vyhoda.. treba v tom hladat aj zabavu predsa, od toho je ten JB, funny mod. http://cs.gamebanana.com/gamefiles/2936
- pre CT do shopu by som dal baterku jednak s tym nebudu otravovat a pri schovke sa hodi takze by to urcite nebola len tak srandicka
Celkovo na JB by som hodil plugin den a noc -> http://amxx.pl/topic/1838-daynight/
proste chcelo by to ozivit, viem mozno si vravite update bol neskoro no JB a ZM servery su servery, ktore nas preslavuju tahaju hore a su neustale plne a ziadane, nevravim ze treba preto venovat pozornost len nim, vy viete sami najlepsie co a ako, no urcite by nas toto nie len potesilo, ale aj ujalo sa a prinieslo pre GS nieco nove.
http://amxx.pl/topic/59580-jailbreak-tylko-steam-w-ct/ - blokuje zadane SID aby sa mohlo dostat ku CT. Jednoducho ako kedysi bola listina zakazu hracov k CT, urcite by som toto nahodil ak by to zbytocne nezatazovalo server. Bolo by o pracu menej a myslim ze by sa zakazy k CT aj zisli. Tu je myslim starsia verzia ak sa nemylim -> http://amxx.pl/topic/58854-jailbreak-ban-na-gre-w-ct/
Snad ma neukamenujete.
asi tak.

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Duel .. 1T vs (př.) jenom náhodné 3 CT a T by dostalo M4 a jenom 30 nábojů + by mohlo boxovat a CT by měli třeba MP5 (prostě něco slabšího) .. potřebovalo by to promyslet, ale celkem by se to hodilo ..
-
Ovie - Profesionál
Dobré návrhy souhlasím ze všim ! 

-
Kamdor - Zkušený
Já mám jen jedno k tomu. K CT shopu, bych m4a1 + dgl a ak47 + dgl dal i VIP zadarmo, nebo za nějaký ten bodík. Pro Evip bych přidal do CT shopu i Famas + dgl 
VIP u CT nemají žádné výhody, jen skin.

VIP u CT nemají žádné výhody, jen skin.
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
To stávkovanie by som dal na PPčka, že by sa dalo staviť či vyhrá T alebo CT. Samozrejme by boli za výhru nejaké tie bodíky 

-
WARNING - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2