Vše ohledně kategorie serverů: Fun Servery

Pokemod + SuperHero - chyby/bugy/připomínky

Příspěvekod EnTy » 20 kvě 2014, 12:16

TENTO TOPIC SLOUŽÍ PRO HLÁŠENÍ CHYB/BUGŮ OHLEDNĚ POKEMOD A SUPERHERO SERVERU
- MŮŽETE SEM PSÁT I NĚJAKÉ PŘIPOMÍNKY KTERÉ BYSTE MĚLI

Při nahlašování chyb byste se měli řídit daným vzorem - zvyšuje to šanci na vyřešení problému.

Pokud hlásíte chybu tak také napište o který z modů se jedná :)

VZOR POKEMOD

Co nefunguje (skill/item/pokémon):

Co se stane při použití (skillu/itemu/pokémona):

Stává se to jen někdy? (jak často k tomu dochází):

Důkazy (demo jak něco nefunguje):

VZOR SUPERHERO

Co nefunguje (plugin/hrdina/ostatní):

Co se stane/nestane při chybě/bugu:

Stává se to jen někdy? (jak často k tomu dochází):

Důkazy (demo jak něco nefunguje):

PS: NESMYSLNÉ PŘÍSPĚVKY BUDU MAZAT!!!
PS.2: Odpovídat bude Frag0ne a EnTy nebo admini kteří tomu rozumí!!!
EnTy
Drbna
Drbna

Pokemod + SuperHero - chyby/bugy/připomínky

od Rumcajz » 20 kvě 2014, 12:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pokemod - chyby/bugy/připomínky

Příspěvekod ziry » 25 kvě 2014, 12:40

Ahoj, nevim jak je to na jiných serverech, ale chtěl bych se zeptat proč na pokemodu nafunguje balance? Je opravdu pro hráče velmi nepříjemné když v jedné skupině hrají 4 overy se skórem 50:0 a ve druhé "normální" hráči. To se opravdu nedá. Všichni se pak snaží natlačit do over skupiny aby si aspoň někdy vystřelili, takže to pak vypadá tak, že v over grupě je třeba 7 hráčů a v "lama" grupě 4. To je myslim si opravdu velmi špatné a hodně hráčů to od hraní odradí. A nějaká komunikace ve hře s overákama? Dělají že nic neslyší, ani na prosbu o přechod do druhé skupiny neodpoví... Mám moc rád tenhle mód, ale tohle mě teda dost vadí. Díky za odpověď a pokud bude možnost nějakého řešení, tak i za toto řešení
Ziry
ziry
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Pokemod - chyby/bugy/připomínky

Příspěvekod EnTy » 25 kvě 2014, 12:44

ziry píše:Ahoj, nevim jak je to na jiných serverech, ale chtěl bych se zeptat proč na pokemodu nafunguje balance? Je opravdu pro hráče velmi nepříjemné když v jedné skupině hrají 4 overy se skórem 50:0 a ve druhé "normální" hráči. To se opravdu nedá. Všichni se pak snaží natlačit do over skupiny aby si aspoň někdy vystřelili, takže to pak vypadá tak, že v over grupě je třeba 7 hráčů a v "lama" grupě 4. To je myslim si opravdu velmi špatné a hodně hráčů to od hraní odradí. A nějaká komunikace ve hře s overákama? Dělají že nic neslyší, ani na prosbu o přechod do druhé skupiny neodpoví... Mám moc rád tenhle mód, ale tohle mě teda dost vadí. Díky za odpověď a pokud bude možnost nějakého řešení, tak i za toto řešení
Ziry

Zdravím, problémem je, že společně s Pokemod pluginem nefunguje PTB (Ptahhoteps Team Balancer) plugin na balancování týmů který případný over vyrovnává. Víc by ti řekl někdo (např. z vedení gamesites) kdo ví co je na Pokemodu za plugin na team balance.
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
EnTy
Drbna
Drbna

Re: Pokemod + SuperHero - chyby/bugy/připomínky

Příspěvekod xxxPRACHxxx » 26 kvě 2014, 17:19

Cs Pokemon Dratini on ma tiez ako napr. totodile zmrazenie iba dakedy ??? Lebo este ani raz neislo ? :-/
ThePrach

ViPkA = SuperHero
xxxPRACHxxx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod EnTy » 26 kvě 2014, 19:51

xxxPRACHxxx píše:Cs Pokemon Dratini on ma tiez ako napr. totodile zmrazenie iba dakedy ??? Lebo este ani raz neislo ? :-/

Schopnost Thunder Wave funguje správně - jen na některé typy pokémonů určité typy skillu mají snížený/žádný efekt.
EnTy
Drbna
Drbna

Příspěvekod xxxPRACHxxx » 26 kvě 2014, 20:19

EnTy píše:
xxxPRACHxxx píše:Cs Pokemon Dratini on ma tiez ako napr. totodile zmrazenie iba dakedy ??? Lebo este ani raz neislo ? :-/

Schopnost Thunder Wave funguje správně - jen na některé typy pokémonů určité typy skillu mají snížený/žádný efekt.

Dik :) (Ale asik som dneska dostal ban lebo mi ani nezaplo stranku za spam ci co nwm :D)
ThePrach

ViPkA = SuperHero
xxxPRACHxxx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod gwarleknoob » 07 čer 2014, 16:44

Mám problém na SH mod je tých bugov veľa. Tu je pár z nich:
1. Spact. Ak sa niekto presunie do spactu tak ak je v týme nejaký Grandmaster alebo podobná postava ktorá oživuje tam budete hrať normálne a môžete strieľať do každého až kým vás nezabijú. (ak je v týme viac postáv čo oživujú tak sa znovu oživíte). demo http://leteckaposta.cz/243123339
2. Phoenix. Ak ma niekto zabije tak ma oživím ale mám iba 100 hp a ak niekoho tým výbuchom zabijem tak ma to automaticky zabije ak ma explosion.
Ďakujem.
gwarleknoob
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Chironex » 08 čer 2014, 15:53

gwarleknoob píše:Mám problém na SH mod je tých bugov veľa. Tu je pár z nich:

2. Phoenix. Ak ma niekto zabije tak ma oživím ale mám iba 100 hp a ak niekoho tým výbuchom zabijem tak ma to automaticky zabije ak ma explosion.
Ďakujem.

Mám silné tušenie, že ten Phoenix funguje správne. Dávnejšie som hrával na niektorých nemenovaných SH serveroch a tam to bolo tak isto. Phoenix ti nemá dať full hp inak by to bolo z mojej strany dosť "overpower".

May the force be with you
Chironex
Amatér
Amatér

Příspěvekod FragONE » 08 čer 2014, 16:17 VIP

Ahoj, dneska byl update a ještě se pár věcí bude upravovat a dodělávat. Včera jsem to tohle Dwandymu posílal ale má toho až nad hlavu, takže na to určitě zapomněl a už má rozdělaných pár věcí.
1. Děkujeme za nahlášení a zkusíme s tím něco udělat.
2. Ano, je to tak. Full HP dostaneš max. regenerací. I když se spawneš na začátku nového kola, tak máš 100 HP a po 2 sekundách Ti naběhne teprve např. 200 HP. Chvíli trvá než to server zpracuje. SuperHero je mód, který trošku zatěžuje server, jelikož tam je 70 hrdinů = "70 pluginů".
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Jerry337 » 08 čer 2014, 16:19

Včera když jsem hrál na pokemodu tak se mi mněl vyvinou Natu v Xatu, ale když se tam yobrayila ta tabulka kde jsem měl dát že to chci povolit tak skončilo kolo. když začalo nové kolo, mně se tam zobrazila VIP tabulka, ale ta tabulka ohledně vývinu ne. Co mám teď dělat aby se mi Natu vyvinul ? :?: :?:
Jerry337
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod EnTy » 08 čer 2014, 18:02

Jerry337 píše:Včera když jsem hrál na pokemodu tak se mi mněl vyvinou Natu v Xatu, ale když se tam yobrayila ta tabulka kde jsem měl dát že to chci povolit tak skončilo kolo. když začalo nové kolo, mně se tam zobrazila VIP tabulka, ale ta tabulka ohledně vývinu ne. Co mám teď dělat aby se mi Natu vyvinul ? :?: :?:

Pokud nějaký nedopatřením, nedáš vývin na levelu potřebném pro vývin, tak po každém novém levelu se možnost vývinu opakuje, až do levelu 99.
EnTy
Drbna
Drbna

Příspěvekod wArri0 » 15 črc 2014, 15:59

Zdravím, na Pokemodu jsem objevil několik nedostatků od updatu.

1. Před koncem mapy se mi vůbec neobjevuje vote a co jsem se ptal ostatních jim to děla taky tak. Jen několika málo lidem se to objevuje.

2.Rád bych se zeptal jak je to s posíláním pokemonů, protože co jsem zkoušel poslat nejde, píše to něco ve smyslu že pokemon je specialní a nejde poslat. Pamatuju si že před updatem šli poslat např. pikachu,weepinbel,magcargo (na více si nevzpomenu) atd.. Nevím jestli je to úmyslně nebo ne, tak se omlouvám jestli to tak má být.

3.Ješte poslední dotaz, kickuje na pokemodu za vysoký ping ? jestli jo tak sem si toho nevšiml. Protože občas tam jsou hráčí s nehoráznými lagy, pak začne lagovat celý server, někdy dokonce spadne (nemusí to být jen tím) a neuloží se lvly nahrané na poslední mapě

Dík za reakci
wArri0
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod EnTy » 16 črc 2014, 06:35

wArri0 píše:Zdravím, na Pokemodu jsem objevil několik nedostatků od updatu.

1. Před koncem mapy se mi vůbec neobjevuje vote a co jsem se ptal ostatních jim to děla taky tak. Jen několika málo lidem se to objevuje.

2.Rád bych se zeptal jak je to s posíláním pokemonů, protože co jsem zkoušel poslat nejde, píše to něco ve smyslu že pokemon je specialní a nejde poslat. Pamatuju si že před updatem šli poslat např. pikachu,weepinbel,magcargo (na více si nevzpomenu) atd.. Nevím jestli je to úmyslně nebo ne, tak se omlouvám jestli to tak má být.

3.Ješte poslední dotaz, kickuje na pokemodu za vysoký ping ? jestli jo tak sem si toho nevšiml. Protože občas tam jsou hráčí s nehoráznými lagy, pak začne lagovat celý server, někdy dokonce spadne (nemusí to být jen tím) a neuloží se lvly nahrané na poslední mapě

Dík za reakci

Sice s tím už nic neudělám, když nejsem admin a nemám jak se starat o Pokemod

1. O tom nevím, jestli se něco takového děje, ale já vote vidím vždy.

2. Tohle jsem měl v plánu opravit, ale vzhledem k tomu, že jsem odešel z admin teamu, tak se můžete modlit, že to opraví někdo jiný.

3. Pravděpodobně to kickuje (jestli to vůbec kickuje kvůli tomu), ale neřekl bych, že server kickuje sám od sebe. Pokud server spadne, tak nastane rollback tzv. všechno co se ukládalo se vrátí o pár minut dozadu - např. o max 10minut.
EnTy
Drbna
Drbna

Příspěvekod wArri0 » 16 črc 2014, 16:31

Tak to je škoda, že už nejsi admin, ostatní tomu modu asi moc nerozumi co ? :lol:
Nezbýva než doufat že to nějak odezní... :cry:
wArri0
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod RiDeR1 » 19 črc 2014, 21:44

wArri0 píše:Tak to je škoda, že už nejsi admin, ostatní tomu modu asi moc nerozumi co ? :lol:
Nezbýva než doufat že to nějak odezní... :cry:

Můžeme být rádi, že nám Enty stihl udělat alespoň ten nedávný update...
Jinak k věci:
1) Vote - já ho vidím vždy, podle mě to není nějaký veliký problém
2) Posílání pokémonů - Když už tu Enty není, netuším, kdo by se na to vrhl...ti kdo by měli čas/chuť (např. já) nemáme k takovým nastavením přístup a já osobně netuším, jak bych začal...v tomhle ohledu nám Enty hodně chybí...ale třeba se někdo najde, kdo bude vědět, co s tím.
3) Ping - Server automaticky pokud vím za ping nekickuje, pokud tam jsme my admini, trestáme ping kolem 150cca (a vyšší) kickem a pokud se to častokrát opakuje i po upozornění, tak i banem...

Časem se s Pokemodem snad hne, ale v dohledné době to moc nevidím...
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
RiDeR1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Další

Zpět na Fun Servery