Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
CS 1.6 - Prý Trojský kůň
Takže, neustále tu čtu, že vám váš antivirus (přesněji řečeno AVG) hlásí Csko jako Trojského koně..
Trochu jsem se nudil, tak jsem sjížděl strány AVG a co jsem nenašel: AVG antivirus poslední dobou všechny hry hlásí jako Trojského koně.
Ale není to jen AVG, dokonce i jiný antivirus vám to může hlásit..
Ptáte se jak to vyřešit?
Stáhněte jiný avast: Na výběr máte z různých možností: ESET NOD32 (je asi nejlepší), Panda ActiveScan 2.0 (kompletně chrání počítač, ale internet už moc ne)
a v poslední řadě Avast - (ten doporučuji, je velmi kvalitní)
Ještě bych chtěl podoktnout, můžete si taky stáhnou zdarma Firewall Comodo (přiznejme si, Firewall od Windows není moc spolehlivý..
)
Pokud problém přetrvává a vás to začíná štvát, napište mi PM, nebo na Steam (Nick - *-Tommy-*) a já to s vámi vyřeším.
Přeji hezký den: GL
Trochu jsem se nudil, tak jsem sjížděl strány AVG a co jsem nenašel: AVG antivirus poslední dobou všechny hry hlásí jako Trojského koně.
Ale není to jen AVG, dokonce i jiný antivirus vám to může hlásit..
Ptáte se jak to vyřešit?
Stáhněte jiný avast: Na výběr máte z různých možností: ESET NOD32 (je asi nejlepší), Panda ActiveScan 2.0 (kompletně chrání počítač, ale internet už moc ne)
a v poslední řadě Avast - (ten doporučuji, je velmi kvalitní)
Ještě bych chtěl podoktnout, můžete si taky stáhnou zdarma Firewall Comodo (přiznejme si, Firewall od Windows není moc spolehlivý..

Pokud problém přetrvává a vás to začíná štvát, napište mi PM, nebo na Steam (Nick - *-Tommy-*) a já to s vámi vyřeším.
Přeji hezký den: GL

-
Tommy58 - Spamer Veterán
CS 1.6 - Prý Trojský kůň
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1