Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
[Návod] Vkladanie módov do minecraftu 1.6 a vyšších
Ahoj,
takže ja som sa rozhodol vám sem hodiť kompletný návod, ako vkladať módy do minecraftu 1.6 a vyšších verzií.
1. Ak ešte tento nový minecraft launcher nemáte, tak si ho stiahnete: Originálny launcher, Warez launcher.
2. Nainštalujete si ho.
3. Napíšeme do ponuky štart: %appdata%
4. Nájdeme a klikneme na .minecraft a otvoríme položku versions.
5. Skopírujeme zložku "1.6.1" alebo "1.6.2" - podľa verzie hry.
6. Dáme prilepiť do zložky versions. Mala by sa nám vytvoriť zložka "1.6.2 - kópia".
7. Túto novú zložky si premenujeme napr. na GSMC. (Pozor! Budeme všade musieť dodržať veľké a malé písmená!!)
8. Otvoríme zložku GSMC a mali by ste v nej mať 2 súbory. Oba premenujete na GSMC.
9. Otvoríme si súbor GSMC.json (odporúčam otvoriť v programe WORD).
10. Druhý riadok máte tento text:
Prepíšete na:
11. Uložíte si to a otvoríte GSMC.jar.
12. Vymažete META-INF a hodíte si tam nejaký mód. Napr. TooManyItems + OptiFine..
13. Zapneme minecraft launcher a dáme: Edit profile a tam si nastavíte "Use version" na "release GSMC".
Takže toto je všetko. Možno sa vám zdá, že je to zložité, ale akonáhle to spravíte raz už to pôjde jednoducho..
A pamätajte, že zložku, ktorú sme kopírovali "1.6.2" NESMIETE vymazať.
By BH!
takže ja som sa rozhodol vám sem hodiť kompletný návod, ako vkladať módy do minecraftu 1.6 a vyšších verzií.
1. Ak ešte tento nový minecraft launcher nemáte, tak si ho stiahnete: Originálny launcher, Warez launcher.
2. Nainštalujete si ho.
3. Napíšeme do ponuky štart: %appdata%
4. Nájdeme a klikneme na .minecraft a otvoríme položku versions.
5. Skopírujeme zložku "1.6.1" alebo "1.6.2" - podľa verzie hry.
6. Dáme prilepiť do zložky versions. Mala by sa nám vytvoriť zložka "1.6.2 - kópia".
7. Túto novú zložky si premenujeme napr. na GSMC. (Pozor! Budeme všade musieť dodržať veľké a malé písmená!!)
8. Otvoríme zložku GSMC a mali by ste v nej mať 2 súbory. Oba premenujete na GSMC.
9. Otvoríme si súbor GSMC.json (odporúčam otvoriť v programe WORD).
10. Druhý riadok máte tento text:
GSMC.json píše:"id": "1.6.2",
Prepíšete na:
GSMC.json píše:"id": "GSMC",
11. Uložíte si to a otvoríte GSMC.jar.
12. Vymažete META-INF a hodíte si tam nejaký mód. Napr. TooManyItems + OptiFine..

13. Zapneme minecraft launcher a dáme: Edit profile a tam si nastavíte "Use version" na "release GSMC".
Takže toto je všetko. Možno sa vám zdá, že je to zložité, ale akonáhle to spravíte raz už to pôjde jednoducho..
A pamätajte, že zložku, ktorú sme kopírovali "1.6.2" NESMIETE vymazať.
By BH!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
[Návod] Vkladanie módov do minecraftu 1.6 a vyšších
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1