Re: Zombie Servers Update
jsem proti tomu aby vás dával first na 1 ránu -.- teď se mi to stalo 2x po sobě jste full a on si v klidu příjde first a dá si vás na ránu a to naštve a pořádně!

- Tripicek
- Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Tripicek píše:jsem proti tomu aby vás dával first na 1 ránu -.- teď se mi to stalo 2x po sobě jste full a on si v klidu příjde first a dá si vás na ránu a to naštve a pořádně!
tak to sme radi xD
..humani musia mat respect pred zm. o tom je ten mod
http://www.youtube.com/watch?v=qRNexbLEXGA
http://www.youtube.com/watch?v=YujYTVQ4_S0
http://www.youtube.com/watch?v=YujYTVQ4_S0
-
julles - Amatér
Vsiml jsem si ze kdyz zmrazim Climb ZM tak se pohybuje dal (kdyz vyuziva schopnost lezeni po zdi), coz je docela nanic kdyz se ke me dostane , rozmrazi se a nakazi.
Doufam ze se to nejak opravi.
Doufam ze se to nejak opravi.

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
spíš dneska se nám asi 2x nejméně na ZM CH1 Bugl first že nešel poznat ale to není taká velká chybka no 

- Tripicek
- Drbna
Tripicek píše:spíš dneska se nám asi 2x nejméně na ZM CH1 Bugl first že nešel poznat ale to není taká velká chybka no
Ani jsem si nevšiml.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Tripicek píše:spíš dneska se nám asi 2x nejméně na ZM CH1 Bugl first že nešel poznat ale to není taká velká chybka no
jedině že byl ghost jinak to možný není
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dajte normalnejo firsta ako bol predtym.... mam sg aj bz on sa spawne pri mne 1 rana som dole, to je radost hrat a terma na 1 kolo? nemam slov fakt to len kazite aj ked tu sem kazdy pise ake je to skvele kazdy na to len nadava ale na forum to nikto nenapise 

-
Fixxx960 - Amatér
Fixxx960 píše:Dajte normalnejo firsta ako bol predtym.... mam sg aj bz on sa spawne pri mne 1 rana som dole, to je radost hrat a terma na 1 kolo? nemam slov fakt to len kazite aj ked tu sem kazdy pise ake je to skvele kazdy na to len nadava ale na forum to nikto nenapise
každý len nadává proto, že to před tím měl moc jednoduchý. Hold si každý bude muset zvyknout

To že to je takhle lepší dokazuje X faktů a tím pádem není důvod cokoli měnit
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
kedy to bolo moc lahke???? ked mal first 20 000 hp dal sa aspon odhodit nozom a nie 1 rana a som dole to ako keby bol nemesis kazde kolo
-
Fixxx960 - Amatér
Vsilm jsem si ze nesmrtelnost u humana se da pouzit jen jednou za mapu a pritom to pise ze se da pouzit jen jednou za kolo.. Bud je to mozne pouzit jen jednou za mapu a chyba je v textu, nebo je to mozne pouzit jednou za kolo a chyba je nekde v kodu
Muzete to prosim opravit? Diky
PS: Uz me tak nekolik x zabil first

PS: Uz me tak nekolik x zabil first

-
kironet - Zkušený
Nesmrtelnosť môžeš použiť viac krát za mapu, ale musíš sa stať zombikom a po vyliečení si to môžeš kúpiť. :/
-
OxoGS - Pokročilý
Mám pár postřehů:
1. Jedno kolo si koupím bz. Další kolo se tu bz rozhodnu někomu dát a koupit si novou, jenže mi to napíše, že tohle kolo jsem si ji už koupil, což není pravda.
2. Je normální kolo (nákazu tvoří First zombie) a já si koupím SG (Special Gun). Kolo přežiju i s SG, jenže další kolo je Vyvolený vs Nemesis a já jsem vyvolený. I tohle kolo přežiju a když si další normální kolo chci koupit opět SG, nejde to.
3. Podobné jako u 2. bodu. Jedno kolo koupím SG. Chci si koupit terminátora ale místo toho si koupím Hanibala. Příjdu o SG a mám jen Uzi + motorovku. Další kolo mi hani zmizí a já si chci opět koupit SG ale nejde to.
1. Jedno kolo si koupím bz. Další kolo se tu bz rozhodnu někomu dát a koupit si novou, jenže mi to napíše, že tohle kolo jsem si ji už koupil, což není pravda.

2. Je normální kolo (nákazu tvoří First zombie) a já si koupím SG (Special Gun). Kolo přežiju i s SG, jenže další kolo je Vyvolený vs Nemesis a já jsem vyvolený. I tohle kolo přežiju a když si další normální kolo chci koupit opět SG, nejde to.

3. Podobné jako u 2. bodu. Jedno kolo koupím SG. Chci si koupit terminátora ale místo toho si koupím Hanibala. Příjdu o SG a mám jen Uzi + motorovku. Další kolo mi hani zmizí a já si chci opět koupit SG ale nejde to.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Zombie maju viac HP ako je pisane ked si vyberiete nejakeho zombie tak v lavo dole pise kolko ma hp,gravitaciu,odhodenie.Je napisane napr. jump zombie ma 2000 hp pritom ma 2700 hp a tak to je pri vsetkych zombie
-
Fixxx960 - Amatér
Taky jsem dnes narazil na nejakou chybu..
Zacalo kolo, ja si hned koupil SG, pak jsem si koupil DC a SG zmizelo, tak jsem se rozhodl vzit teda k tomu DC jeste nakou zbran misto toho SG co mi zmizelo, vzal jsem si tu jak je M 2 4 . A DC mi taky zmizelo, tak jsem zustal jen s jednou zbrani...
Coz me docela nastvalo ....
Zacalo kolo, ja si hned koupil SG, pak jsem si koupil DC a SG zmizelo, tak jsem se rozhodl vzit teda k tomu DC jeste nakou zbran misto toho SG co mi zmizelo, vzal jsem si tu jak je M 2 4 . A DC mi taky zmizelo, tak jsem zustal jen s jednou zbrani...
Coz me docela nastvalo ....

-
kironet - Zkušený