{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Takových 12 známých rad, pro hráče JailBreaku

přidáno dne 28.03.2018 uživatelem Smokeyy

Mám rád neschopné CT, ovšem jako admin jsem povinen je vyhazovat od CT-týmu. Ovšem, spousta dozorců je neschopných, protože jakmile si nedají pozor na jedinou věc, tak můžete snadno udělat vzpouru. Pár dalších rad, jak s někým vyčůrat.

 

 

Mapa: jail_rats, jail_endoplazmik_fix

Máte VDčko? Nebo je HVD? Tak až si vás žádné CT nebude všímat, utíkejte do vodičky a udělejte tam nějakou animaci a nebude vás vůbec vidět. Až projde kolem vás nic netušící CTčko, tak toho využíjte. Doporučuji ovšem vybafnout, když budete jistě vědět, že se na vás nedívá. Je to sice bug hry, ale co jsem pochopil, zakázané to není.

 

Vzpoura u cel/ v cele

Povedlo se vám nepozornosti CT hned u cel? Určitě se vykšlete na nějaké okamžité rushování dozorců a schovejte se se zbraní do cely, tak, abyste byli co nejméně na ráně. Myslím, že tohle dojde každému, ale málo kdo to někdy udělá.

 

Mapa: jb_snow, jb_rush

Spawnuli jste se do cely s gunou? Rozhodně jí neberte a počkejte až na příkazy simona. Jednoduše se postavte na lano postele, aby se k ní nedostal druhý hráč a vyčkejte. Když budete vědět, že vás žádné CT nesleduje, tak si jí při odchodu do klece, nebo kamkoli jinam vemte. Neberte si jí hned, protože jste hned na ráně, když si toho CT všimne.

 

Granáty z kola? Není problém..

Jestli vám padli granáty z kola, tak je hned nevyhazujte, ale schovejte si je. Už vůbec se neptejte simona, jestli je můžete vyhodit, protože podle pravidel máte ihned být zabiti. Jakmile budete v kleci/ na čáře, nebo kdekoli jinde, tak oznam spoluhráčům do teamchatu, že máte granáty a že se pokusíte flashnout CT. Oni to zaregistrují a otočí se při házení, přičemž je to neflashne. Vy se pokuste, až se CT nebudou dívat, nebo kdy vy uznáte za vhodné, hodit flash co nejlépe, aby to flashlo co nejvíce CT a pokud možno, co nejlépe, hlavně ty, co jsou nejblíže. Poté se všichni rozeběhněte a vzpoura se už udělá sama.

 

Sakra, mám invis z kola a simon ještě neotevřel cely

Tak si idiot a máš točit, až když otevírá simon cely.

 

Jupííí, mám na invis

Rozhodně nikdy nechodte k CT ze předu a rozhodně nestůjte na místě jak tvrdé Y, když ho zabijete. Jak ho zabijete a vezmete si jeho gunu, popojděte a počkejte, až se CT trošku vystřílí. Poté po jednom střílejte po CT, ovšem při střílení se ihned zase pohněte jinam, protože CT vidí vaše střely. Rozhodně si počítejte od koupí invisu 15 vteřin, abyste věděli, kdy vám končí a kdy se musíte jít schovat. Když utečete mezi vězně do klece, tak si vás někdy CT ani nevšimne.

 

Mapa: jb_oasis_prefinal2 #1

Pamatujete, jak jsem minule psal o útěku pomocí štítu? Jestli ne, tak zde máte citaci..

Pokud máte celu blízko krabice, kde je ukrytý šťít, tak si ho po otevření cel vemte a zkuste s ním utéct. CT po vás budou střílet a nezastřelí vás. Jak mile budete dost daleko, tak ho vyhoďte a utíkejte bez něho, protože vás dokáže zpomalit.

Jen bych chtěl dodat, že pokud se vám to povede, tak utíkejte vždy směrem ke KZ a za pravým Bunnyhopem jsou dvě krabice. V jedné je ukrytá M3, proto si jí vemte a nějak šikovně se schovejte a až pro vás přijde dozorce, máte šanci. Stále pozor na hradby při útěku. Doporučuji begripovat u běhání, skákat, nebo jakkoli uhýbat.

 

Mapa: jb_oasis_prefinal2 #2

A jako poslední to, co dělám nejraději. Minule jsem psal o skákání z trampolíny, díky snížené gravitaci, na CT zóny. Když se naučíte i trošku strafovat, tak stačí, když s gunou, nebo se zvonem, budete lítat u zbrojky a až se CT zaregistruje na něco jiného, z výšky ho napadněte.

 

A poté pár rad pro CT, abych taky podpořil ty CT, které se snaží utvořit příjemné kolo

 

Otvírání cel #1

Rozhodně se postarejte před otevřením cel o to, aby žádné CT nebylo v prostoru, nebo poblíž cel. Nakažte jim to, když to nesplní, tak si s nimi admin poradí. Když tam admin nebude a bude tam ťulpas, co si tam chodí, jak MikeJePan, tak si ho hlídejte nejvíce, protože je šance, že zrovna jeho vězni prvního napadnou.

 

Otvírání cel #2

Rozhodně dejte hráčům příkaz, ať jdou v čupě. Když jdou v čupě, nevznikne takový zmatek, kdyby se nějaká vzpoura konala. 

 

Přiblížení

Někteří se bojí dávat FK-ly, ale kolikrát vidím, jak jdou hráči za simonem a logicky je hráč rychlejší, než simon. Simon se otočí a zjistí, že má hned za prdelí dva hráče, co se mu dívají z milimetrové blízkosti do očí. Simon nic neudělá, jen zakřičí "walkem" a pak si jde vyměnit plínu. 

Vězni se k dozorci přiblížit nesmí. Pokud dozorce vyhodnotí, že je hráč moc blízko, tak má právo ho zabít, bez nároku na VD. Proto, když se otočíte, můžete tohoto hráče ihned zabít. Když jdete, tak se většinou dívejte hlavně na vězně, nikoliv před sebe a vemte si do ruky paralyzér a popř. před sebou boxujte. Když hitnete vězně, tak je to jeho mínus, ikdyž se zastavíte a on k vám doběhne. 

POZOR!!! Ne, že se k vám hráč nebezpečně přiblíží, odejde a vy si třeba po deseti sekundách usmyslíte, že ho zabijete. Sice ano, neměl se k vám přiblížit, ale jelikož vás nenapadl, tak to asi udělal omylem.

 

Při vzpouře

Rozhodně se nezdržujte ve volném prostoru, ale buďte poblíž něčeho, kde se můžete v případě nouze rychle schovat. Nikdy nezabíjejte vzpouřence poblíž jiných věznů a pokuste se je přerušovaně sledovat. Oni vás poté dorazí zezadu a vaše branění přijde v niveč. 

 

Jsou to takové rady vytažené ze zadky, ale myslím, že někteřím určitě pomůžou k zábavě na serveru, nebo k trápení dozorcům.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář