{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Interview - Clier

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Clier je v admin týmu již pěknou řádku měsíců, a proto se i na něj dostalo v naši rubrice - Interview. Jeho specialitou je Jailbreak, kde působí také jako Server admin. Zajímá vás, jak se dostal k CSku nebo jak vznikl jeho nick? Neváhejte a pusťte se do čtení. Clier se nám taky trošku rozepsal, takže si můžete uvařit kafíčko, pohodlně se usadit a dát se do čtení. Určitě toho nebudete litovat!
R4D3G4ST: Tak ahoj Clier , bol si vybratý z adminov na ďalší rozhovor ( interview), tak na začiatok nám povec niečo z tvojho reálneho života .
CL!eR: Ahoj Rade, jsem poctěn, že se zařadím mezi úzkou, avšak neustále se zvětšující, skupinu lidí, kteří mají své interview. Momentálně mou občanku zdobí rok narození 1993, tudíž mi je 17. Chodím na gymnázium v Praze, z pochopitelných důvodů, mezi které patří i fakt, že minimálně tři fanataci by mě chtěli zabít, kvůli situacím na jb, neuvedu přesně název :). Studuji již druhým rokem, zaměření matematika a fyzika.


R4D3G4ST: Tvoje záľuby vo voľnom čase ?
CL!eR: Mezi mé záliby patří stolní tenis, plavání, občas i posilka(ale tu jsem teď musel omezit kvůli zdravotní situaci). Samozřejmě, stejně jako všichni přítomní, rád hraji počítačové hry, především CS 1.6, pokud mi spadne net, což je tak 8x,9x denně, zapnu si COD4.


R4D3G4ST: K tvojmu zdraviu , pred nieakým časom si chýbal u GS dosť dlho takpovediac , aká bola tá zdravotná potiaž kvôli ktorej si nemohol siahnuť na hernú myšku ?
CL!eR: Ano, správně jsi to zaznamenal, dostal jsem jednu nepříjemnou věc, trombózu. Díky této maličkosti jsem nyní tak aktivní na GS, jelikož nemohu chodit do školy, takže mám plno volného času.


R4D3G4ST: Dúfam , že sa skoro vyzdravíš :) . Ako si sa dostal k CS 1.6 ? Aké boli vlastne  tvoje herné začiatky gamingového sveta
CL!eR: Tak to bude na dlouho :) Byl letní teplý den, venku sálalo sluníčko, všechno kvetlo a já zase nadával, proč ty zasran* kytičky tak rostou, když mám alergii. Rodiče byli mimo dům, a tak jsem měl celý domeček pro sebe, Cliiff (můj PC) si jen říkal o to, abych ho zapnul a nakrmil pokyny. Myška začínala být nervózní, kde že to má svého pána, a tak jsem ji nenechal dlouho čekat a zahrnul jsem jí něhou, kterou jí dodávala má dlaň. Když už jsem držel hlodavce, bylo mi líto nechat monitor vypnutý a dopřál jsem mu, aby se mohl i on na mě podívat. Jakmile jsem ho přivedl k životu, připadalo mi divné, ba až skoro nepřípustné, kdybych nenastartoval samotného Cliffa.
Počítač přežvýkával nuly a jedničky jedna radost, ale v tom se něco stalo, něco tak strašného, že to nepřeji ani svému úhlavnímu nepřítel. Blue screen, pro neználce, modrá obrazovka smrti. Zamraziilo mi, že by ty japonské stránky nevhodné obsahu poškodily mého Cliffa? Ach, byl to šok, ruce se mi rozklepaly, kolena rozkmitala a v tom se to objevilo, požadavek o restart. učinil jsem tak, jak mě ten pekelný stroj žádal a natvrdo ho restartoval...
Naběhl bez problému, díky bohu nic se mi neztratilo, tedy krom toho obsahu z východu. Zobrazila se mi plocha, jak rád jsem jí viděl mršku, všechny ikonky pěkně v řadě, tak to má být. Kliknul jsem na steam, pro jistotu dvakrát, kdyby první klik minul. Poté, co se mi dvakrát spustil jsem jeden vypnul a nadával si, proč jen mám nastavené, že když spouštím něco dvakrát najednou, zamrzne mi systém na 10 minut. Spustil jsem starou klasiku, counter strike 1.6, najel na favorites, připojil se na server a z ničeho nic jsem dostal kick, vyděsil jsem se, ale sebral jsem odvahu a připojil se tam znovu, to jsem ale neměl dělat. Ihned po zapojení do týmu mi naskošilo toto: "fix ping ***". Podivil jsem se nad tím divným slůvkem, nepochopil jsem, proč po mě chtějí fixu?

Po této nepříliš příjemné situaci jsem se přepl do winu, zapnul internet, abych zjistil, že odmítá načíst jakoukoli stránku, nejspíše mě provider opět odstřihl od šťávy, jelikož jsem mu překročil limit o patnáct GB, no, co se nadělá, vypnul jsem počítač a přešel jsem na mobil. Děkoval jsem bohu, že existuje mobilní internet, připojil se k síti a načetl google. Přemýšlel jsem, co vlastně budu hledat, mé myšlenky sklouzávaly směrem k dospěláckým věcěm, nakonec jsem však zamítl politiku a napsal tam "najdi mi servery plné lidí, cheateři pěkně smrdí, cs 1.6", mé překvapení dosahovalo vysokých, řekl bych až radioaktivních hodnot, otevřel jsem odkaz na herní portal Gamesites, zalekl jsem se té podivné tmavé grafiky, už jsem chtěl odejít, jelikož se satanem nechci nic mít, ale všiml jsem si záložky "servery" a klikl na ní. Přepsal jsem si IP na papír, opět zapnul Cliffa, spustil hru, připojil se na gamesites server a čekal. Bylo to skoro hned, přivítala mě krásná hudba bijících zvonů, později jsem pochopil, že to byl zvuk vřavy, bitvy dozorců a muklů. Od té doby jsem se stal součástí Jailbreaku, byly to krásné doby, kdy byl jeden simon, tři dozorci a šestnáct vězńů, žádné mody, jen čistá vynalézavost simona a schopnost využít atrakce. Takto jsem ve zkratce našel GS, díky, že jsi.


R4D3G4ST: Pekne si to rozpísal Clier dal si tomu ,,prozaický nádych“ :) skúšal si aj nieaké klanové hranie ?
CL!eR: Založil jsem si vlastní clan jménem T.B, zkoušel jsem to jen tak ze srandy, ale jakmile jsem začal delší dobu pobývat na Jail, hráči chtěli do mého týmu, a tak jsem pár lidí přebral, nikdy jsem ale nehrál, a ani nikdy nechtěl hrát ligu.Musím podotknout, že jsem to již rozpustil, nebavilo mě stále odmítat a vysvětlovat, proč že neberu všechny hráče do T.B . ( Team Bravo )


R4D3G4ST: Tvoj klan na JBs serveroch mal dosť veľký úspech , bol som na chvíľu dokonca aj členom no dlho mi to nevydržalo  :) . Poďme k ďalšej otázke , ako si sa dostal k tvojmu nicku ? – Clier .
CL!eR: Úplně první server, který jsem spustil na csku byl francouzská "ATILA" zabývající se zombie mody, hrál jsem na něm asi půl rok bez přestávky, po měsíci jsem byl první v ranku a lidé mi začali říkat "Lier", asi mysleli lhář, protože nevěřili, že nemám WH (znal jsem ty zombie mapky dokonale...). Zalíbilo se mi to a přidal jsem si tam C :)


R4D3G4ST: Napíš naším hráčom kde všade ťa môžu na serveroch vidieť a kde máš práva ? Ako si zaposobil na GS že prijali teba , všedného hráča do svojich radov ?
CL!eR: Působím na serverech: Jailbreak 1,2,3,4, Base builders 1,2, všude mám i práva. Na střílecích serverech moc nechodím (při mixs je to znát =)), jelikož prostě dávám přednost komunikaci, která je především na Jails. Nově jsem na JB 2 server admin, takže všechny připomínky k adminům na tomto serveru směrujte na mě. Asi jsem zodpovedný  :-)) .


R4D3G4ST: Hráči ťa väčšinou poznajú ako pohoďára , no máš aj iné stránky ?
CL!eR: Ano, mám i stinné stránky, například když na Jailu k CT přijdou děcka, rozuměj 8-13 let, a začnou do mikrofonů vřískat "Všichni telolisti do klécky" a ani nemají simona.... To se mi nažhavuje prst a vytáčím amxmodmenu :)


R4D3G4ST: Ako dlho si na GS , a ako dlho plánuješ ešte ostať ?
CL!eR: Nevím přestě, odkdy tu jsem, ale bude to někdy okolo říjnu 2010, to jsem tu tuším začínal. A plánuji tu zůstat navždy, nebo spíše do té doby, než naštvu nějakého z hlavních adminů :)


R4D3G4ST: Aha , takže si budeš musieť dať pozor na našich ostrieľaných hl. adminov no aj oni sú v pohode keď ťa ešte nevykopli :D  a ako vlastne vychádzaš s ostatnými adminmi ? A aký je podľa teba kolektív u GS ?
CL!eR: Upřímně rád bych vyzdvihl jednoho admina, a to Whoika, tento admin mi vždy pomohl, byl ochotný a bezproblémový, a takový není každý. Až na jednu výjimku vycházím se všemi dobře, nevím jak to cítí oni, ale já jsem spokojen.


R4D3G4ST: Fúú, dúfam že ten jeden nie som ja :-))  , si v niečom výnimočný čo u teba hráči aj admini majú radi alebo ťa obdivujú ?
CL!eR: Nejsi to ty, neboj kotě :). Nevím, to se zeptej jich, ne mě.


R4D3G4ST: Tak už je to záver nášho interview , tak čo by si odkázal nasím hráčom a fans Gamesites ?
CL!eR: Chlapci a děvčata, nebojte se adminů, nepřeceňujte je, jsou to lidi jako vy. Máme školu, chodíme do práce, nejsme stroje, tudíž nebuďte naštvaní, když jsme off. Necheatujte, nepodvádějte,nespamujte a nebojte, dýchat můžete :). Takže na závěr, šiřte lásku a mějte úsměv na tváři.


R4D3G4ST: Ďakujem Ti veľmi pekne za interview , veľa šťastia a stretneme sa na JB :)
CL!eR: Díky za rozhovor. Nemáš zač :))



napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář