{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

8. Vítěz Psychostats Soutěže

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
I v měsíci listopadu / novembri se uskutečnila psychostats soutěž o originální Steam Key CS 1.6. Tentokrát se hráči utkali na serveru Public HeadShot, kde se separují skuteční "aimeři" od méně zdatných střelců. Není tedy divu, že výhru nakonec získal steam hráč Triber, který docílil vynikajících statistik. Ty si můžete prohlédnout v článku, stejně jako minirozhovor s vítězem.

Dříve se stávalo, že v cestě za vítězstvím stáli hráčům především admini, no nyní se žádný z nich nevypracoval na vedoucí příčky.

Statistiky -

Minirozhovor s vítězem:

Whoooo: Z psychostats lze vyčíst, že jsi na serveru strávil celkem přes 70 hodin. Čím sis tento server oblíbil? Proč zrovna GS Public HS?
TribeR: Jakmile se objevila na gs novinka o tomhle serveru, neváhal jsem a šel ho samozřejmě zkusit, návštěvost sice nic moc, ale začala se zlepšovat a já jsem začínal poznávat skvělé lidi a ochotné adminy (zvláště Absoluta) no a jakmile jsem uviděl, že se soutěží o steam key, řekl jsem si že to zkusím vyhrát a povedlo se :)

Whoooo: Co říkáš na úroveň Public HS? Jak vycházíš s tamními adminy?
TribeR: Jak jsem již zmiňoval..na serveru je spíš prázdno jak plno, ale začiná se to zlepšovat, s adminy problém nemám a oni se mnou snad taky ne :D. Mohli by akorát zvýšit jejich aktivitu, abych je furt nemusel otravovat s hlášením cheatrů :)

Whoooo: Jelikož již jsi steam hráč, jak naložíš s vyhraným steam klíčem?
TribeR: Dám ho někomu pod stromeček :) Anebo prodám kámošovi za levno, každý peníz se hodí :D

Tento měsíc se soutěží na serveru Paintball #2 - 93.91.240.118:27616

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář