{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO open beta vyjde v lednu

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Ano, opět tu máme další zprávy k očekávanému i zatracovanému titulu. Někteří na adresu této hry nemohou najít slušná slova, jiní jsou naopak nadšeni. Přesto Valve oznámilo, že open beta Counter Strike: Global Offensive bude dostupná počátkem nového roku. Dočkáme se všichni možnosti vyzkoušet si novinku CSka, nebo je to jen chytrý reklamní tah? Více v článku…

Vývojáři Counter Strike: Global Offensive na svém twitter kanálu vyjádřili spokojenost s ostrými beta testy.  Testovat a vyzkoušet hru mohlo 10.000 šťastných držitelů klíčů z celého světa. Ostré testy nebyly na pohled zvenčí příliš úspěšné. Část testerů z řad špičkových hráčů nebyla příliš nadšena a určitý počet klíčů tak zůstal nevyužit. Přesto vývojáři vypadají nadšení počtem ohlasů a zájmem každého z komunity, kdo vyzkoušel tuto hru, od samotných hráčů až po herní portály.


(Cheta Faliszeka vyspovídal Jim Sterling)

To, že má otevřená betaverze vyjít počátkem roku 2012 je určitě pozitivní. Pro Valve to znamená, že mohou využít většího počtu ohlasů a připomínek z celé herní komunity. Hráči zase budou moct na vlastní kůži zhodnotit, jestli je samotná hra tak „otřesná“ nebo tak „dobrá“ jak očekávali. Nezbývá nám, než čekat, zda se prohlášení vývojářů potvrdí a potom zasednout ke strojům a začít hrát.


(Counter-Strike: Global Offensive Video Preview)

Zdroj: www.hltv.org, www.youtube.com  

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář