{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Veselé Vánoce a šťastný nový rok!

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Rok se sešel s rokem a my všichni se opět můžeme vrhnout na oslavy vánočních svátků. Na serverech nám hezky padá sníh a vyhrává vánoční hudba, doma voní čerstvé cukroví a všichni se těší na nová herní zařízení, která budou čekat pod stromečkem.

    Vánoční svátky jsou obecně pokládány za období klidu a pohody. Každý si chce užít zaslouženého odpočinku, pobýt se svými blízkými nebo se jen tak oddávat sladkému nicnedělání a konzumaci domácích mňamek.

    Vedení portálu gamesites.cz chce touto cestou popřát krásné prožití vánočních svátků, bohatého ježíška a šťastný Nový rok  všem hráčům a hráčkám, kteří pravidelně navštěvují naše servery. Také gamesites pro vás všechny chystá vánoční dárek, ale na ten si ještě budete muset chvíli počkat. Věřím, že budete příjemně překvapeni. Díky vám všem za to, že zachováváte přízeň našim stránkám i serverům, že se zajímáte o vše, co se na gamesites.cz děje. Chceme poděkovat i adminům, moderátorům a redaktorům, prostě vám, kteří se staráte o dobrou pohodu a příjemné hraní návštěvníků našich serverů, čtenáře diskusních fór a článků na webových stránkách. Bez vás by gamesites.cz nemohly fungovat.

    Těšíme se na vás během vánočních svátků i po nich a věříme, že i nadále se spolu budeme potkávat na gamesites.cz. Protože gamesites.cz není jen vedení, admini, support a jiní, jste to především vy, všichni s kterými se každodenně potkáváme.

Zároveň si pro vás připravilo Gamesites několik nových serverů, které můžete během vánočních prázdnin využít. Seznam všech serverl najdete zde


napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář