{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Interview - Reza

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Po dlhšej dobe, tu máme v novom roku ďalšie interview. Tentokrát je to s adminom Rezom, ktorý nám povie ako začal na GS, kde všade ako admin pôsobil a čo spravil, prečo je taký milovaný, ale aj nenávidený medzi adminami a hráčmi. Prajem Vám pekný zážitok s čítania :)

RadeGast: Ahoj Reza, po dlhšej dobe už v novom roku, máme interview a si prvý na ,,zozname" , ako sa cítiš ? :)
reza: Ahoj Rade, pocity mám smíšený, první otázka, která se mi v hlavě objevila: "Koho bude interview se mnou zajímat" :D, ale cítím se dobře.


RadeGast: Ale tak si na GS dôležitý človek, hádam to čítať niekto bude :D Tak poďme na tvoj osobný život, predstav sa nám, čo robíš, kde chodíš a pod. veci :)
reza: Mé jméno je Jakub, je mi 21 let a před 14 dny jsem se přestěhoval do hlavního města - Prahy. Pracoval jsem v reklamce a teď se pracovně věnuji výpočetní technice.


RadeGast: Takže si zvykáš na iné mesto ? Je tam čo robiť ? :D
reza: Zvykám si rychle. V Praze je tolik možností, že se člověk nějakým způsobem zabaví. Net už v bytě mám taky, ale CSko tam moc nehraju. Ještě nejsem ani pořádně nastěhovaný, takže o zábavu mám postaráno :).


RadeGast: Tak to hej :)  To CS-ko už nie je to čo bývalo čo? Že presedíš u PC 5-8 hodín ?
reza: No ty časy, kdy měl člověk starosti, jestli přijde ze školy ve 2 nebo ve 4 a zapne PC jsou už dávno pryč :)


RadeGast: Už sa presunieme k tomu CS-ku, ako si sa zoznámil s týmto zabijakom času ? :)
reza: S CS-kem jsem se seznámil tuším před 8 lety. Dostal mě k tomu jeden kamarád z jiné hry, který mě to přímo donutil nainstalovat :D Jelikož mi ta hra poměrně šla a bavila, tak jsem se ji začal věnovat.


RadeGast: Ako spomínam a spomínam, tak si vlastne ani nespomeniem, kedy som videl prvý krát na GS nick Reza, kde si sa tu vzal a kde si sa stal prvý krát adminom na GS ?
reza: no, já jsem si dal od CSka pauzu. Neměl jsem ho v plánu už ani zapínat. Před rokem došlo v mém osobním životě k pár změnám a najednou jsem měl spousty volného času, takže co mě nenapadlo, zapnout CS. Jediný kdo byl in-game z lidí, s kterýma jsem dřív hrával byl Klobouk, tak jsem se na něj napojil a začal hrát na gamesites. Po chvíli mi doporučil, nechat si zapnout práva, jelikož jsem byl oblíbeným terčem spektování adminů, tak abych nemusel pořád žádat o unban :D


RadeGast: Aké servery si na GS hral ? Čo ťa bavilo, kde je tvoja povinnosť banovať a robiť policajta na serveroch ?
reza: hrál jsem na klasických střílecích (od d2 po pub2), takže první povinnost byla na těchto serverech. Časem mě chytl Jail-break. Přišlo mi to jako dobré odreagování po tom střílení, takže jsem začal hrávat i tam. Hlavně co mi vyhovovalo, že jsem mohl vymýšlet a oni mě museli poslouchat :D


RadeGast: Prvý krát si sa stal SA na serveri DM MAX a neskôr aj na už obľúbenom JB5, bol si medzi prvými ktorí mali možnosť sa stať dvojitým S-kom, aká to bola zodpovednosť a prečo naopak, si sa toho vzdal ?
reza: DM obecně je můj oblíbený server, takže jsem tam začal hrát a jelikož neměl S admina, tak jsem o něj požádal. Časem si mě Hl. zavolali na TS a dali mi nabídku stát se S adminem JB5, tu nabídku jsem přijal. Zodpovědnost to byla, ale na DM MAX jsem měl schopný adminy, který mi pomáhali, když jsem potřeboval s něčím pomoct, takže tam jsem se tomu věnovat skoro nemusel. Na JB5 to už bylo horší, samý děcka :D. A vzít jsem si je nechal na protest, když se mi nelíbil jeden krok od vedení.


RadeGast: Všeobecne si bol na Jailbreak serveroch dosť tvrdý, nekompromisný, ale za to spravodlivý, tvoje meno v sťažnostiach na adminov sa vyskytovalo často, čo na to hovoríš ? :)
reza: Že už jsem prostě takový, i v reálu. Jsem upřímný, přísný a rázný. Ovšem ne vždycky, zase na druhou stranu člověk musí odhadnout situaci. Někdy tvrdší trst prospěje, jindy zase naopak, ale to se všechno člověk učí postupem času. Jenom podotknu, oprávněnost stížností byla 0%, takže na to číslo jsem hrdý :)


RadeGast: Ak si čitatelia dajú vyhľadávať slovo Reza do vyhľadávača na GS ( úvodná stránka -> pod "odhlásit se") tak sa tvoje meno vyskytuje na fórku 418 krát, čo je viac ako napríklad Garlin, Dwandy a pod. :D S toho sú väčšinou tie sťažnosti a unban žiadosti, to je dosť čo ? :D
reza: tohle jsem nikdy nesledoval :D heh


RadeGast: To bola len zaujímavosť :D Takže, zhruba pred 3 mesiacmi sa vytvoril Cheathunter team na GS, bol si ihneď medzi pozvanými a postupom času si sa vypracoval na Hl.Cheathuntera s Kloboukom, ako sa  Vám darí, je táto práca ťažká ?
reza: S hrdostí musím říct, že jsme docílili toho, že CHH sekce pracuje se 100% přesností. Podle mého názoru je to nejzodpovědnější práce tady, jelikož my jsme ti, kteří rozhodují o tom, zda-li hráč cheaty měl a nebo ne. Sem tam se stane, že posouzení je těžší, ale od toho nás tam je víc :)


RadeGast: Aké sú vzťahy medzi tebou a adminami ? Či už vedenie, SA, HSA a pod. Ako ja pozorujem, tak niekedy je to zlé, niekedy dobré ale stále si predsa tu a máš dobré slovo.
reza: Tak jak už to bývá všude, s někým vycházíš líp s někým hůř. S nikým konkrétním problém nemám a troufnu si říct, že nikdo ani se mnou. Občas jsou situace, že někomu vadí upřímnost a když to slyší "na plnou hubu", ale bude to muset přežít. Taky přiznám, že si občas rád rýpnu, ale kdyby člověk bral všechno vážně, tak se z toho za chvíli zblázní. Každopádně mimo to, je tu dost závistivých lidí, kteří se snaží podrážet nohy, ale to je všude :). Nad čím se pousměju je, že někdo má s někým problém, ale když jsou spolu v roomce, tak jen zarytě mlčí..


RadeGast: Ale určite sa nájde niekto, s kým si rozumieš nie ? Na TS alebo podobne, hm ? )
reza: jo, těch lidí je hodně,  naštěstí :D


RadeGast: Sú ešte vôbec servery niekde na svete, ktoré by si si rád zahral aj tu ? :)
reza: já jsem pořád taková stará škola, mě stačí jen DM, pak už hraju radši mixy nebo cw. + mezitim si občas zaskáču na jumpu. Sem tam mě chytne nějaký mod, tak se mu chvíli věnuju, ale to je jen dočasný (JB, CTF, atp.).


RadeGast: Zmenil by si niečo na webe/serveroch ? Možnosť adminov ani radšej nedávam, lebo viem dopredu, aká by bola odpoveď, na to tu máme tiež Garlina :D
reza: Neměnil bych nic, jen bych to posouval pořád dopředu a dopředu (což Dwandy dělá dokonale), tímto tempem mu nemá šanci jiný portál stačit, což dělá gs na 1. místě před ostatními servery.Mimo to je super, že se nezaobírá jen jednou konkrétní věcí, ale uživatel toho najde na gs spousty + nové věci se ještě plánují, jen kdyby bylo více času, bylo by to rychleji.


RadeGast: Hráš, alebo respektíve hrával si aj niečo iné okrem CS-ka dlhšiu dobu ?
reza: nene, jsem věrný jen CS-ku.


RadeGast: Aké máš záľuby vo voľnom čase okrem CS-ka ?
reza: Jsem sportovně založený člověk. Dřív jsem hrál fotbal, dokonce jsem se chvíli chytl v jednom lepším (nejmenovaném) klubu, ale tam jsem většinou zahříval střídačku, což mě za chvíli přestalo bavit :D,mimo jiné jsem hrál florbal a dělal kickbox.


RadeGast: Klasická otázočka - ako vznikol tvoj herný nick ?
reza: přezdívka od školky - odvozena od příjmení – Řezníček :D


RadeGast: Skúšal si aj klanové hranie ? Alebo si čisto public style hráč ?
reza: Samozřejmě, většinu času u CSka jsem trávil při cw. Několik ff klanů s kloboukem, pár účastí offline. Klan, který by stál za zmínku je Frozenriders, ale dnes už to asi nikdo moc znát nebude :D
reza: ps. public mě nikdy moc nebavil :D


RadeGast: Už ideme pomaličky do záveru interview, máš niečo na srdci, čo by si odkázal naším hráčom a fans GS ? :)
reza: Tak v první řadě bych jim řekl, ať nepoužívají cheaty. To, že se krátkodobě skillově zlepší pomocí externímu programu k ničemu není, na všechny cheatery se dřív nebo později přijde a třeba za půl roku jim ten permanent bude bránit, až budou žádat o práva. A v druhé řadě jim popřeju hlavně hodně zábavy ve hře a i mimo ní.

 


RadeGast: Takže, ešte mojich 5 reakčných otázok, are you ready sir ? :)
reza: yes


RadeGast: Klobouk alebo čiapka ?
reza: klobouk :D


RadeGast: Jailbreak alebo DM ?
reza: DM

VS.

RadeGast: Permanent alebo ban ? :D                                                                                   
reza: perma :D

RadeGast: Si Lama alebo Skill ? :D
reza: skill přece :D


RadeGast: GS Support alebo GS CHH ? :D
reza: hh, CHH (Cheathunters)


RadeGast: Okey, to je všetko odo mňa, dúfam, že sa ti to páčilo a že budeš u GS čo najdlhšie zdravý a šťastný ! :)
reza: Já ti děkuji za rozhovor a přeji ti to samé a spoustu dalších vydařených článků, rád je čtu a myslím si, že ne jediný :D

 

EDIT :

Tak máme tu ešte screen, ktorý vypovedá o Rezovi ( lovec slonu ) aký je on skiller  ->Laughing

Admini ktorí sú na screene, týmto sa ospravedľňujem Cool

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář