{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

1. Gamesites Poker Open již dnes!

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Již dnes v 18:05 se uskuteční první poker turnaj určený pro veřejnost zde na Gamesites.cz. Věříme, že spousta z vás má poker mezi svými koníčky, a tak se můžete předvést ve větší konkurenci. Nezapomeňte, že se hraje o 3 VIP. Vítězem se stal Benni, kterému patří velká gratulace. Druhý byl Loutka a třetí Bombarek. Děkujeme za účast.

V minulém článku (http://www.gamesites.cz/clanky/zobrazit/189-1-gamesites-poker-open) jste se mohli dočíst, jak si nainstalovat hernu Pokerstars a jak se zaregistrovat. V této novince se dozvíte potřebné informace, jak se turnaje zúčastnit.

 

Po přihlášení do Pokerstars kliknete na záložku Home Games a následně na „Přidat se k poker klubu“. Vyjede vám tabulka, kam napíšete následující informace:

 

  • ID klubu: 446178
  • Zvací kód: gamesites
  • Vaše jméno: cokoliv

Nezapomeňte také zaškrtnout čtvereček, že souhlasíte s podmínkami.

Poté budete čekat, až vás admin turnaje (Whoik) přijme do klubu. Budu se snažit to celý den kontrolovat, ale nepanikařte, pokud to bude trvat delší dobu.

 

Po přijatí do klubu budete moci zobrazit jeho Lobby. Tam klikněte na záložku „Rozpis“ a dole už můžete najít vytvořený turnaj. Nahoře pod názvem Fun Rozehra jsou stoly, kde si můžete pro zábavu zahrát před zahájením turnaje. Dole pak vidíte Turnaj, na který když kliknete dvakrát, zobrazí se vám jeho Lobby. Nezbývá než kliknout na Registrovat a dále pak čekat do 18:05, kdy se turnaj oficiálně zahájí.

Náš Teamspeak (ts.fakaheda.eu:6027) bude připraven na vaši návštěvu během celého turnaje. Pokud budete mít nějaké otázky, můžete vyhledat adminy, kteří se v poker Romkách budou vyskytovat a ti vám rádi pomohou.

Po začátku turnaje vás to samo usadí na nějaký stůl. Nahoře v liště vám to píše číslo a podle nějž můžete být na TS se svými spoluhráči ze stolu.

Nastavení turnaje:

  • Hráčů na stole – 6
  • Počáteční stack – 3 000
  • Změna blindů – po 5 minutách
  • Buy-in - 320 hracích peněz

Pokud jste všechny kroky úspěšně splnili, těšíme se na vás dnes večer v 18:05 při kvalitním pokeru, kde budou mezi cenami nejen vyhrané hrací peníze, ale také 3 VIP.

 

Vítěz: Benni

2. místo: Loutka (Pancito)

3. místo: Bombarek

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář