{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Další hry na Gamesites.cz

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Přinášíme další nové herní servery, tentokrát se ovšem nejedná o hru Counter-Strike 1.6, ale o úplně nové herní kategorie. pro které (bohužel) zatím není na webu dostatečný prostor k prezentování. I přesto jsme pro vás vytvořili nové místo ke hraní. Jaké hry si můžete u nás zahrát? První novinkou je GTA: San Andreas server, na kterém se určitě nebudete nudit díky skvělému modu, který nabízí spoustu možností a zábavy s celkovým počtem 100 slotů. Další hrou, na kterou se nyní zaměříme je Team Fortress 2 - žhavá novinka mezi hrami, za které nemusíte platit. TF2 si můžete zdarma stáhnout přes aplikaci Steam a připojit se tak na kterýkoli online server, například ten náš, jenž na vás čeká s 20 sloty a běžnou Public hrou. Třetí a zároveň poslední novinkou, kterou vám můžeme nabídnout je herní server pro hru Minecraft. V poslední době velmi populární online hra plná kostiček. IP adresy serverů včetně popisů, nebo odkazů, kde se dá hra stáhnout naleznete v pokračování.


GTA SAN ANDREAS

IP serveru: 81.0.217.174:27585
Slotů: 100
Download hry: Multiplayer 0.3c patch zde. Cela hra např přes torrent
Popis serveru: První GTA:SA server, na kterém si můžete zahrát mód kde nebude chybět: DeathMatch, Stunt a spousta dalších zábavných věcí. K připojení je potřeba herní patch Multiplayer 0.3c


----------------------------------------------------------------------------------------------------

TEAM FORTRESS 2

IP serveru: 81.0.217.177:27023
Slotů: 24
Download hry: Hra zdarma na Steamu zde
Popis serveru: Na serveru se hraje běžná Public hra bez žádných úprav nebo jiných speciálních nastavení. Hra je zdarma ke stažení přes Steam.


----------------------------------------------------------------------------------------------------

MINECRAFT 1.7

IP serveru: 93.91.240.152:27022
Slotů: 60
Download hry: Funkční herní klient ke stažení zde
Popis serveru: Zábavná hra MineCraft už také na Gamesites.cz. Na serveru se hraje běžná public hra přístupná všem hráčům.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář