{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites 500€ Winter Freezeout zná Vítěze

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Dnes se odehrála první polovina velkolepého turnaje o 500 Euro pro vítěze, kde klopýtli někteří favoriti. Nemilým překvapením bylo nedostavení se klanu MyRevenge, ale ani to nezabránilo úspěšnému dohrání základních skupin. Zítra se můžeme těšit od 14:00 na vyřazovací boje, ve kterých už půjde o hodně. Proto buďte připraveni a sledujte turnaj s námi.

 

www.fakaheda.eu - profesionální gamehosting

 

Sobota 4.2.2012

Dnes od 14:00 byly započaty boje v základních skupinách, kde se střetlo 8 týmů postupujících z kvalifikace a 8 týmů přímo do finálového turnaje nasazených díky svým očekávaným kvalitám. Hned na úvod nás čekalo nemilé překvapení, kdy nám hráč ppk oznámil, že klan MyRevenge není připraven do turnaje nastoupit. Bohužel bylo pozdě řešit náhradu, a tak byly 3 zápasy ze skupiny kontumovány.

Ve skupině A se schylovalo k podobnému schématu, nicméně nakonec člen klanu OneFrag, který se také nedostavil, zachránil situaci, když povolal do boje 4 hráče a vytvořili spolu klan Arcade. Nakonec se při výběru spoluhráčů ukázala šťastná ruka kapitána a tým Arcade i přes handicap první kontumační porážky postoupil s dvěma výhrami na kontě.

Skupina A byla zajímavá také proto, že se nepodařilo sehnat 8. nasazený klan, a tak jsme byli nuceni udělit divokou kartu týmu složenému z adminů, který nesl název Be Free. Ten se své situace náhradníka chopil více než slibně, ale v rozhodující chvíli sestavě adminům došly síly a v napínavé bitvě o postup prohráli s týmem Arcade 13:16.Druhým postupujícím ze skupiny A byl klan Dermia.

Ani to však nebyl nejtěsnější výsledek. Ten se urodil ve skupině C, kde na sebe narazily týmy Ad Astra a Friends. Souboj nakonec nepoznal vítěze, a tak klany odešly z bojiště s remízou 15:15. Oba klany však nakonec postoupily a budou si moci bitvu zopakovat třeba zítra ve finále.

Skupina bez jasného favorita se ukázala býti skupina D. Tam kvalifikanti FQ ukázali svou sílu při rozhodujících kolech, kdy se střetli o postupovou pozici se svými konkurenty z klanu Praha Brno. Výsledek 16:13 pro FQ odráží skutečnost, jak bylo dění na serveru vypjaté. Z postupu se ze skupiny D nakonec radovali právě FQ a klan Wrath.

Zdánlivě nejjednoznačnější průběh měla skupina B, kde vládly nasazené týmy Neophyte a SnoopyGaming. Tým Neophyte neponechal nic náhodě a pohlídal si první postupovou příčku, a tím i lepší výchozí pozici do play off.

Všechny výsledky a tabulky skupin si můžete prohlédnout ZDE

Neděle 5.2.2012

To bylo shrnutí dnešního dne. Nyní přejděme k zítřku, kde se bude bojovat o sumu 500 Euro, kterou do turnaje daroval jako sponzor admin Hitmen jakožto zástupce společnosti JP Electro.

Systém turnaje byl znám již dnes, ale připomeňme si jej. Z každé skupiny dnes postoupily dva klany, které se zítra utkají o výhru ve vyřazovací části. Až do finále se hraje na jednu vítěznou mapu a samotné finále se hraje na dvě vítězné.

Samotné zápasy budou vypadat takto -

 

14:00 A1 – D2 : Dermia - FQ (hltv.fakaheda.eu:36100) 13:16

14:00 B1 – C2 : Neophyte - Ad Astra (hltv.fakaheda.eu:36101) 6:16

14:00 A2 – C1 : Arcade - Friends (hltv.fakaheda.eu:36102) 16:13

14:00 B2 – D1 : Snoopy - wrAth (hltv.fakaheda.eu:36103) 8:16

 

 15:15 FQ - Ad Astra (hltv.fakaheda.eu:36100) 16:8

15:15 Arcade - wrAth (hltv.fakaheda.eu:36101) 13:16

 

 

  16:30 FQ - wrAth

(hltv3.verygames.net:27066) & (hltv.fakaheda.eu:36100)

1. Mapa - de_tuscan 16:10

2. Mapa - de_train 4:16

3. Mapa - de_dust2 9:16


Vítězové 500 Euro: wrAth

Všechny postupující týmy dnes ukázaly svou kvalitu, a proto se zítra můžeme těšit na opravdovou řežbu. Tušíme, že těsné výsledky budou převažovat ty jasnější, což bude zajímavé hlavně pro diváky. Proto vás zveme na jednotlivá HLTV, která jsou v závorce u zápasu, kde můžete souboje sledovat na vlastní oči. Sestavy klanů ve finále si můžete prohlédnout ZDE (označeny zelenou barvou)

První výstřel finále se uskuteční v 16:30. A my vás zveme na náš Teamspeak3 server (ts.fakaheda.eu:6027), kde vám dění přímo ze serveru bude živým komentářem zprostředkovávat náš expert na slovo vzatý - Klobouk. Samozřejmě nebude komentovat sám, ale jméno spolukomentátora je zatím zahaleno tajemstvím.

Ještě nebyl zmíněn map list, který je důležitou součástí zítřejších klání. Pro čtvrtfinálová utkání byla zvolena mapa de_tuscan jako ta pravá, která otestuje připravenost borců. V semifinále se pak ukáže, kdo dokáže nejlépe plnit taktické pokyny svého vůdce na mapě de_nuke, jelikož právě taktika je zde rozhodující. Mapy pro finále si pak vyberou samotné klany, které do něj postoupí. Jelikož se hraje na 2 vítězné, bude právě dobře zvolená mapa rozhodujícím faktorem. Pokud nebude po dvou mapách rozhodnuto, přijde na řadu los, kde bude v osudí 5 map, které se během těchto dvou dnů na turnaji objevily.

Věříme, že zítra nám postupující týmy předvedou pořádnou show a i vy můžete být uprostřed dění. Nezapomeňte navštívit náš Teamspeak, HLTV nebo jen tak po očku můžete kontrolovat aktualizace této novinky s výsledky na našem webu.

Poděkování

Obrovské poděkování patří společnosti Fakaheda.eu, která nám zapůjčila servery jak pro tento finálový turnaj, tak na oba kvalifikační. Vzhledem ke kvalitě serverů nám Fakheda ukázala, proč je zrovna ona jedničkou na trhu. Ještě jednou děkujeme za skvělý servis.

A proč se tady vlastně vůbec bojuje? Protože hlavní cenou je 500 Euro (cca 12 500 Kč), které je tak na chodníku nenajdete. A za tuto krásnou cenu vděčíme společnost JP Electro a Hitmenovi, bez kterých by se tato sváteční událost na Gamesites neobjevila. JP Electro se zabývá poskytováním nabídky práce pro mladé lidi v oboru počítačových specialistů. Pokud máte určité schopnosti, rozhodně se poptejte pro bližší informace na emailu [email protected].

Nenechte si zítřejší program ujít, protože se bude na co koukat.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář