{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Novinky ze světa 4

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Wow, po delší pauze vám opět přináším nějaké drby sesbírané v naší herní komunitě. Fanoušci si určitě počkají na spojení Xboxu a Star Wars; další z sharingových serverů odešel do věčných lovišt; a pro staromilce nám vývojáři nabízejí to nejlepší ze série Mortal Kombat (Blastře, pro Tebe). Kdo nevěří, ať si přečte v článku, kdo věří, ať si článek otevře taky, a kdo nechce, ať si pustí Mickeyho klubík :-)

Xbox 360 Kinect Star Wars edice přijde v dubnu

Microsoft oznámil vydání limitované edice Xbox 360 Kinect ve stylu Star Wars. Na serveru Major Nelson se objevila informace, že tato speciálně zaměřená edice přijde do obchodů 3. dubna 2012. Fandové Hvězdných válek se mohou těšit na 320 GB Xbox ve stylu R2-D2, speciální bílý Kinect a C-3PO ovladač, a navíc přiložené hry Kinect Star Wars a Kinect Adventures.

Také se povídá, že jedním z herních módů v Kinect Star Wars by měl být taneční mód. O tomto módu se již dříve mluvilo a dostal jméno „Galactic Dance Off“, je tedy jedním z pěti odlišných herních zaměření. Zbytek hry samozřejmě obsahuje závody kluzáků, vesmírné bitvy a další vychytávky. Vše se dá už hrát ve 3D.

To vše samozřejmě odstartuje nejprve v zemi „Velkého bratra“, ale troufám si tvrdit, že i v našich končinách se najdou odvážní Skywalkerové, Han Solové a Darth Vadeři, jejichž televizní stolek bude brzy zdobit toto raritní vydání Xboxu.

 

Torrent BTJunkie zavírá krám

Další webové stránky umožňující sdílení souborů byly pohřbeny. BTJunkie dobrovolně zrušily svoje stránky jako výsledek tlaku a uzavření podobně zaměřených webových portálů. Ti, kdo nyní navštíví BTJunkie, jsou přivítání krátkým závěrečným vzkazem:

Btjunkie

2005 – 2012

To je konec cesty přátelé. Volba nebyla snadná, ale rozhodli jsme se dobrovolně skončit. Léta jsme bojovali za vaše práva na sdílení, ale je čas odejít. Byla to životní zkušenost, přejeme vám vše nejlepší.

Další torrentová stránka (Torrentfreak) poskytla krátký rozhovor s anonymním zakladatelem BTJunkie. Ten říká, že hlavně boj proti ostatním sharingovým portálům jako MegaUpload a The Pirate Bay hrál důležitou roli v jejich nelehkém rozhodnutí. Svědčení všem kolegům vedlo k velkým starostem a stresu, a to je všechno teď pryč. Tento bývalý vlastník BTJunkies si ale myslí, že torrentové stránky ještě mohou mít budoucnost.

Pro zajímavost zbývá podotknout, že BTJunkies byly hodnoceny jako jedny z pěti nejnavštěvovanějších torrentových stránek roku 2011. Mě by jenom zajímalo, jestli podobné šílenství dorazí i k nám, pak nevím, jak by na tom byly místní sparingové portály.

 

Mortal Kombat Arcade Kollection nyní na PC

Fanoušci, kteří se těšili na nějakou „old school“ bojůvku mohou zaplesat. Mortal Kombat Arcade Kollection teď vychází na PC, objednat můžete na Steamu, Impulse, Direct2Drive, Gametap i jinde. Vývojáři Other Ocean se spolupráci s NetherRealm Studios umožní nadšencům znovu si zahrát jejich legendární  hru, objevit zapomenuté oblíbené postavy, fatality a prostředí. PC  kolekce nabídne online hraní, žebříčky nejlepších, ocenění a trofeje.

 

Pack obsahuje Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 a Ultimate Mortal Kombat 3. Nyní ji můžete nakoupit za necelých deset doláčů ($ 9,99).

Zdroj: IGN, MS

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář