{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

DiRT 3

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Dnes přináším recenzi o pokračování oblíbené hry Colin McRae DiRT 3 od britské firmy Codemasters. Hru poskytuje Games for Windows LIVE běží na enginu EGO 2.0 a jedná se o rally závodní simultor.

Dnes přináším recenzi o pokračování oblíbené hry Colin McRae DiRT 3 od britské firmy Codemasters. Hru poskytuje Games for Windows LIVE běží na enginu EGO 2.0 a jedná se o rally závodní simultor.

 Grafika

 Hra jak jsem již psal běží na enginu EGO 2.0, jako například hry Operation Flashpoint: Red River, Colin McRae DiRT 2 a F1 2011. Grafika je opravdu skvělá co se týče propracovanosti, efektů, tak i odlesků a stínů.

 Herní prostředí

 Závodí se ve všech zimních prostředích od krásně udržovaného asfaltu na okruhu mezi tísícemi diváků po rozbořenou lesní cestu mezi stromy, kořeny a kameny.

 Druhy závodů

 •Rally:WRC, Open rally (Rally Amerika), Super Rally 2000, Group B(4WD), Raid, 60s rally, 70s rally, 80s a 90s

 •Ostatní: Rallycross, Modern Trailblazer, Classic Trailblazer, Landrush trucks, Landrush Buggies a 

 

Gymkhana

Nový druh závodů, který je pouze v DiRT 3. Se speciálně upravenými auty na čas jezdíte freestyle styl závodů a cílem je získalt co nejvíce bodů například tím, že driftujete, skáčete a plníte rychlé úkoly.
 Rallycross

Rallycross je forma sprint stylu automobilových závodů , který se konal na uzavřeném smíšeným povrchem závodní okruh , s upravenými výroby nebo speciálně postavené silnice auta , podobně jako u auta světa v rallye.
 Rally

Rally je druh automobilových soutěží, které se konají na běžných komunikacích nejrůznějších úrovní. Spojovací etapy se odbývají na otevřených komunikacích, kde musejí účastníci dodržovat všechny dopravní předpisy. Posádky jsou povinny přijet na minutu přesně do časové kontroly, rozhodující jsou úseky uzavřené pro běžný provoz. 

Multi-player

 Se svými přáteli můžete hrát přez LAN i přez internet. Skládá se z ze 3 mini her a těmi jsou:

 Invasion – Zde budete čelit tzv. krabicovým robotům. Ano, robotům. Zatímco budete během závodu likvidovat tyhle malá škvrňata, zpoza rohu mohou vybafnout jejich střelení o hlavu větší vrstevníci, kteří mohou zásadně zkomplikovat další část závodu

 Outbreak – Tento mód nám předvede jakousi nákazu mezi auty. Jedno z aut se stane infikovaným a zbarví se do zelené barvy. Nemoc pak musí přenést na své protivníky tím, že do nějaké auta strčí (nabourá). Hlavní však je, aby hráčovo auto nebylo zasaženo infekcí

 Transporter – Disciplína představuje obdobu systému Capture the Flag. Vlaječky se však budou zobrazovat náhodně a hráč jich bude muset, co nejvíce dovést do svého zázemí. To bude specifické především pro tratě Gymkhana.

Cena: 1 018.745 CZK ,39,99 € http://store.steampowered.com/app/44320/

Zdroj: www.wikipedia.org

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář