{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dark Souls

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Zdravím, známá firma Bandai Namco, která je tvůrčím hry Naruto:Shippuuden Ultimate Ninja a dalších, vytvořila další herní bombu jménem Dark Souls. Hra avšak není pro ty, kteří se bojí chodit tmavýma uličkama v noci, kde na ně může kdykoliv někdo vybafnout. Hra bude plná rytířů, obřích vlků, prehistorických monster. Tato hra se bude odehrávat v dávných dobách, kdy žii Colosseální monstra skoro všude. Pojďme se podívat co hra bude obsahovat.

Zdravím, známá firma Bandai Namco, která je tvůrčím hry Naruto:Shippuuden Ultimate Ninja a dalších, vytvořila další herní bombu jménem Dark Souls. Hra avšak není pro ty, kteří se bojí chodit tmavýma uličkama v noci, kde na ně může kdykoliv někdo vybafnout. Hra bude plná rytířů, obřích vlků, prehistorických monster. Tato hra se bude odehrávat v dávných dobách, kdy žii Colosseální monstra skoro všude. Pojďme se podívat co hra bude obsahovat.

Ve hře Dark Souls budete hrát za rytíře, který bude mít původně pouze meč a štít, nějaké to plátěné brnení na sobě. Hra vám nebude poskytovat žádný manuál, ani poučku a návod. Prostě před vás postaví obřího "bosse" s sekerou a řekne "bojujte" (viz. obrázek). Ve hře nebudou žádní guidové, kteří vám budou radit co a jak, kdy dělat. Cestou potkáte mnoho nepříjmených nepřátel toužících po vaší krvi. Cestou budete potkávat různé kovářství, kde si budete moct koupit jídlo, nebo ukovat lepší zbraň za zlaté mince. Avšak jídlo si můžete udělat i sami z zvířat nebo ryb, které ulovíte. Za každé zabité monstrum si budete moct zlepšit agility, mršnost, nebo upgradovat zbraň na lepší, lepší štít, nebo z plátěného brnění si ukovat diamantové nebo železné.

Mě osobně, hra připomíná občas známou hru Princ of Persia, protože ve hře budete potkávat mnoho překážek jako jsou houpající se kladiva mezi kterými budete muset proběhnout než vám seknou hlavu, točící se pilu nad kterou se budete muset zhoupnout provazem. Hra má takovou nevýhodu že do půlky, možná dýl nebudete vlastně vědět kdo jste a co v tomto světě hledáte, prostě jen tak řečeno budete se muset snažít přežít. Další věc ve hře je, že když zemřete nebude vám na obrazovce blikat žádný "Game over" nýbrž budete muset se svým duchem mimo tělo dojít na hřbitov, kde vás mnich oživí, avšak cestou můžete potkat libovolné příšery, které se vám budou snažit zkřížit cestu. Zvíře, nebo netvor, které vás před cestou zabilo, bude u vašeho těla čekat na váš návrat pro věci, tudíž se s ním budete muset utkat znovu. Prostě, není to žádná lehká hra, není to jen tak si sednou a během pár dnů dohrát tuto hru dokonce, tato hra vám zabere i měsíc. Některé mise budete dělat hodiny.

Nejtěžší mise bude asi v bažinném světě, kde se budete muset utkat s obřím ještěrem, který na vás bude mířit kopím. Zato vy budete mít pouze nějaký železný meč, štít a brnění. Tahle mise vám může zabrat i hodiny hraní. Pro ty co nemají rádi trpělivost, bude tato mise oříškem, ale hra vás jen tak nepustí, budete se prostě snažit misi dohrát do konce a dozvědět se co bude dál. Ve hřne budete mít žádne "kouzla" nebo bojová komba. Budete se prostě muset bránit sekáním meče. Špatná stránka hry je, že bude pouze na PlayStation3 a XBOX360.

Verdikt: Dark Souls je nekompromisní, krásná a náročná hra, která nemusí zaujmout každého, avšak není to vada hry, nýbrž přednost.

Cena hry: 899Kč

Věk pro hraní: 16+

Co se dá od hry očekávat?

- skvělé grafické spracování

- hodně fantazie, akce a napětí

- špatná věc je, že nebudete mít žádné poučky, ani návody

- napínavé mise

- nebudete dlouho vědět kdo jste a proč jste v příběhu

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář