{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Ratchet a Clank: All 4 One

dne 16.09.2014 pro sekci GS
A je to tady! Nedávno vyšla nová hra pouze pro konzoli PS3 jménem Ratchet a Clank all 4 one je to jedna z nejprodávanějších a nejoblíbenějších her na PS3. Hra se provádí po PS3 platformách již 9 let a za tu dobu získali obrovskou popularitu. Úspěšnost hry se hodnotí okolo 80-90%. Což je za 9 let docela dobrá vizitka. Hra se dá hrát i online tedy (multiplayer). Ve hře hrajete za malého dá se říct "tygra" který prožíva dobrodružství, avšak, na první pohled hra vypadá jako pro PS3 uživatele 8+, ale hrajou to i dospělí.

A je to tady! Nedávno vyšla nová hra pouze pro konzoli PS3 jménem Ratchet a Clank all 4 one je to jedna z nejprodávanějších a nejoblíbenějších her na PS3. Hra se provádí po PS3 platformách již 9 let a za tu dobu získali obrovskou popularitu. Úspěšnost hry se hodnotí okolo 80-90%. Což je za 9 let docela dobrá vizitka. Hra se dá hrát i online tedy (multiplayer). Ve hře hrajete za malého dá se říct "tygra" který prožíva dobrodružství, avšak, na první pohled hra vypadá jako pro PS3 uživatele 8+, ale hrajou to i dospělí.

All 4 one spíše sází na multiplayer pro 2 až 4 lidi. Avšak od titulu Ratchet a Clank: Glaiator pro Playstation2, kde mohl fungovat splitscreen, je v novém díle obrazovka jen jedna a prohání se na ní klidně i čtyři hrdinové naráz. Ve hře se k vám přidá nová postava jmenem Quark, bude mít silnější postavu a bude si o sobě myslet že je "nejlepší" avšak v některých částech příběhu ji budete potřebovat pro záchranu ostatních vašich kolegů. Samostatná hra však funguje jako předešlé tituly, budete se pohybovat ve vesmíru, na různých planetách a hlavně potkáte mnoho nepříjemných nepřátel, kteří se vám budou snažit šlapat do zelí. Nejtěžší mise bude, když vám protivníci na planetě "Asa" napadnou loď, budete muset bojovat s gigantickým červem.

Podle mého názoru je toto nejtěžší mise, můžete u ni strávit klidně víc než dvě hodiny. V kooperativních misích funguje obrazovka pro všechny hráče společně, podobně jako ve hře Lara Croft and the Guardian of Light, ale zpátky k naši hře. Kamera se vzdálí jestliže od sebe odstoupíte moc daleko, ale v případě že se někde zatouláte a zmizíte z obrazu, tak umřete. Myslím si že to je furt lepší a originálnější řešení než když býval obraz splitscreen, ale někdy se to může zdát otravné. Když se budete chtít po okolí podívat dál a víc, budete muset spolíhat na vaše kolegy že vám nikam neutečou aby jste neumřeli, pak je to dost nepříjemné když nemáte uloženou hru a zemřete, občas budete mít i chuť prásknout s ovladačem od PSka a prostě hru přestat hrát, avšak tahle hra vám jentak nenechá spát, může vám přivodit dokonce i hodiny zábavy, protože podle výzkumu, hry kde se hraje kooperativ s kolegy, nehrajete jen sám, lidem prostě přivodí více zábavy, spolupráce je v této hře důležitá. Je to jednoduché, pokud nebudete spolupracovat, zemřete. Ohledně vašich kolegů, zezačátku budete dva, pak objevíte další dva, jak jsem psal. Quarka a malého robotka.

Avšak je pár věcí ohledně této hry, které jsou negativní, hra je dosti zabugovaná. Což hráčům může občas přijít dosti nepříjemné, když zmizí z mapy a budou muset konzoli uvést do režimu off/on bez uložení. Někdy vám hrdinové budou umírat bezdůvodně, nebo vám budou mizet zbraně, předměty. Nedá se říct že by byla hra kvůli chybám nehratelná, ale občas se vám stane nějaký karambolek.

Co se dá od hry očekávat?

- Kvalitní práce grafiků jak v předešlých dílech série

- Hodně fantazie a akce

- Komunikace mezi hrdiny

- Skvěle spracované Kooperativní mise

- Nevýhoda hry - Bugy

- Hra vás zaměstná na několik hodin 

Cena hry: 1499Kč

Věk pro hraní: 12+

Verdikt: Zábavný multiplayerový titul, který lze hrát i online i lokálně a svoji největší sílu má především ve hře dvou lidí. Přesto místy působí nedoladěně a ve třech nebo více hráčích se z toho stává nepřehledný guláš

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář