{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Batman: Arkham City

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Pojďme společně putovat do temnot za dalším dílem Batmana, který má název Batman:Arkham City. Od této hry můžete očekávat hodně akčních scén, avšak hra bude náročnější na grafiku,hru vytvořilo Britské studio Rockheady. Nyní se společně vydejme do Gothamu - města špíny, ,beznaděje,zločinu a temných koutek. Město Gotham city už toho zažilo hodně. O jeho ovládnutí,nebo dobytí se snažilo už hodně padouchů, jenže na některých částích města je již vidět, že hodně z nich uspělo...

Pojďme společně putovat do temnot za dalším dílem Batmana, který má název Batman:Arkham City. Od této hry můžete očekávat hodně akčních scén, avšak hra bude náročnější na grafiku,hru vytvořilo Britské studio Rockheady. Nyní se společně vydejme do Gothamu - města špíny, ,beznaděje,zločinu a temných koutek. Město Gotham city už toho zažilo hodně. O jeho ovládnutí,nebo dobytí se snažilo už hodně padouchů, jenže na některých částích města je již vidět, že hodně z nich uspělo. Avšak, občas se nad Gothamem objeví netopýří znak s chrabrým mužem. Když je tam, nemusí se obyvatelé bát zlých padouchů. Tedy, dokud tyto plány nepřekazí některý z těch "jiných padouchů" zatímco se první hra s motivem Batmana odehrávala za zdmi Arkham Asylum kde byl padouch "Joker" 

Hra uvádí zcela nové postavy, Batman postupně odhaluje motivace a tajuplné plány těch, kteří tam doteď byli. Dini rozjíždí zlodějský kolotoč, se kterým budete muset bojovat až dokud nedohrajete hru. Bývalý vězeň a současný starosta Quincy Sharp, nechal okolo města postavit velkou zeď s ostnatými dráty. Za tyto zdi nahnal ty nejnebezpečnější vězně, z nejhlídanější vězení v Gothamu. Ohledně hry si můžeme říct, že příběh se bude odehrávat pouze v Gotham City, nikde jinde, budete bojovat s hodně padouchama, avšak občas se na jednou misí zalomíte aji na hodinu. Batman:Arkham City, není zrovna lehká hra na týden, může vás zabavit i na měsíc, sice občas se pasáže ve hře můžou zdát až nudné, ohledně grafiky hry, ta se viditelně 100x zlepšila od minulých dílů které vyšli, avšak bitky nebudou moc dobré. Budete se moct jen Boxovat, kopat, kop s výskokem, už nebudou žádné komba, jak jste mohli být zvyklí ze starších dílů Batmana. Masochystický psichyatr Hugo Strange, má s nově vzniklým městem Arham City své záměry, avšak nebudete sklamáni, na scéně nebude chybět nám všem známý Joker, ve hře ho bude trápit jakási jeho zvláštní nemoc, své plány bude mít i Two-Face, Bane, Catwoman, Penguin, Mad Hatter, Mr.Freeze, Poison Ivy, Solomon Grundy, s těmito osobami se ve hře setkáte a souboj s nimi vás rozhodně nemine, cestou budete potkávat menší zloděje co chcou třeba jen vykrást obchod, proč je nezmlátit, avšak policie se vždy bude snažit být lepší bež vy, když se řekne že bude někde nějaká loupež banky, vždy tam bude první policie, avšak, nikdy neuspěje, vždy zachráníte město Arkham City prácě vy. 

Ve hře budou i bossové, na ty nezapomenete, jeden souboj vám může zabrat až hodinu hraní, ale jsou to však paradoxně rvačky s padouchy/pěšáky. Například si můžeme uvést Mr.Freeze, ale vývojáři tomu nedali, hodně lidí mohlo očekávat že v soubojích s takzvanými "bossákami" budete moct použit nějaká zvláštní komba, nebo super schopnosti, jediná schopnost kterou budete moct použít je Bat-opasek, ze kterého můžete házet netopýří disky, které protivníka pěkně pořežou. Souboje na blízko jsou však chloubou Arkham City a nabízejí vám nespočet zajímavých možností.

Co můžete od hry očekávat?

- Kvalitní práce grafického studia

- Hodiny zábavy

- Humor

- Akci, zajímavou zápletku

- Občas se může zdát, že příběh je nudný

- Hra moc nenavazuje na film

Cena: 899,-

Věk učený k hraní: 16+

Minimální požadavky: Operační systém Win7/XP/Vista, Procesor Intel Core 2 Duo 2.4 GHz nebo AMB Athlon X2 4800+, Operační paměť 2GB RAM, Grafická karta ATI 3850 HD 512MB nebo NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB, DirectX: 9.0c, 17GB na pevném disku.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář