{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Soutěž o nejlepší GS plakát!

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Myslíte si, že jste graficky zdatní? Tykáte si s některým z designerských programů? Anebo vás baví si jen tak něco kreslit? Tato soutěž je právě pro vás. Můžete zde předvést své schopnosti a zároveň také něco vyhrát. Ale přede vším jde o prestiž, jelikož vítězný výtvor nezůstane pouze v online světě! Jaká jsou pravidla soutěže a co po vás chceme se dozvíte uvnitř článku.

Gamesites.cz vyhlašuje soutěž ve tvorbě plakátů s tématikou našeho portálu. Plakát by měl reprezentovat Gamesites nejen jako herní portál, ale také jako místo, kde se dá příjemně strávit volný čas.

Plakát musí být formátu A4 a můžete jej tvořit jak v barevné, tak černobílé verzi. Celý svůj výtvor zašlete emailem na adresu [email protected] kde předmět bude „Soutěž – Plakát“ a text zprávy bude obsahovat váš nick na webu a Facebook nick (nepovinný).

Celkový výtvor uploadněte na leteckou poštu a link na stažení pošlete v textu emailu. Maximální počet plakátů na jednu osobu není určen, proto můžete zkoušet různé varianty.

Na zaslání budete mít čas 2 týdny, soutěž tedy končí 26.2.2012. Následující den se spustí hlasování na naší Facebook stránce ZDE, kde bude veřejnost svými „lajky“ rozhodovat o finalistech. Z těch pak odborná porota složená z hlavních aminů vybere ten nejlepší, který získá cenu pro vítěze.

Ceny se budou lišit od počtu účastníků. Proto čím více lidí se rozhodne poslat svůj výtvor, tím lepší bude cena pro vítěze. Při 10 zúčastněných obdrží výherce VIP na náš Teamspeak server (ts.fakaheda.eu:6027). Pokud přijde do soutěže 20 soutěžních plakátů, získá vítěz VIP na web na dobu určitou. Jestli se počet účastníků vyšplhá nad 30, budeme nadělovat hned 3 nejlepším. Nebudou chybět ani VIP na servery.

Zároveň s touto soutěží přichází Gamesites nevídanou nabídkou. Jelikož se poslední dobou začíná naše Facebook stránka rozrůstat, rozhodli jsme se motivovat naše příznivce, aby dopomohli k co nejvyššímu počtu fanoušků na naší stránce. Pokud dosáhne stránka 50 000 lajků, bude jeden z fanoušků vylosován a obdrží 200 Euro!

Věříme ve vaši přízeň a snad se mezi vámi najde někdo natolik graficky zdatný, aby mohl svým výtvorem pomoci Gamesites při dalším rozvoji.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář