{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Daemon Tools

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Z názvu není zcela patrné, jaký úkol bude mít tento program ve vašem počítači. Proto je potřebné si jej trochu přiblížit. Jednoduše řečeno, slouží pro vytváření virtuálních mechanik ve vašem počítači. To zrovna jednoduše sice nezní, ale na úvod se s tím budete muset spokojit. V následujících řádcích si povíme více.

Z názvu není zcela patrné, jaký úkol bude mít tento program ve vašem počítači. Proto je potřebné si jej trochu přiblížit. Jednoduše řečeno, slouží pro vytváření virtuálních mechanik ve vašem počítači. To zrovna jednoduše sice nezní, ale na úvod se s tím budete muset spokojit. V následujících řádcích si povíme více.

Je třeba si povědět, co to ta virtuální mechanika vlastně je. Určitě víte, že se ve vašem počítači nachází CD a DVD mechanika. Ano, to je to, co vypadá jako držák na kafe, když to ze skříně vyjede. Virtuální mechanika je v podstatě totéž, akorát v nehmotném stavu.

Teď se ptáte, na co vám asi tak bude. Není těžké odpovědět. Určitě se vám někdy stalo, že jste při práci s počítačem potřebovali mít CD v mechanice. Jak si ale poradíte, když těch CD bude 5? A zde se dostáváme k reálnému využití Daemonu. Pokud budete potřebovat mít více dat v mechanice, avšak hmotně máte pouze jednu, můžete si virtuálně vytvořit větší množství.

 

Program si oblíbili hlavně hráči, kteří tak obcházejí povinnost mít originální hru v mechanice. Můžete si totiž hru nahrát do virtuální mechaniku a odtud spouštět. Počítač nerozezná rozdíl.

Program je k dostání jak freeware, tak placená licence. Pro domácí využití však bohatě postačí možnost stáhnout si program zdarma. Pro amatérské uživatele je tento program nepotřebný, pro hráče je naopak nezbytný

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář