{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

10. Vítěz Psychostats Soutěže

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
Po menších patáliích se sehnáním vítěze jste se i v tomto měsíci dočkali vyhlášení vítěze psychostats soutěže Steam Key CS 1.6. V lednu/januári se bojovalo na serveru Sniper War #2, který si hned od nedávného spuštění získal mnoho příznivců a stálých hráčů. V psychostats první příčky zabrali admini, ale i mezi nimi se našli 2 hráči, kteří svým uměním předčili ostatní. Minirozhovor v článku.

Patálie při sehnání vítěze začaly, když k datu 1.2. vedl psychostats francouzský hráč Swan. Ten však na žádnou komunikaci nareagoval, a tak se musel vymyslet plán B. A tak se zpožděním pár dnů se na prvním místě objevil hráč s nickem LL. Toho se už kontaktovat podařilo, a tak se stal naším 10. vítězem Steam Key CS 1.6. Přijďte si i vy s vítězem na server zahrát (217.11.249.83:27830)

Minirozhovor s vítězem:

Whoooo: Čím sis oblíbil náš server Sniper War #2? Hrál jsi někdy na jeho předchůdci SW #1?
LL: Odkedy som zacal hravat cs awpcka ma bavili najviac ,zvykol som hravat aj na inych serveroch no odradilo ma mnozstvo cheaterov u vas ich je malo alebo vobec ,kedze skor stale ked som napojeny je pritomny nejaky admin .Na sniper war 1 som hral asi len par krat a to len v pripade ,ze 2jka bola plna ... netusim preco zvykol som si hrat na 2jke .


Whoooo: Co říkáš na úroveň Sniper War #2? Na paty ti v psychostats šlapali hlavně admini, jak s nimi vycházíš?
LL: Myslim si ze uroven je solidna ,dopomahaju k nej aj vasi admini . A ako vychadzam s adminmi ? Ja s nimi problem nemam ,no musite sa opytat aj na ich nazor na mna :D


Whoooo: Jelikož již jsi steam hráč, jak naložíš s vyhraným steam klíčem?
LL: Ucet si pravdepodobne necham

 

Momentálně se bojuje o Steam key CS 1.6 na serveru Inferno Only (217.11.249.83:27897), kde návštěvnost ještě pokulhává, a tak máte stále šanci se probojovat na první příčku.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář