{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Interview - Zizu

dne 16.09.2014 pro sekci TF 2
Je tu ďalší, tentokrát neobvyklý interview s hlavným server adminom TeamFortress 2 na Gamesites. Zizu nám povie, ako sa stal adminom, ako prišiel k TF2, aké má s ním plány a že si rád zahrá aj CS 1.6. Viac sa dozviete vo vnútri článku. Prajem Vám pekný zážitok s čítania :)

RadeGast: Ahoj Zizu, si ďalší admin, ktorý budete mať vlastný interview, ako sa cítiš ? :)

Zizu: Ahoj, cítím se jak nikdy předtím. Jsem rád, že jsi si vybral právě mně :)

RadeGast: Si však iný od ostatných, pretože si hlavný server admin TF2, no občas si zahráš aj CS-ko nie ? :-)

Zizu: Ano určitě! Hraju s dalšími adminy gathery a jsem adminem na HnS blok 1.

RadeGast: Tak povedz nám niečo o sebe najprv, kým sa začneme baviť o hrách na GS  :)

Zizu: Dobře, jméno zveřejňovat nebudu. Jsem Zizu je mi 16 let pocházím z Prahy, studuji SOU Gatronomie a Podnikaní a hraji fotbal.

RadeGast: Venuješ sa viacej škole a futbalu, alebo presedíš celý deň u PC ?

Zizu: Záleží na období, když je zima jsem rád doma u čaje a na TS, ale jakmile začíná Jaro jsem většinou venku na BMX a na fotbale a samozřejmě i holky :).

RadeGast: Presne tak to má byť. Ako si sa objavil vlastne u Gamesites ?

Zizu: Začalo to tím, že jsem vlastnil svůj TF2 Server a GS byl můj úhlavní nepřítel, co se týkalo návštěvnosti. Tak jsem začal přebírat lidi na svůj server a Garlin (Hl.admin GS) byl velice naštvaný, tak jsem si ho přidal na steamu a domluvily jsme se. Začal jsem jak admin na TF Classic 1 a po nějaké době jsem se vypracoval na tuto pozici.

RadeGast: Na začiatok - skús popísať hráčom, o čo ide vlastne v TF2, lebo niektorí nemajú šajnu, iní sú v tom skúsení  hráči.

Zizu: TF2 je hra výjimečná tím, že se dá hrát různými způsoby není to klasická střílečka jako Cs 1.6 zde ani tolik nejde o skill, ale o to kdy a kde použijete určitý item. Popis hry hra je rozdělena na RED - BLU Team, kteří mezi sebou bojují a různá místa je zde 8 druhů map CP Attack/Defend, Arena, CTF, CP, KotH, Payload, Payload Race, TC. Polovina hry se skládá z craftování zbraní a obchodu mezi hráči. Vymněnování itemů, prodávaní, kupování.

RadeGast: Zaujímavé :-) Musím si to už niekedy vyskúšať. Ako si sa vlastne k takejto hre dostal ? Cez CS 1.6 alebo ako ?

Zizu: Už ani sám nevím jestli bylo dříve Csko nebo TFko,myslím , že Csko, ale dejme k tomu TFko jsem začal hrát s kamarádem ze školy. Oba dva jsme si jí koupily a nemněli ponětí o stylu hry - střílely jsme na singleplayeru a pote se dostaly i na ten multiplayer a nakonec jsem se rozhodl, co tak nevyzkoušet nějaké ty turnaje, tak jsem si zahrály turnaj. Bylo nás tam přibližně 15 tým, už se ani nepamatuji a my jsme skončily na 4. místě a tak jsem se díval po různých ligách a zaplul jsem nakonec na playzonu kde jsem si vydobyl místo u Čiperů. Hrál jsem a hrál jsem, ale ubývalo času, tak jsem toho po delší době musel nechat a šel jsem k Nonsteam serverům. Začal jsem na zaparit a potom jsem se dostal na GS jak jsem upomínal.

RadeGast: No na začiatku bol na GS iba 1 TF server, že ? Ak sa pozrieš dozadu do minulosti, tak je to veľký pokrok nie ?

Zizu: Ano určitě TF2 je hra, která byla nedávno za peníze v současnosti je Free a mnoho lidí o ní neví tak je potřeba volat lidi na servery. Proto  jí navštěvuje podstatně málo lidí.

RadeGast: Vedel by so nám povedať, či budú nejaké zmeny, alebo nový server ?

Zizu: Klidně bych řekl, ale vše co jse připravuje bude v tajnosti, tak se nechte překvapit a doporučuji se na tu změnu připravit, bude velmi bohatá a příjemná :-)

RadeGast: Pametáš sa, čo sa stalo v tento „jednotkový“ dátum - 01.11.2011 ? :-)

Zizu: Určitě přibylo 5 nových serverů na TF2 což bylo moc příjemné.

RadeGast: Si pyšný na server Classic *1 ? Je to najnavštevovanejší server na českom aj slovenskom území.

Zizu: Ano určitě jsem moc rád, že obyčejný server bez žádných pluginů válcuje servery s mnoha nastaveníma a pluginama, ale na Classic 1 jsou dobří kámoši hraje se tam především kvůli zábavě. Většina ostatních serverů se snaží o největší pokroky na serveru v podobě pluginů.

RadeGast: Ako je to s adminami ? Dohliadaš na ich robotu i keď ich nie je toľko ako na CS 1.6 serveroch ? Alebo sú tiež nejakí server admini, ktorí ti pomáhajú?

Zizu: Tak určitě. Snažím se o stejné složení týmu jako na CS. Mám tam Server adminy, kterých je 6. Adminů je okolo 20 a ktomu jsem rozjel TF2 Support team se kterým mi pomáhá Torham. Dá se říct, že všichni admini něčím přispěly a beru je jako team, ne individuálně.

RadeGast: Ktorý z týchto dvoch velikánov na GS viac pomohli rozvoju TF2 ? Garlin alebo Dwandy ? Kto je zase v tomto zručnejší ? :-)

Zizu: Nechci nějak urazit Dwandyho, ale více práce udělal Garlin. Byl to jeho návrh - TF2.

RadeGast: Aká je tvoja obľúbena postava z TF2 ?

Zizu: Moje oblíbená postava je jasná - je to Sniper, protože jsem dříve hrál ligu a byl jsem úspěšní hráč, ale bylo málo času.

RadeGast: Ako vznikol tvoj herný nick - Zizu ?

Zizu: Můj idol ve fotbale byl Zidenine Zidane a první můj Nick byl ZizuKiller a kamarádi mi začaly říkat Zizu tak proč né, ale v čase jsem měnil dost nicky a Zizu je tak nejoblíbenější.

RadeGast: Pred niejakým časom si začal hrávať adminské gathery. Zhodneme sa nie len ja, ale aj ostatní admini, že vieš byť veľmi výbušný ale zároveň je stebou veľká sranda, čo ty nato ? Mám pravdu ? :)

Zizu: Ano určitě jsem energetický člověk bohužel každý je nějaký, ale na druhou stranu jsem fajnový člověk a hlavně upřímný hlavně, když Radegast začne skilit, tak to potom padají i nějaké TeamKilly :)

RadeGast: Heh, to si ma pobavil :D Chcel by si v budúcnosti sa viac zamerať na CS, či ostaneš verný svojmu "oboru" ?

Zizu: Jakmile bude čas a nabídky od vedení, či jiných osob, může být, ale TFko chci vypracovat u GS jako CSko :). CSku rozumím víc než dost vlastnil jsem několik CS serverů.

RadeGast: Tak blížime sa ku koncu interview, čo by si odkázal hráčom a fans GS ? :)

Zizu: No určitě hrajte na všech serverech co jsou, ale doporučuji vyzkoušet TF2 rozhodně se pobavíte :) a určitě se přidejte na naší FB stránku, protože GS komunita neustále roste.

RadeGast: Okey :) Ešte 5 reakčných otázok, si pripravený ? :)

Zizu: Určitě. Sem s nimi!

 

RadeGast: Leto alebo zima ?

Zizu: Leto

RadeGast: Classic alebo Klasik ? :D

Zizu: Classic

RadeGast: Garlin alebo Dwandy ? :D

Zizu: Já :D

Cry

RadeGast: Lionel Messi alebo Zidane Zidan? :D

VS.

Zizu: Zidane

RadeGast : Zi alebo Zu ? :D

Zizu: Zi

 

RadeGast: Ok, to je všetko. Ďakujem ti za rozhovor, dúfam, že si ešte veľa krát zahráme spoločne gather, možno TF2 a že budeš zdravý, štastný a vydržíš u GS čo najdlhšie :-)

Zizu: I já tobě děkuji a doufám, že se uvidíme :)

 

Na záver -> Screen, kde Zizu mal veľké štastie (alebo skill?) a dal naraz 4 headshoty Cool

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář