{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Změna! Nový Teamspeak Server!

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Náš Teamspeak 3 server se dočkal upgradu, což zapříčinilo změnu IP adresy a nové možnosti. A právě tohoto se týká tato novinka. Nový Teamspeak 3 server nabízí více možností jak pro adminy, tak pro vás, hráče. Ts.gamesites.cz, tak zní nová IP našeho serveru. Hned to je první výhoda, která vám zpříjemní napojování se a nebudete si tak muset pracně zapamatovávat IP adresu. Více v článku.

Dnes se vypne dosavadní TS3 Server (ts.fakaheda.eu:6027) a přejde se na zbrusu nový ts.gamesites.cz Jak vidíte, už jenom IP nového Teamspeaku naznačuje, že se jedná o změnu k lepšímu.

Další nespornou výhodou je navýšení počtu slotů. Momentálně jich bylo pro vás připraveno 350 a někdy se už stávalo, že byla kapacita vyčerpána. Nový TS nabídne hned 500 volných slotů, což znamená, že můžete přivést nové kamarády a s bude jistota, že si své místo u nás najdete.

Soukromé místnosti jsme překopírovali, avšak bylo třeba zrušit k daným roomkám heslo. Proto jsou momentálně bez hesla a až si svou místnost najdete, napište někomu z hlavních adminů a on vám přidělí Channel admina.

IP nového serveru je: ts.gamesites.cz

VIP uživatelé musí kontaktovat někoho z Hlavních adminů, kteří jim mile rádi VIP nahodí. Stejně tak VIP Channel admina ve vlastní roomce.

Těšíme se na vaši návštěvu, ts.gamesites.cz

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář