{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jailbreak Soutěže

Napsal TheRohlikar dne 20.09.2014 pro sekci CS 1.6
Už je to čtvrt roku po vzniku JailBreak Boxing cupu a dva měsíce po vzniku Vězeňské ligy. Turnaje na JailBreaku pokračuji nadále i ve školním roce, bohužel ale s pár změnami. V tomto článku se dozvíte, které změny jsme si pro vás přichystali a jak naše turnaje budou dále vypadat.

Hlavní změny

Zrušení box cupu a její náhrada. Boxing cup tu s námi byl čtvrt roku, přišel čas na náhradu, více se dočtete dole v článku.

Termíny turnaje
Z důvodu, že nám skončily prázdniny, tak se ve středu fotbalová Vězeňská liga ruší. Nyní se bude opakovat ob-týden (tj. každý 2 týden). Stejně jako nový připravovaný turnaj.

Zlevnění ocenění
Jelikož se bude konat méně termínů, budou zlevněny i ceny. Nyní se zlevňují všechny ceny o jeden bod (VIP + EVIP na CS 1.6 o 2 body).

Restart bodů

Aby se nám v bodování udělal pořádek, jsme donucení provést celkový reset bodů, tj. se jede od nuly. Své body za VIP ceny si můžete směnit do pátku 5. 9. 2014, žádosti poslané po tomto termínu budou ignorovány.
Celkový reset všech bodů bude prováděn přibližně každé 3 měsíce, nejspíše po odehrání JailBreak football cupu, nebo jiném velkém turnaji.
Každý měsíc se bude provádět reset bodů z jednotlivých soutěží. Je to proto, aby nový členové měli šanci získat speciální ikonku na náš TeamSpeak. Co je ta ikonka? Dočtete se dále v článku…

Vedlejší změny

Změna serverů
Nyní se bude hrát na serverech JailBreak #5 a JailBreak #6. Servery se budou měnit pravděpodobně po každém resetu bodů. Nyní se bude hrát od 15:00, nikoliv o hodinu dříve.

Dočasná diskvalifikace
Nyní budeme každé 3 měsíce mazat Vaše záznamy o dočasné a podmíněné diskvalifikaci (čím víc záznamů máte, tím delší máte trest!).

Individuální průběh turnajů
Od září (septembra) si můžete zahrát sám za sebe, jak na fotbale, tak na novém připravovaném turnaji (předem upozorníme).

Vězeňská liga - při samostatné hře se bude moci na jeden server přihlásit až šestnáct hráčů, ale chce to rychlejší průběh. Více se dočtete v naší sekci pro Jailbreak soutěže (link dole).
JailBreak Olympics League - již zmiňovaná nová soutěž na místo Boxing cupu. Na ní bude týmová hra málo viděná. Více se dočtete níže.
Změna příběhu hraní na Vězeňské lize
Snažíme se, aby naše turnaje nepřesáhly více jak hodinu. Bohužel se nám to u Vězeňské ligy nedařilo. Proto se zpětně zavádí stará, úplně první metoda, se kterou jsme hráli první termín. Bohužel nám ale počet registrací klesne na osm týmů, nebo 16 hráčů na jeden server.

Bonusy
Pokud se vám na Vězeňské lize stane, že si probojujete 1. místo bez jediného inkasovaného gólu, získáte jako bonus jeden bod.

 

JailBreak Olympics League

Tento turnaj je náhradou za Boxing cup, který tu s námi byl 3 měsíce a potřeboval již obměnit.

O co jde ?
Jde vlastně o menší turnaj, v podobě Top JailBreak player, Kdo přežije a JailBreak Olympiády. Jde o soutěž, která se pravidelně pořádá na Jailbreak serverech na Gamesites.cz. Soutěž začíná 5. 9. 2014. V soutěži ukážete své síly v atrakcích, ve kterých budete muset být lepší než váš soupeř. Po každé disciplíně vypadne několik hráčů, dokud nezbude dostatečný počet na finále. Ve finále se setkáte se dvěma až pěti dalšími nejlepšími hráči v soutěži z daného termínu a budete soutěžit o nejlepší umístění. Soutěžící, kteří se umístí na prvních třech příčkách, dostanou body, které budou moci proměnit za VIP.

Průběh
Celkem se zaregistruje 20 hráčů na každý server. Vybereme pro vás nějakou atrakci. Vyřazování bude buď, že hráč nestihne časový limit, nebo hráč nesplní atrakci, jak bylo požadováno. Atrakcí bude tolik, kolik bude hráčů, tj. kolik se jich bude vyřazovat. Na každém termínu to může být jinak upravováno. Až zbude 3-6 hráčů, bude takové finále, kde se bude vyřazovat po jednom, např. dráha pro 6, poslední vypadává.

Podrobnosti
Hraje se vždy jen na dvou serverech Jailbreak, aktuálně na JailBreak #5 a JailBreak #6 (možná výjimka). Při tomto turnaji budou měněny mapy podle toho, které atrakce se do hry zapojí (atrakce jsou již předem naplánované, ale mohou být v průběhu hry měněny!). Hráči se budou vyřazovat v podle předem určených pravidel (např. podle časového limitu a dalších metod). Může se také stát, že se zavede funkce hlasování o vyřazení, neboli takové kmenové rady, která byla viděna na turnaji: Kdo přežije: JailBreak (toto se může stát v každém počtu hráčů, ale bude to podle počtu hráčů, kteří atrakci splnili). Na každý termín se zaregistruje určitý počet hráčů (zatím předpokládáme, že 20 hráčů na 1 server). Je možnost, že se také na předem určené termíny vyhlásí tzv. Týmová hra. Až vypadne dostatečný počet hráčů, začne finále, ve finále se budou hráči vyřazovat jednotlivě. Finále se může hrát max. při 6ti hráčích, ale body obdrží jen hráči, kteří obsadí první 3 příčky. Na každém jednotlivém termínu může být průběh hry upravován a dál vylepšován a zlepšován, k co nejlepšímu pocitu ze hry a co nejlepší hratelnosti.

První termín
První termín jsme plánovali na 14. září (septembra), ale abychom Vás nenechali čekat, tak to uděláme již o týden dříve, tedy 5. září (septembra). Registrace bude v té samé sekci, jako probíhala registrace na Vězeňskou ligu a Boxing cup. Jak se registrovat se dočtete v informačním topicu.

Registrace, pravidla a ostatní informace se dozvíte v naší sekci na fóru GS.cz [ZDE]
 

Ikonka na TeamSpeak

Bude se udělovat vždy na konci měsícedvěma nejlepším hráčům z jednotlivých turnajů. O to kdo ikonku dostane, rozhodnou jejich body. Pokud se stane, že budou mít dva hráči stejně bodů, bude udělán rozstřel na posledním turnaji v měsíci na serveru, kde o pravidlech informujeme hráče až tam.

Kdo ikonku již získal?

Z Vězenské ligy - Wtf?!
Z Box cupu - Bwern

Hodně štěstí na turnajích vám přejí vaši organizátoři Di-es, DarkMouse, eSKo, Dr.Ilko, a další.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář