{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový Minecraft server - PVP

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Baví Vás mlátit ostatní hráče, ale stále jste nedostali dostatek prostoru? Tak toto je server právě pro Vás ! Další server, který jsme pro Vás připravili je PVP (player vs. player). Jak už vše napovídá, půjde hlavně o postavení hradu, boje, opravení hradu, boje, boje a boje.

 

Při připojení na server se ocitnete v tzv. NoobZone, kde Vám bude vše o serveru PVP vysvětleno, jak si vše přečtete, tak přejdete do dalšího světa - PVP a v tomto světě Vás čeká ta pravá zábava.

Jakmile se připojíte do frakce, kterou vlastní VIP hráči (nebo si založíte vlastní frakci koupí VIP), tak se stanete členem frakce, která je s ostatními přátelská, nebo nepřátelská. Hlavním úkolem by mělo být udělat základnu (frakční území), v tomto úkolu myslete na budoucnost a udělejte si bytelný hrad, který nepoloží 1 TNT kanón (ano, zde si vyhrajou pyrotechnici). A další úkoly? To už je jen na Vás, jestli jste praví piráti, kterým často chybí oko v hlavě, tak Váš cíl je jasný - zničit nepřátele a jestli jste mírumilovní, tak nejspíše budete shánět přátelské frakce. Je jen na tobě, kterou cestu si zvolíš !

Více informací na IP: 93.91.250.114:37309

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář