{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

4. Gamesites Poker Open

dne 16.09.2014 pro sekci GS
V neděli 26.2. v 18:00 se uskuteční v pořadí již 4. pokerový turnaj pro veřejnost v pokerovém klubu Gamesites.cz. Minulý týden se nám podařila pokořit magická hranice 100 hráčů, která byla překonána přesně o jednoho hráče. Proto věříme, že i tentokrát stovku překonáme a budeme si tak moci dát do budoucna ještě větší cíle. Návod jak se turnaje zúčastnit uvnitř novinky.

Již počtvrté se v neděli uskuteční pokerový turnaj pro veřejnost, který se hraje o hrací peníze, čili vše včetně regstrace na Pokerstars je zdarma. Mohou se účastnit hráči jakkoliv staří, proto se nebojte omezení věkem 18 let. Vše se odehraje jako již tradičně v onliine herně Pokerstars.

Návod jak se na Pokerstars zaregistrovat najdete zde.

Po úspěšné registraci bude třeba už se jenom zaregstrovat do klubu Gamesites.cz a přihlásit se do turnaje. Jak na to je popsáno zde.

Pro již znalé jsou zde údaje pro vstup do klubu

  • ID klubu: 446178
  • Zvací kód: gamesites
  • Vaše jméno: cokoliv

Po vstupu do klubu budete muset čekat, až vás správce potvrdí. To může nějakou chvíli trvat. Nicméně nezoufejte, protože turnaj bude vytvořen v neděli v 15:00. V tu dobu se spustí registrace z důvodu minimalizování nehrajících hráčů. V 15 hodin již budete všichni určitě úspěšně potvrzeni a budete plnohodnoutnou součástí klubu.

Výhry:

  1. Ikonka na Teamspeak + VIP
  2. eVIP
  3. VIP

Po celý průběh turnaje, ale i mimo něj, můžete být na našem Teamspeaku (ts.gamesites.cz), kde budou připravené místnosti pro každý stůl a můžete se tak pobavit přímo s vašimi protihráči na stole.

1. GS Poker Open
Pořadí 92 Účastníků
1. Benni
2. Loutka (Pancito)
3. Bombarek
2. GS Poker Open
Pořadí 91 Účastníků
1. Bagi (Hon)
2. Pracka
3. Cecil

     

3. GS Poker Open
Pořadí 101 Účastníků
1. Berty
2. DoMiNo
3. MANUTD
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář