{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rozhovor s vítazmi 500€

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Gamesites.cz Winterfreezout už skončil a verím, že úspešne. Po krátkej odmlke sme sa rozhodli však pripomenúť niekoľko okamihov z tohto turnaja práve rozhovorom s Johnom Blue, ktorý bol jeden z kľúčových hráčov vítazného týmu. Cele interview máte v novinke. Tak poďme na to

Andurit: Ahoj Johne, si jeden z hráčov ktorí vyhrali velký Gamesites.cz WinterFreezout, prezrad nám aký je to pocit?
John Blue: Zdravím Andurite, myslím, že vyhrát 500 eur je docela hezký pocit, zejména když ho vyhraješ v něčem co tě baví a do čeho investuješ čas.
 
Andurit: Takže správne rozumiem, že turnaj sa páčil?
John Blue: Určitě, turnaj byl zvládnut velmi dobře po organizační stránce a herně jsme byli celkem spokojení.
 
Andurit: Ako sa vlastne hráči vášho kalibru dozvedeli o turnaji?
John Blue: Abych řekl celý příběh, tak na Nový rok jsem začal hrát po dvou letech opět CS a jeden z důvodů  bylo nové internetové připojení, které má normální odezvu. Takže jsem hledal servery, kde se budu rozehrávat a narazil jsem právě na GS servery, kde jsem si v chatu všimnul, že bude nějaký turnaj o 500 eur, tak jsem dohledal informace a bylo to. 
 
Andurit: Rozoberme si troška aj vaších súperov, nie každý vás tipoval na vítazov, Boli zastúpene aj významné CZ /SK clany o kom si ty myslíš žě bol možno najtahší súper resp práve naopak najlahší?
John Blue: Jak říkáš, turnaje se učastnila část špičky scény a to ať už online (FQ) tak i lan (nEophyte) a další týmy, které jistě určitou kvalitu mají. My jsme byli prakticky složený mix jen pro tento turnaj a hráli jsme spolu prvně právě až ve skupinách, takže pro ty co neznají dobře hráče jako small, demo, zeus by se mohlo jevit, že favority nejsme.
 
Andurit : Čo vaši playoff súperi?
John Blue Co se týče play-off, tak jsem čekal na tuscanu od SnoopY víc, ale jsem rád, že jsem se toho nedočkal. Další mapa byla nuke proti Arcade, kteří nás poměrně zaskočili svým odhodláním a také naší neschopnosti udržet "vyhraná kola". V tomhle zápase zahrál exceletně demo zejména první kolo za T stranu, kdy dal situaci snad 1v4. Po nuke nás čekalo BO3 finalé, ve kterém si FQ zvolili naší oblibenou mapu tuscan jako první, kterou jsme smutně prohráli. Druhou mapu jsme volili my a shodli jsme se, že train by měl být proti nim to nejsilnejší, což se ukazalo jako pravda, když jsme za CT vyhrali 15:0 a mapu s klidem dohráli. Třetí mapou byl dust2, ve kterém to už vřelo, začínali jsme za CT a nedařilo se, spousta chyb a nedorozumění, nicméně jsme za T rozjeli "aimparade" a rozstříleli jsme FQ 10:0.
 
Andurit: V prípade, že Gamesites bude organizovať podoný turnaj aj v budúcnosti plánujete sa ho zúčastniť?
John Blue: Určitě ano, není důvod proč by ne. 
 
Andurit: Čo bolo podla teba teda vašou najsilnejšou zbraňou oproti súperom
John Blue: Naší nejsilnější zbraní byly určitě zkušenosti, bez kterých bychom nebyli schopni uhrát spoustu kol, jelikož jsme hráli v takovém mix stylu.
 
Andurit: Ako teda hodnotíš turnaj ako celok, resp čo by si na nom najviac vyzdvihol?
John Blue: Turnaj proběhl bez organizačních potíží a vyzdvihl bych právě samotné adminy, kteří prakticky bez zkušeností s pořádáním turnajů to perfektně zvládli a snažili se vyjít všem vstříc.
 
Andurit: Ako si sám napísal zloženie vášho týmu bolo akýsi mix, preto sa musím spýtať budú vás môcť hráči vidieť v takomto zložení ešte niekde? 
John Blue: Zatím to vypadá, že bychom měli jet na nejbližší mezihernový turnaj a pokud vše bude klapat a vydrží to, tak i na akce typu lancraft a další. A co se týče složení, bude zde změna hráče rejmy, za kterého nastoupí un1.
 
Andurit: Ako ste využili výhru, investovali ste ju do vášho nového klanu alebo ste si niečo kúpili každý sám
John Blue: Každý dostal 1/5 z výhry, ale uvažoval jsem, že bych část výhry použil na nové webové stránky a další věci pro tým.
 
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář