{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

5. Gamesites Poker Open

dne 16.09.2014 pro sekci GS
V neděli 4.3. v 18:00 se uskuteční v pořadí již 5. pokerový turnaj pro veřejnost v pokerovém klubu Gamesites.cz. Minulý týden se nám opět podařila pokořit magická hranice 100 hráčů. Proto věříme, že i tentokrát stovku překonáme a budeme si tak moci dát do budoucna ještě větší cíle. Návod jak se turnaje zúčastnit uvnitř novinky.

Již popáté se v neděli uskuteční pokerový turnaj pro veřejnost, který se hraje o hrací peníze, čili vše včetně regstrace na Pokerstars je zdarma. Mohou se účastnit hráči jakkoliv staří, proto se nebojte omezení věkem 18 let. Vše se odehraje jako již tradičně v onliine herně Pokerstars.

Návod jak se na Pokerstars zaregistrovat najdete zde.

Po úspěšné registraci bude třeba už se jenom zaregstrovat do klubu Gamesites.cz a přihlásit se do turnaje. Jak na to je popsáno zde.

Pro již znalé jsou zde údaje pro vstup do klubu

  • ID klubu: 446178
  • Zvací kód: gamesites
  • Vaše jméno: cokoliv

Po vstupu do klubu budete muset čekat, až vás správce potvrdí. To může nějakou chvíli trvat. Nicméně nezoufejte, protože turnaj bude vytvořen v neděli v 15:00. V tu dobu se spustí registrace z důvodu minimalizování nehrajících hráčů. V 15 hodin již budete všichni určitě úspěšně potvrzeni a budete plnohodnoutnou součástí klubu.

Výhry:

  1. Ikonka na Teamspeak + VIP
  2. eVIP
  3. VIP

Po celý průběh turnaje, ale i mimo něj, můžete být na našem Teamspeaku (ts.gamesites.cz), kde budou připravené místnosti pro každý stůl a můžete se tak pobavit přímo s vašimi protihráči na stole.

Pořadí 4. Gamesites Poker Open

  1. Pancito (Loutka)
  2. Cistic Milan (K1)
  3. Kop4sz
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář