{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

JailBreak Football Cup má vítěze

Napsal Rainox dne 12.11.2014 pro sekci CS 1.6
JailBreak Football Cup má vítěze a stal se jim tým, který titul tento víkend obhajoval z minulého turnaje, avšak s jiným názvem. Druhý nejlepší tým turnaje byl tým FC AKF a se třetím místem zůstal tým FC Chanov, který vyhrál kontumačně. Celkově nám dorazilo až 22 týmů a odhadem si zahrálo v turnaji přes 60 hráčů. Zahrálo si dokonce i vedení portálu Gamesites.cz.

JailBreak Football Cup má vítěze


A stal se jim tým, který titul tento víkend obhajoval z minulého turnaje, avšak s jiným názvem. Druhý nejlepší tým turnaje byl tým FC AKF a se třetím místem zůstal tým FC Chanov, který vyhrál kontumačně. Celkově nám dorazilo až 22 týmů a odhadem si zahrálo v turnaji přes 60 hráčů. Zahrálo si dokonce i vedení portálu Gamesites.cz.

 

(Z leva FC AKF, Gieksa a Banik, FC Chanov / V bráně Di-es, DarkMouse, PuNko, Ilko / Fotograf: FU.)

Základní část


Už v první skupině začínaly problémy, hlavní problém bylo zpoždění, avšak zpoždění nebylo natolik vysoké jako v posledním proběhlém turnaji. Základní části se nám zúčastnilo již zmiňovaných 22 týmů v 5-ti skupinách. Nejméně jich přišlo do skupiny B, poté do skupiny C, jinak byly ostatní skupiny plné. Nejlepším týmem základní části byl neoficiálně tým FC Lesna Zver (sestava se skládala z těchto lidí: Swobis, který byl kapitánem týmu; brankáře Reda a spoluhráče KOFOLA), kteří získali plný počet bodů a rozdali nejvíce branek (celkově 16). Avšak oficiálně se jim stal tým Ilumináti (v týmu byl Slinky, který byl kapitánem a brankařem najednou; Mimi a Poox). Z této části postoupilo celkově 10 týmů (6 přímo do vyřazovací části a 4 do baráže).


Baráž o play off


V základní části měl tým Jen tak zlehka PIMPAM problémy. Kapitánovi týmu se z ničeho nic odpojil spoluhráč a jeho druhý spoluhráč zabil pořadatele a byl diskvalifikován. Tým postoupil do baráže, ale kapitán si nestačil sehnat nové hráče do týmu, tak přešel do týmu FC Chanov a jeho původní tým byl zrušen z turnaje. Tento tým byl rozlosován s týmem Jointers, který měl právě to štěstí a postoupil kontumačně do play off. V druhé baráži hrál vítězný tým minulého a tohoto turnaje Gieksa a Baník (dříve Banik Pi*o) proti Roztahovačkám (ti tvořili sestavu dvou vyšších adminů na GS, hrál v něm Hoolder a AwPGamer). Z tohoto zápasu se nám stal nejdelší zápas turnaje, trval přibližně okolo 5 minut, na místo původních dvou.


Play off


Čtvrtfinále se zúčastnilo 8 týmů, ze kterého vypadli FC Lesna Zver, Černí Draci, Jointers a Sme naj(eba*i). Do boje o “medaile” nám tedy zůstali týmy Gieksa a Baník, Ilumináti, FC Chanov a FC AKF. Teď v rychlosti, se čtvrtým místem zůstal tým Ilumináti (poté, co se odpojili předčasně ze serveru), na třetím místě byl kontumačně zvolen tým FC Chanov, na druhém místě byl tým FC AKF a již zmiňováno, mistrem se stal znovu tým Gieksa a Baník.


Vedení portálu na turnaji


Jak jsme již zmínili výše, tak se turnaje zúčastnilo i vedení portálu a to ve skupině E. Zahrál si Dwandy, se svými pobočníky Diazem a Whoikem. Asi všichni čekali dobré výsledky, ale opak je pravdou. Ve skupině celkem odehráli 4 zápasy, z kterých vyhráli jen jeden a v této skupině skončili poslední. Alespoň jsme se přesvědčili, že pracují na vylepšování portálu místo toho, aby si hráli.


Nejlepší tým základní části


Plného počtu bodů dosáhly pouze dva týmy, FC Lesna Zver a Ilumunáti. Nejlepšímu týmu jsme chtěli dát ocenění v podobě VIP na TeamSpeak, nebo čtyř bodů do naší tabulky. Jelikož jsme to nechtěli rozhodovat podle skóre, dali jsme dvoum týmům rozstřelovací zápas. V prodloužení vyhrál zápas tým Ilumináti (2:3).


Nejlepší střelec a brankář

Nejlepší střelec se stal kapitán vítězného týmu Gieksa a Baník, Viktor. Nejlepším střelcem by se ale stal hráč Swobis, kdyby se střelené branky počítaly už v základní části. Nejlepším brankářem se také stal hráč tohoto vítězného týmu, přesněji Evzen.

Oboum gratulujeme!


Smolař turnaje


Smolaře turnaje jsem původně nechtěl vyhlašovat, ale toto nás prostě pobavilo. Tým FC AKF měl rozehrát zápas ve čtvrtfinále proti týmu Černí Draci. Míč měl hráč Adios;Amigo#!. Co jsme spustili zápas, ve zlomku setiny přihrál míč svému brankáři, který si toho pravděbodobně nevšiml, nebo to jen špatně zaregistroval a byl z toho vlastní gól. Také to byl asi nejrychlejší gól v turnaji. Gól padl přibližně ve druhé sekundě zápasu. Tým nakonec zápas otočil a postoupil do semifinále.


Oficiálním smolařem turnaje je hráč → Adios;Amigo#!



Rozhovor s kapitánem vítězného týmu


Zdravíme kapitána vítězného týmu Viktora.

Di-es: Jak vznikl původně před půl rokem váš tým a jak se dopracoval do letošního turnaje?

Viktor: Tým vzniknul na základě jednich nejlepších hráčů z JB2 (Já, Evžen, PusinQa, DrakeCZE) a na letošní turnaj jsem vybral Evžena a Bwerna. S Bwernem jsem byl domluvený po ukončení vězeňské ligy, že z nás bude dobrý tým a Evžena jsem sebral jako bývaleho hráče mého týmu. PusinQu jsem nebral z důvodu, že přestal hrát JB.


Di-es: V jakém zápase jste měli podle tebe největší potíže a myslel sis že už do play off nepostoupíte, když jste museli přes baráž?

Viktor: Tak chyba byla v tom, že Bwern tak trochu zapoměl na sobotní termín a náhradník FU. pustil pár laciných gólů. Později šlo poznat, že bez Bwerna by jsme se asi dál nedostali. Nejtěžší zápas byl podle mě v té baráži proti Roztahovačkám, když jsme hráli prodloužení a šanci na gól měli oba týmy, ale nakonec jsme to dotáhli k výhře.


Di-es: Kdyby jste nevyhráli, který tým by podle vás vyhrál celý turnaj a proč?

Viktor:Jasně Lesní Zvěř kde byl skvělí Swobis se 16-ti góly ve skupině a taky KOFOLA.


Di-es: Byli jste hodně vystrašení, když jste se dozvěděli že bude na turnaji hrát i vedení gs?

Viktor: Ani trochu. Prostě jsme šli za svým cílem, obhájit titul z minulého turnaje a o soupeře jsme se nestarali. My hrajeme fotbal na JB luxusně (perfektní kombinace a také střelba :D), takže jsme se nebáli.


Di-es: Bylo něco, co se ti na svém týmu nelíbilo?

Viktor: Jen ta sobotní část kde nedorazil Bwern, jinak vše bylo v pohodě.


Di-es: Koho by si prohlásil jako největšího smolaře turnaje, když se nebude počítat Adios;Amigo#! a jeho vlastní gól ve druhé sekundě zápasu?

Viktor: Jasně, že FUik. Měl by se naučit chytat a nepouštět góly z půlky :D :D


Di-es: Líbila se ti organizace (systém hry, organizátoři, ..)?

Viktor: Systém byl udělaný jako v normálním fotbale ale v sekundách, takže to se mi líbilo. I také organizace, i když tam bylo pár nedorozumění a hádek :D


Di-es: Neboj se, příště uděláme klasický zápas 2x 45 minut :D. Co by si asi nejvíce změnil na příštím turnaji a kdy by se měl asi konat?

Viktor: :D Já bych asi nic neměnil, jen to udělat pro 3+1 a na velkém hřišti pro více kombinací atd..:D

 

Di-es: jail_jungle_b5 x jb_oasis_prefinal2

Viktor: Rozhodně na jb_oasis_prefinal2, protože jsme přešli z malého hřiště na velké a taky o tom rozhodlo skóre ve finále :D


Di-es: Nějaké slova na závěr?

Bwern: Mrzí mě , že jsem chyběl ve skupině, ale postoupili jsme. Jsem šťastný, že jsme to vyhráli i přesto, že organizace trochu pokulhávala a taktéž mě mrzí, že SwObiS nezískal ocenění střelec turnaje


Viktor: Ale jinak bych chtěl dodat, že to byl skvělý turnaj a chci poděkovat všem co se zúčastnili a dali do toho vše aby vyhráli. Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se :) Pierre de Coubertin

 


Celkové umístění týmů na turnaji

(řazeno dle úspěšnosti v play off a poté v základní části)


1. Gieksa a Baník
2. FC AKF
3. FC Chanov
4. Iluminati
5. FC Lesna Zver
6. Černí Draci
7. Sme naj(eba*i)
8. Jointers
9. Roztahovačky
10. Jen tak zlehka PIMPAM

Další umístění (seřazeno dle celkového pořadí): Real Guards, Rivalové, CzechoSlovakia Team, Hala Madrid, [TSTN], hartzakove, Zvrhlíci a Life, Bílý Balet, Vedeni je Be, FC NoMoney, Indiáni, Plešky.


Slovo hlavních organizátorů:

Přes několik komplikací turnaj nedopadl špatně. V nejbližší době si zaryjeme do hlavy chyby, které se na turnaji vyskytli a aby jsme se jim příště mohli vyhnout. Těšíme se na vás při dalším turnaji.


© Di-es, DarkMouse, PuNko, Ilko a FU.


Vyhodnocení turnaje na fóru GS.cz → Vyhodnoceni

Všechny zápasy, tabulky ZČ a pavouk play off k nalezení zde → Tabulky

Autor: Rainox; Zobrazeno: 6351x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář