{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

11. Vítěz Psychostats Soutěže

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
V měsíci únoru / februari se bojovalo o originální Steam Key CS 1.6 na serveru Inferno Only. V popředí se udžovali admini, ale také hříšníci, kteři se již potýkali se zákonem. Bohužel přišly také technické potíže, kdy Boti byli přeskillováni a vymykali se kontrole v žebříčku psychostats. Nakonec tak bylo potřeba vybrat hráče, který splňuje požadované atributy a zvolit jej jako vítěze.

Jak jsem již psal, technické potíže s psychostats zapříčinily, že jsme nemohli určit vítěze dle pořadí v psychostats. Nakonec jsme tedy vybrali aktivního a schopného hráče, který byl výhrou originálního Steam Key CS 1.6 mile překvapen a přinášíme vám nejen jeho osobní statistiky, ale také rozhovor s ním. Jeho jméno je Marha a více se dočtete níže.

Minirozohovor s vítězem:

Whoooo: Jak jsi přišel k serveru Gamesites.cz Inferno Only?
^marhA*: raz som tam natrafil nahodou lebo tam hrali boti


Whoooo: Jak vycházíš s tamními adminy a jaká je dle tebe úroveň hráčů na serveru?
^marhA*: pozdravil som tam paru znich mi odzdravilo co ma prekvapovalo spokojny hraci pomeje cheatrov uroven je si myslim velmi dobra a s adminmi za zle som zatial nebol takze dobre


Whoooo: Jelikož jsi steam hráč, co provedeš s vyhraným steam klíčem?
^marhA*: fuu to ti neviem este povedat :D

 

V Březnu / Marci se soutěží o originální Steam Key CS 1.6 na serveru Call Of Duty #1 (217.11.249.83:37306). Proto neváhejte a navštivte i tento server a za měsíc může být rozhovor s vámi v podobné novince.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář