{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Ve znamení "trojek"

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Ačkoliv by si leckterý jedinec mohl myslet, že vám dnes nabídnu článek s lechtivou tématikou, skutečnost je opravdu poněkud jiná. Podíváme se na třetí pokračování oblíbených her jako jsou Ninja Gaiden, Max Payne a Diablo, protože vydání těchto titulů mezi hráčskou komunitu se kvapem blíží a vývojářská studia se předhání v tom, jak všem ukázat, že právě jejich hra je ta nejlepší.

VYCHÁZÍ NINJA GAIDEN 3

Na tento týden (23. března - EU) bylo ohlášeno vydání třetího dílu krvavé série Ninja Gaiden a poprvé v sérii není režisérem Tomonobu Itagaki. V tomto pokračování se opět budete brodit potoky krve, ale oproti předchozím titulům čeká na hráče příjemné překvapení – mnohem lepší hratelnost a přívětivost a pro ty méně zkušenější „pařany“.

Hlavní hrdina Ryu Hayabusa se tentokrát ocitne v Londýně, kde na něj už čeká obrovská přesila až přezbrojených vojáků, proti nimž to nebude mít vůbec lehké. Právě množství protivníků a jejich velká palebná síla je to hlavní, s čím se budete muset potýkat během této hry.

Hra také nabídne několik nových momentů a změn. Jedním z nich je tzv. „Steel on Bone“, vizuální animace, která umožní Ryuovi rozpárat nebo dokonce přepůlit protivníka během zpomalené sekvence. Další novinkou je „Kunai Climb“ – šplhání po zdech pomocí dýky, se kterou také zabíjíte nepřátele. Během další napjaté situace se můžete přikrást ke své oběti neslyšně jako had a zabít jedním smrtícím úderem.

Hru by neměli opomenout všichni příznivci akčních krváčků a jako poslední informaci dodám, že bude vydána pro konzole Playstation 3 a Xbox 360.

 

MAX PAYNE 3

Rockstar Games pokračují v soustředěném útoky na naše smyslové orgány a nabízejí nám další pohled do světa Maxe Payna. Video nám ukazuje, co dělá Max Payne 3 „unikátní filmovou akční hrou, díky představení série inovací, které nás povedou hrou od střihových scén ke střílečkám a skrz jednu kapitolu téměř bez dechu ke kapitole další“.

 

Tento díl Maxových dobrodružství se bude odehrávat především v Sao Paulu, v Mexiku, ale i v dalších částech Latinské Ameriky. Max zde bude bojovat proti pouličnímu gangu známému jako Primeiro Comanda de Capital, se kterým se seznámí při únosy Rodrigovy manželky.

V Evropě hra bude k dispozici od 12. května pro Playstation 3 a Xbox 360, od 1. června potom i pro vyznavače PC platformy.

 

DIABLO III SE PROBOUZÍ

Tak co, těšíte se? Příznivci titulu se už mohou těšit, hráči na celém světě již startují své myšky a brousí herní podložky. Na 15. května bylo ohlášeno vydání třetího Diabla, konečně tedy bylo stanoveno datum.

„Po letech tvrdé práce našeho vývojářského týmu a měsících beta testování stovek hráčů vybraných z celého světa se nyní nacházíme na poslední metě,“ řekl Mike Morhaime, CEO a spoluzakladatel Blizzard Entertaiment. „Příští dva měsíce jsme připraveni vychytat poslední mouchy a doručit dokonalou akční RPG hráčům na celém světě patnáctého května.“

Diablo III bude dostupný pro všechny PC platformy za doporučenou cenu 59,99 USD,pro fajnšmekry tu bude alabastrová edice, která obsahuje spoustu herních lahůdek i z Diabla II.

Zdroje: wikipedia.org; IGN; Rockstar Games; Blizzard Entertaiment

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář