{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

VIP akce a další slevy!

Napsal Dwandy dne 21.12.2014 pro sekci GS
K vůli obrovskému zájmu jsme se rozhodli připravit velikou Vánoční akce na VIP, ExtraVIP a další,díky kterým můžete ušetřit spousty peněz! Historicky podruhé spouštíme akci -50% na aktivaci VIP a ExtraVIP pro hru Counter-Strike 1.6, ale tentokrát je tato akce doprovázena dalšími super slevami!! Využijte tedy tuto příležitost co nejdříve, protože nikdy nevíte, kdy může skončit :)

 

 

 

 

Sleva 50% právě začala! Counter-Strike 1.6 aktivace výhod (VIP, nebo ExtraVIP) nyní za poloviční cenu! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny herní výhody! Staň se tím nejlepším hráčem ještě dnes! Stačí si vybrat jeden ze serverů a kliknout na ikonku VIP!
 
POZOR! NOVINKA V COUNTER-STRIKE 1.6 
Nechceš, aby se na serveru za tebe někdo vydával? Chceš mít nickname jenom a jenom pro sebe? Nyní máš v CSku jedinečnou příležitost! Nikdo jiný kromě tebe nebude moct hrát pod nickname, který si sám vybereš a rezervuješ! V případě, že se o to někdo cizí pokusí, server hráče automaticky přejmenuje na něco jiného! Rezervovat nickname může kdokoli (steam, nonsteam, vip, evip i hráč, který žádné výhody nemá, jen si chce rezervovat nickname) Navíc si lze rezervovat neomezené množství nickname, tak neváhej a zkus to!
 
Jak rezervovat nickname?
Stačí se připojit na libovolný server a napsat přímo do chatu příkaz /nick - pak už jen stačí postupovat podle pokynů rezervace.
 
Poprvé jsme také připravili Slevu 50% pro hru Team-Fortress 2! aktivace VIP výhod nyní za poloviční cenu! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny herní výhody!  Staň se tím nejlepším hráčem ještě dnes! Stačí si vybrat jeden ze serverů a kliknout na ikonku VIP!
 
Ani TeamSpeak 3 server se nevyhnul Slevovému šílenství 50%! I zde můžeš získat všechny výhody za poloviční cenu! Díky výhodám získáš spoustu možností! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny výhody!
 
Na webové stránce jsme před nějakým časem spustili zcela nové VIP výhody, které je nyní se slevou 50%! Aktivace výhod na Gamesites.cz nyní za poloviční cenu! Díky výhodám získáš spoustu možností! Stačí jedna aktivace a Navždy získáš všechny výhody!
 
DALŠÍ SLEVY NA GAMESITES.CZ !!!
Counter-Strike, Riot Points do League of Legends, Steam kredity a další! To vše nyní můžete nyní nalézt v našem Eshopu se slevou až 40%! Nakupujte snadno a rychle pomocí SMS, Kreditní karty, Bankovního převodu, Poštovní poukázky, nebo dalšími pohodlnými způsoby! 
 
Na Steamu právě probíhají slevy, díky kterým můžete získat spoustu nových i starších her. Díky kreditům, které si zde můžete dobít, získáte okamžitý přístup k pohodlnému nakupování libovolných her přímo ze Steamu!
 
Autor: Dwandy; Zobrazeno: 18387x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář