{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Veselé Vánoce na Gamesites.cz

Napsal Whoik dne 23.12.2014 pro sekci GS
Rok se s rokem sešel a my vám opět můžeme popřát pohodové prožití vánočních svátků, monoho dárečků pod stromeček a také šťastný nový rok. Nebyli bychom na Gamesites, kdyby se neodehrávaly žádné turnaje, nebyly akce na VIP apod. V novince vám vše bude shrnuto.

Dnes zde nejsme proto, abychom si shrnuli, co se na našem portále za rok 2014 odehrálo, to teprve přijde. Nyní je ale čas vánoční, a tak ruce pryč od práce, nyní je totiž příležitost si pořádně odpočinout a při nejlepším se i zabavit. A k zábavě jsme tady, stejně jako každý rok, my!

Ježíšek na Gamesites byl o něco dříve a nadělil vám 50% slevu na veškeré VIP na našem portále. Ať už se jedná o Teamspeak, o servery nebo o web. Vše za polovinu! Stejně tak slevy dorazily i do Shopu! Více se dočtete v této novince - http://www.gamesites.cz/clanek/1698-vip-akce-a-dalsi-slevy

Neváhejte ani minutu a pojdťe trávit volný čas s námi na servery. Anebo se můžete zúčastnit kteréhokoliv z turnajů, které jsme si pro vás připravili.

Za celý tým Gamesites.cz vám přeji co nejpohodověji strávené Vánoce a věřím, že se v podobném duchu sejdeme na stejném místě i příští rok.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4925x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář