{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites Awards 2015

Napsal Whoik dne 28.12.2014 pro sekci GS
Rok 2014 je pomalu za námi, a tak si pojďme představit pár hráčů či adminů, kteří se nesmazatelně zapsali do našich vědomí. Vyhlášení bude kombinací vážných, ale i neformálních ocenění, které si zasloužili jejich vlastníci svými činy nebo svým přínosem pro Gamesites.

Vyhlášení bude mít hned několik kategorií, některé z nich vás spíše pobaví, jiné naopak rozesmutní anebo potěší. Absolutní vítěz Zlaté Pandy bude samozřejmě uveřejněn až na konec.

1. Milovník „černého“ humoru

PEKLO

Prvním oceněným se za rok 2014 stává Peklo! Zasloužil si to svým vždy vzorným přístupem, pokud nepočítáme pár nadávek, pár urážek, cheatování a další zanedbatelné přestupky. I přes to všechno je stále nedílnou součástí Gamesites. Jeho domovem jsou Dj Roomky, ze kterých nezištně mizí všechno železné vybavení (poslední dobou stejný osud potkává i roomky určené pro Gather). Nicméně díky němu mají Djové svůj řád a můžete se tam jít kdykoliv zabavit.

Mix nejúspěšnějších skladeb roku 2014 v jednom videu

2. Camper Roku

CHRDY

Náš bývalý admin, který nikterak nevyčníval z davu, je dalším oceněným.  Tentokrát nebudeme cenit jeho schopnosti nebo cokoliv, co udělal pro Gamesites, nyní budeme hodnotit individuální výkon, kterým bohužel zastínil vše dobré. Budiž následující příběh také varování.

Jednoho horkého letního dne, po několika vyměněných zprávách s jednou nejmenovanou dívkou zde na GS, se hlavní hrdina rozhodl, že slovo NE pro něj neplatí. Měl už dost odmítání, už ho nebavilo stále dokola poslouchat, že on není ten pravý, a tak se rozhodl vzít věci do svých rukou. V dnešní online době není problém vyhledat si adresu svého objektu zájmu a Stalker byl na světě.

Zrovna, když si slečna v klidu domova připravovala suroviny pro uvaření obědu, zazvonil zvonek. „Já tam dojdu“, ozval se táta z obýváku a šel ke dveřím. Zvedl sluchátko, načež se z druhé strany ozval doposud neznámý hlas: „Dobrý den, je doma dcera?“ A tím to všechno začalo.

Oběť došla ke sluchátku a se strachem v hlase do něj hlesla „Haló? Kdo je tam?“ Útočníkovi se rozbušilo srdce, těžko by ze sebe vydal hlásku. „Halóóó?!“ Opět se ozvalo z druhého konce. Ze všech sil se mu tentokrát podařilo odpovědět: „Ahoj, to jsem já, Chrdy. Otevřeš mi anebo půjdeš dolů?“ Zvědavost na straně slečny se změnila ve strach. Ihned zavěsila a roztřesená se vrátila do kuchyně. To však neuniklo pozornosti jejich rodičů. Oběd počká, teď je čas na otázky.

Než se slečna rozpovídala, zazvonil zvonek podruhé. Teď už s jistotou zamířil táta ke sluchátku a jasným hrubým hlasem dal stalkerovi najevo, že zde není vítán. Ten se však nedal zastrašit a dále se dožadoval jeho dcery. Ta už z okna sledovala, kterak se její ctitel rozčiluje pod domem.

A mohla ho tak sledovat celé dva dny, které tam vydržel, a právě proto získal Chrdy ocenění CAMPER ROKU.

Moja Reč - Stalker

3. Lépe pozdě, než-li později

Dwandy a Skallet

Tímto oceněním chceme vzdát hold dvěma hlavním osobám, které stojí za novým webem, který představuje další milník v historii našeho portálu. Název ocenění napovídá, že ne všechno probíhalo podle plánu.

Původně stanovené datum spuštění působilo velmi optimisticky, avšak realita byla jiná. I když chlapci bojovali ze všech svých sil, trávili u rozdělaného webu nepřetržité hodiny denně, ani tak se nestihl plán splnit. Nicméně po pár odloženích a opravách, jsme se mohli všichni dočkat. Nový web byl na světě a myslím, že už jsme si stihli zvyknout. Proto děkujeme za odvedenou práci.

Historie webů Gamesites.cz

4. Poeta roku

Awee (čti ejvi)

Na poslední chvíli se nám mezi oceněné dostal doposud neobjevený talent, který díky svým schopnostem ovládl Velkou vánoční soutěž na našem teamspeaku. Pokud jste se neúčastnili, můžete to napravit v mnoha dalších soutěžích a již tak nepřijde o takové okamžiky, jakou byla Ejviho báseň.

Awee
Vánoce

Vánoční sněžení zase se nekoná,
je to až k zbláznění, zima je lakomá.

Zima je lakomá, tak jako vloni,
cukroví celý den, nádherně voní.

Cukroví, salátu, dloubnu si nakrátko,
chci totiž zahlédnout, kouzelné prasátko.

Prasátko z KOFOLY, zuby má nahoru,
já ji chci taky mít, chlupatou potvoru!

S tatínkem poté jdem, zavraždit kapra,
palicí do prstu, už kleje zatra!

Vánoční stromeček, šlohneme v lese,
je jich tam přece dost, on to zas snese..

Vytáhnout ozdoby, hvězdu až nakonec,
brácha mě počůral, je to fakt pitomec..

Pitomec pitomej, směje se rovno,
Ježíšek vše vidí, dostane hovno!

Dárečky zabalit, práce to zábavná,
izolepa, Boží dar! Pomoc to náramná!

K večeři usedám, těším se na dárky,
hlady už umírám, vše bych dal za párky..

Ježíšek na blátě, dárky nám posílá,
od babky fusekle, sviňa to opilá.

Půlnoční v kostele, přichází na přetřes,
co to je za fóry? Já mizím na GéeS!

V kostele zima je, nuda a smrad,
nechte mě v pohodě, na Jailu hrát!

Štědrý den odchází, mějte se krásně,
já místo alkoholu, skládám tu básně..

Báseň je trapárna, proč to jen chceš?
Pořadateli chci vzkázati, blbeček seš!

Přednášet nebudu, na to ti seru,
práva ti vezmu hned, rád je všem beru!

5. Jailbreak

Bezejmenný

Nadpis ocenění nelze brát přímo doslovně, nicméně kdyby Beze strávil ještě pár hodin na jednom z našich JB serverů, určitě bychom slyšeli o novém Kajinkovi. Ale i tak je pro nás Beze nedílnou součástí, i když jsme o něm 2 roky neměli žádnou zprávu, vysvětlení bylo nasnadě. Neuposlechl příkaz Simona, a tak bylo zle. Ale i po tomto čase skvěle zapadl do party a rozhodně nemohl chybět na srazu Klubu přátel Gamesites.cz.

6. Skokan roku

Hoolder

Stejně jako poslední léta, i tento rok nesmí chybět ocenění pro osobu s největším progresem na našem portále. Hoolder, který se teprve tento rok začal aktivně zapojovat do dění na Gamesites, to dotáhl z obyčejného supporta, až na jejich vůdce. Svou aktivitou a pílí může jít příkladem mnohým, kteří o podobné cestě sní.

 

ZLATÁ PANDA

GARLIN

I když již není mezi námi, vždycky nám zůstane v srdcích a budeme na něj vzpomínat ať už v dobrém nebo ve zlém. Nyní si žije pokojným životem bez Gamesites, ale za čas, který tady strávil, si dokázal vydobýt pověst tvrdého a nesmlouvavého vedoucího, který se však vždy snažil být ke všem spravedlivý. Nebo si to alespoň myslel.

My na něj budeme samozřejmě vzpomínat v dobrém, jelikož tady s námi strávil léta, na která se dá jen těžko zapomenout. Jeho nejoblíbenějším módem byl Jailbreak, kde taky začínal a kde mohl své vůdcovské schopnosti naplno projevit. Postupně se vypracoval až na hlavního admina, kde jeho pouť také skončila.

Děkujeme Garline za všechno a věříme, že Zlatá Panda bude ve správných rukou.

 

Autor: Whoik; Zobrazeno: 5507x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář