{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Ohlédnutí za GS Pokerovou sezónou

Napsal Whoik dne 08.01.2015 pro sekci GS
Abychom dostáli povinnosti, musíme oficiálně vyhlásit vítěze pokerové ligy, která skončila již minulý rok. Podíváme se také na vývoj pořadí a budete si moci přečíst rozhovor s nejúspěšnějším hráčem této zimní sezóny.

Zimní pokerová liga odstartovala 19.10. a v plánu bylo uspořádat celkem 10 turnajů každou následující neděli. Z organizační stránky vyšlo vše dokonale, a tak jsme se 21.12.2014 dozvěděli celkového vítěze. Jméno prozradíme hned na úvod, stal se jím Doxxen, který podával konstantní výkony po celou dobu trvání soutěže.

Jeho první místo však bylo vydřené, jelikož to s ostatními soupeři neměl jednoduché a na první místo poskočil až díky poslednímu turnaji. Velkolepý závěr v jeho podání znamenal smazání ztráty na hráče v pořadí před ním a mohl tak slavit titul šampiona Gamesites Poker League.

Před závěrečným turnajem se na prvním místě držel hráč Banik Pyco, bohužel jeho úchvatné schopnosti vyšly vniveč, jelikož musel poslední, nejdůležitější turnaj sezony vynechat. Nicméně i jemu patří gratulace, protože odehrál spoustu krásných partií a k vítězství chybělo opravdu málo.

Další umístění si vybojovali dva hráči, jejichž rivalita ozdobila celou ligu, byli jimi Patlacik a Twister. Patlacik vyrážel do posledního turnaje z druhého místa, a tak mohl nejlépe těžit z neúčasti v té době prvního Banika. Avšak přemotivovanost si u něj zahrála roli v ten nejnevhodnější okamžik a na potřebné body nedosáhl. Podobný osud potkal také Twistera, díky čemuž spadla výhra Do klína Doxxenovi.

Rozhovor s vítězem Doxxenem:

Jak se cítíš po vítězství?
Už minulý rok som si robil zálusk keď som odohral len 5 kôl a skončil som 4. takže tento rok som už očakával že by sa to mohlo podariť.

Co jsi říkal na neúčast v posledním turnaji dosud vedoucího Banika Pyco?
Najskôr som si to vôbec nevšimol, keďže absolvoval všetky turnaje, no ako už ubúdalo hráčov som zistil, že nehrá čo mi zahralo do kariet :D .

Popiš nám průběh celé sezony? Kdy jsi začal věřit že může výhra přijít?
Už v 1. kole som sa dostal na final table, kde som vypadol ako 1. keďže som bol na short stacku. V 2. kole sa mi podarilo zvíťaziť kde som v heads upe porazil hráča TW1ST3R28, kde som zúžitkoval skúsenosti a často krát som ho vybluffoval. V 7. kole sa mi tiež podarilo vyhrať. 8-9. kolo mi nechodily karty a nemal som ani to šťastie, ktoré je pri hre potrebné. V 10. kole to nebolo tiež nič moc bol som posledný na chipoch a podarilo sa mi vytočiť 66 do 55 a QQ keď na stôl prišlo 6AK 5 J tuším. To ma dostalo do hry a už to išlo. Na final table som uchmatol neajké chipy a v heads upe, keď už som si zrátal body a vedel som že budem 1. som mohol hrať v pohode ,kde ma nepodržala ruka a moje AK som prehral do A3 keď na stôl prišlo JQA 7 3.

Pamatuješ si na svou nejlepší handu (hru)? A na nejhorší?
Najlepšiu ruku asi Poker keď v 9 hráčoch mi hráč 01kraken01 poslal all in KJ so small blindu a ja na big blinde som doplácal s dvoma snehuliakmi 88 a na flope bol už 01kraken01 mŕtvy keď prišlo 1088 A 9 :mrgreen:.
Najhoršiu prehrať AA do Q9 tuším ale nebolo to nič strašne keďže som bol Deep a doplácal som niečo málo pod 10BB.

Koho jsi považoval za největšího rivala?
Bolo dosť kvalitných hráčov od Banika Pyco, či spomínaneho 01kraken01 a TW1ST3R28 proti ním sa hralo dosť ťažko. Ostatní hráči neboli tak agresívny a hrali moc tight.

Budeš se pokerových událostí na Gamesites účastnit i nadále?
Určite je tu mnoho ľudí s ktorými sa dá porozprávať o pokri.

Vzkaz pro fanoušky -
Keď chcete byť najlepšími, musíte toho najlepšieho poraziť.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4530x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář